header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor magneten zal tegen 2030 17.695,6 miljoen dollar overschrijden met een CAGR van 8,91%.

Apr 15, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht

De magneetindustrie zal naar verwachting groeien van USD 9.737,5 miljoen in 2023 tot USD 17.695,6 miljoen in 2030, met een CAGR van 8,91% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Concurrentielandschap

De belangrijkste spelers op de markt zijn TDK Corporation, PROTERIAL, Ltd. Shin-Etsu Chemical Co., Ltd en Adams Magnetic Products Co.

Marktdynamiek

De vraag naar magnetische producten is divers en weerspiegelt hun industriële toepassingen. Consumentenelektronica gebruikt permanente magneten zoals neodymium en ferriet voor kleine luidsprekers en elektromotoren. Magneten drijven de aandrijving van elektrische auto’s aan en verhogen de energie-efficiëntie, wat de vraag stimuleert. Voor niet-invasieve diagnostiek zijn elektromagneten essentieel in toepassingen in de gezondheidszorg, zoals MRI-apparatuur. Door de groeiende vraag naar gegevensopslag met hoge capaciteit winnen magnetische materialen aan populariteit.

Flexibele magneten zijn erg populair in reclame en uithangborden vanwege hun aanpassingsvermogen aan gebogen oppervlakken en personalisatie. De stijgende vraag naar consumentenelektronica stimuleert de dynamiek van de markt voor magneten. De consumentenelektronica leidt innovatie en groei naarmate de wereld digitaliseert. Smartphones, laptops, tablets en wearables worden steeds essentiëler in de moderne levensstijl door constante technologische verbeteringen.

De vraag naar magneten zal stijgen als gevolg van de groei van de inkomsten uit de consumentenelektronicamarkt in de voorspelde periode. Speakers, elektromotoren, beeldschermen en wearables maken gebruik van magneten. Magneten zullen meer worden gebruikt in consumentenelektronica voor hoogwaardige audio, energiezuinige elektromotoren, grotere en scherpere schermen en nieuwe wearables.

Daarnaast heeft de wereldwijde verschuiving naar elektrische voertuigen grote gevolgen voor de automobielsector en de magneetmarkt. Elektromotoren in elektrische voertuigen maken veel gebruik van magneten. Elektromotortechnologieën zoals die van Tesla hebben een grote invloed gehad. Magneten met hoge prestaties maken het mogelijk om met deze ontwikkelingen nieuwe standaarden voor auto’s te creëren op het gebied van acceleratie en efficiëntie. De magneetmarkt past zich aan de vraag naar EV’s aan naarmate de sector groeit.

Smartwatches, fitnesstrackers en augmented reality-brillen worden ook steeds populairder. Deze kleine, veelzijdige apparaten gebruiken magneten voor magnetisch opladen, sensoren en micro-haptische feedbacksystemen. Recente innovaties zoals de kleine vorm van de Apple Watch laten zien dat de industrie voortdurend op zoek is naar functionaliteit in een beperkte ruimte. Deze ontwikkelingen stimuleren de magneetmarkt om specifieke magneetoplossingen voor draagbare apparaten te ontwikkelen.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/20733

Analyse per segment

De segmentatie van de magneetmarkt op basis van type is onderverdeeld in ferriet, neodymium ijzerborium, aluminium nikkel kobalt en samarium kobalt.

Op basis van eindgebruik is de markt voor magneten onderverdeeld in elektronica, auto’s, medisch, energie, industrie en overige.

De belangrijkste bedrijven in de magneetmarkt zijn

  • TDK Corporation
  • PROTERIAL, Ltd.
  • Shin-Etsu Chemical Co, Ltd
  • Adams Magnetic Products Co
  • Overige

Analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/20733

Regionaal overzicht

De Aziatisch-Pacifische magneetmarkt had het grootste marktaandeel en zal naar verwachting de meeste inkomsten genereren tijdens de voorspellingsperiode. Azië-Pacific is marktleider in de markt voor magneten vanwege de status als industrieel centrum. Artikelen die afhankelijk zijn van magneten worden in de regio geproduceerd, waardoor het een productiemogendheid is. Magneten zijn essentieel bij het maken van consumentenelektronica en auto-onderdelen. De enorme productie van de regio in tal van sectoren stimuleert de vraag naar magneten, waardoor de suprematie van de regio op de markt wordt versterkt. China is de grootste producent en consument van deze magneten vanwege de zeldzame aardmetalenreserves.

Europa zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn van 2023 tot 2030, gedreven door de groei van hernieuwbare energie, het gebruik van elektrische auto’s, industriële toepassingen en energie-efficiëntieprogramma’s in het gebied.

In Noord-Amerika houdt de groei van harde magneten verband met de snel groeiende vraag naar consumentenelektronica, zoals draagbare gadgets, pc’s, medische apparatuur en mobiele telefoons.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/magnet-market-20733

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Polyolefinen Marktomvang, Aandeel & Groeiverslag 2030

De markt voor niet-gechloreerde polyolefinen: omvang, aandeel, groei, 2032

Omvang, aandeel, inkomsten, reikwijdte, 2030 van demarkt voor antimicrobiële poedercoating

Omvang, aandeel, groei | verslag, 2032 van dedakisolatiemarkt – MRFR

De omvang, het aandeel en de groei van delithiummijnbouwmarkt industrieverslag, 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Magnet,Magnet Market,Magnet Industry,Magnet Market Size,Magnet Market Share,Magnet Market Forecast