header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de lycopeenmarkt zal naar verwachting USD 0,23 miljard bereiken, met een CAGR van 5,20% in 2032 | Rapport van Market Research Future

Apr 15, 2024 8:00 PM ET

Marktoverzicht

Het rapport van Market Research Future (MRFR) benadrukt De lycopeenindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,15 miljard in 2023 tot USD 0,23 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Lycopeen is een carotenoïde die voornamelijk wordt verkregen en geëxtraheerd uit tomaten. Vanwege de vele medische eigenschappen is de vraag ernaar gestegen in de nutraceutische sector. Lycopeen heeft een aanzienlijk verhoogde concentratie antioxidanten, wat helpt bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam. Vrije radicalen veroorzaken celbeschadiging in het lichaam en de inname van lycopeen helpt bij het verminderen van deze vrije radicalen. Lycopeen wordt in verband gebracht met een afname van hartaandoeningen en er wordt gezegd dat het de kans op het ontwikkelen van diabetes en specifieke soorten kanker, waaronder long-, bot- en prostaatkanker, verlaagt. Een ander voordeel van lycopeen is dat het de cardiovasculaire gezondheid ondersteunt.

De huidige onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen zijn gericht op het verbeteren van de stabiliteit, biologische beschikbaarheid en formulering van lycopeen. Onderzoekers onderzoeken nu micro-inkapselingstechnieken en innovatieve afgiftesystemen om de werkzaamheid en absorptie van lycopeen te verbeteren. Deze ontwikkelingen zijn bedoeld om de problemen aan te pakken die geassocieerd worden met de stabiliteit van lycopeen in verschillende formuleringen, waardoor consumenten effectiever gebruik kunnen maken van de gezondheidsvoordelen.

Consumenten zijn steeds meer op zoek naar natuurlijke en organische componenten in hun voedsel en voedingssupplementen, wat de behoefte aan lycopeen uit natuurlijke bronnen zoals tomaten aanwakkert. De toenemende populariteit van lycopeen wordt gedreven door een groeiende erkenning van de gezondheidsvoordelen van natuurlijke chemicaliën. Lycopeen, bekend om zijn intense antioxiderende eigenschappen, wint aan populariteit vanwege zijn vermogen om de gezondheid van het hart te verbeteren, de huid te beschermen en het algemene welzijn te verbeteren.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20296

Concurrentielandschap van de markt:

 • GNC Holdings LLC
 • DSM
 • Lycored
 • Jamieson Laboratoria
 • BASF SE
 • Wellgreen Technology Co. Ltd.
 • Hansen Holding A/S
 • San-Ei Gen F.F.I., Inc.
 • Pioneer Onderneming
 • Hindustan Mint & Agro Products Pvt. Ltd.
 • Brunswick Corporation

Markt Segmentatie

Naar bron omvat de markt synthetische en natuurlijke. Naar toepassing omvat de markt voedingssupplementen, voedingsmiddelen, dranken, persoonlijke verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Naar vorm: parels, oliesuspensie, poeder en emulsie. Per eigenschap omvat de markt Gezondheidsingrediënten en Kleurstoffen.

Blader door het volledige verslag op https://www.marketresearchfuture.com/reports/lycopene-market-20296

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse lycopeenmarkt zal sterk aanwezig zijn in deze industrie vanwege de grote vraag naar natuurlijke en functionele ingrediënten in de voedings-, nutraceutische en cosmetische sectoren. De toenemende populariteit van lycopeen zal de marktgroei in deze regio versterken. De Europese lycopeenmarkt heeft het op een na grootste marktaandeel, voornamelijk gedreven door de nadruk op gezond leven en welzijn. Er is een aanzienlijke vraag naar natuurlijke en functionele ingrediënten in een breed scala aan consumentenproducten. Bovendien domineerde de Duitse lycopeenmarkt het marktaandeel, terwijl de Britse lycopeenmarkt de hoogste groei van alle Europese landen kende.

Het Aziatisch-Pacifisch gebied zal naar verwachting de meest significante toename ervaren binnen het geprojecteerde tijdsbestek als gevolg van factoren zoals de overvloed aan lycopeen, kosteneffectieve arbeidskrachten en stijgende consumentenuitgaven. De implementatie van geavanceerde productietechnologie heeft de oprichting van een robuuste binnenlandse en internationale toeleveringsketen in de regio vergemakkelijkt. De regionale markt ziet een expansie als gevolg van een toenemend bewustzijn van de voordelen van lycopeen in voedingssupplementen, voeding, cosmetica en persoonlijke verzorgingstoepassingen.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Carbon Fiber Prepreg Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2030
Calcium propionaat marktomvang, aandeel & prognoseverslag 2030
Thermogevormde Kunststoffen Marktgrootte, Aandeel & Prognoseverslag 2030
Zinksulfaat Marktgrootte, Aandeel, Groei | Rapport, 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft de hoogste doelstelling om marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Lycopene Market,Lycopene Market Size,Lycopene Market Share,Lycopene Market Trends,Lycopene Market Forecast