header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor pakketbezorging met behulp van drones zal tegen 2030 explosief groeien met een CAGR van 53,51% en een waarde van bijna 1 miljard dollar vertegenwoordigen”.

Apr 15, 2024 6:00 PM ET

Inzicht in de markt voor pakketbezorgingssystemen met behulp van drones

De Drone Package Delivery System-markt zal naar verwachting een CAGR van ~ 53,51% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 998,9 miljoen in 2030.

De Drone Package Delivery System Market verwijst naar de industrie die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en inzet van drones of onbemande luchtvaartuigen voor het leveren van pakketten, pakjes en andere goederen aan klanten of bedrijven. Deze markt omvat verschillende soorten drones, zoals drones met vaste vleugels, quadcopters en drones met verticale start en landing, evenals de software en hardwarecomponenten die nodig zijn om deze drones te bedienen en te beheren, waaronder navigatiesystemen, sensoren en communicatieapparaten. De vraag naar drone-pakketbezorgingssystemen wordt gedreven door de groeiende behoefte aan snel, efficiënt en kosteneffectief vervoer van goederen, vooral in gebieden die moeilijk bereikbaar zijn met traditionele vervoersmiddelen.

Gratis voorbeeldrapport @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9987

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

 • FedEx
 • United Parcel Service van Amerika Inc
 • Boeing
 • DHL International GmbH
 • Matternet Inc
 • Zipline
 • Flirtey
 • Drone Levering Canada Corp
 • Flytrex
 • Workhorse Groep Inc
 • Cheetah Logistieke Technologie
 • Wing Luchtvaart LLC
 • Airbus SAS
 • Skycart Inc

Markt Segmentatie

De markt voor drone pakketbezorgingssystemen is onderverdeeld in oplossingen, bereik en eindgebruik.

Op basis van de oplossing is de markt onderverdeeld in platform, software, infrastructuur en service.

Op basis van het bereik is de markt onderverdeeld in kort bereik en lang bereik.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in de levering van detailhandelsgoederen, de levering van levensmiddelen, de levering van post en de levering van medische hulpmiddelen.

Nu kopen @https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD& report_id=9987

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de markt voor drone pakketbezorgingssystemen en neemt een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt voor zijn rekening. De vraag naar drone pakketbezorgingssystemen in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals de grote e-commerce markt, de grote vraag naar snellere en efficiëntere bezorgdiensten en ondersteunende overheidsvoorschriften.

Europa is een andere belangrijke markt voor drone pakketbezorgingssystemen, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als belangrijke spelers op de markt. De vraag naar bezorgdiensten met drones in Europa wordt gedreven door factoren zoals de hoge bevolkingsdichtheid in stedelijke gebieden, de behoefte aan snellere en efficiëntere bezorgdiensten en ondersteunende overheidsvoorschriften.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Drones for Oil and Gas Market Research Report Information By Type (Hybrid and Nano, Fixed-Wing, Multi-Rotor, Single Rotor), By Application (Inspection, Security & emergency response, Surveying & mapping), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2030

Drone inspectie en monitoring marktonderzoek rapport informatie per type (vaste vleugels, Multirotor en hybride), per oplossing (platform, software, infrastructuur en service), per distributiekanaal (online en offline) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future® 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Email: [email protected]


Keywords:  Drone Package Delivery System Market