header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Diep-cyclus accu’s: analyse van de groei- en beperkingsfactoren in de markt

Apr 15, 2024 8:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Wereldwijde markt voor diepe-cyclusbatterijen – (per batterijtype (natte diepe-cyclusbatterijen, verzegelde diepe-cyclusbatterijen en lithium-ionbatterijen), toepassing (zonne-energieopslag, off-grid stroomvoorziening, elektrische voertuigen, scheepvaartapparatuur, telecommunicatieback-up en andere)), trends, industriële concurrentieanalyse, inkomsten en prognose tot 2031.”

Volgens het laatste onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor diepe-cyclusbatterijen in 2023 gewaardeerd op US$ 2,45 miljard en zal deze markt naar verwachting US$ 4,39 miljard bereiken in 2031, met een CAGR van 7,5% tijdens de prognoseperiode van 2024-2031.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2431

Deep-cycle batterijen zijn ontworpen om meerdere cycli van opladen en ontladen te ondergaan. Typische toepassingen zijn zonne-energiesystemen, golfkarretjes en recreatievoertuigen. Deze accu’s zijn ideaal voor gebruik in situaties waarin een constante toevoer van energie nodig is vanwege hun langdurige, betrouwbare energieproductie. Diep-cyclus accu’s worden meestal gebruikt in zeeschepen voor boordsystemen, sleepmotoren en hulpenergie. Aangezien de sector voor hernieuwbare energie snel groeit, zal de behoefte aan deep-cycle batterijen, die een essentieel onderdeel vormen van de infrastructuur voor energieopslag, naar verwachting aanzienlijk toenemen. Door hun duurzame en duurzame energiebron zijn ze zeer geschikt voor verschillende toepassingen die verband houden met hernieuwbare energie, zoals golfkarretjes, landbouw, industrie, scheepvaart en recreatieve voertuigen.

Diep-cyclusbatterijen worden alom geprefereerd vanwege hun aanpassingsvermogen en uitzonderlijke capaciteit om veeleisende scheepvaarttoepassingen efficiënt aan te kunnen. De groeiende focus op hernieuwbare energiebronnen die intermitterende energie creëren, zoals zonne- en windenergie, en de groeiende behoefte aan schonere energieopties stimuleren de industrie van de deep-cycle batterijen. De beperkte capaciteit en actieradius van volledig elektrische schepen en het onderhoud en de veiligheid van de accu’s belemmeren echter de expansie van de markt.

Lijst van prominente spelers in de markt van diepe-cyclusbatterijen:

 • C & D Technologies Inc.
 • Crown Battery Manufacturing Co.
 • East Penn Manufacturing Co.
 • EnerSys
 • EverExceed Industrial Co. Ltd.
 • Exide Technologies
 • GS Yuasa Corp.
 • HBL Power Systems Ltd.
 • Johnson Controls
 • Microtex Energy Limited
 • Midac S.p.A
 • Navitas System LLC.
 • Rolls Batterij
 • Su-Kam Systemen
 • Trojan Batterij
 • U.S. Battery Manufacturing Company
 • West Marine Inc.
 • Yokohama Trading N.V. (Suriname)
 • Andere marktspelers

Marktdynamiek:

Drivers-

De groeiende vraag naar deep-cycle accu’s wordt gevoed door de groeiende behoefte aan elektrische aandrijfsystemen in zeeschepen vanwege de kosten die gepaard gaan met een lager brandstofverbruik, hogere efficiëntie en minder onderhoud. Duurzame en effectieve vervangers voor conventionele interne verbrandingsmotoren zijn elektrische aandrijfsystemen gevoed door deep-cycle batterijen.

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u het rapport koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2431

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdagingen zijn de hoge kosten, een tekort aan competente mensen en een gebrek aan normen en protocollen als gevolg van lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat ze de groei van de markt voor diepe-cyclusbatterijen zullen vertragen. De hoge initiële investering die nodig is voor deep-cycle accusystemen is een factor die het marktpotentieel kan beperken. Vooral voor kleinere scheepsexploitanten met een kleiner budget maken de hoge aanloopkosten van deep-cycle batterijen en de bijbehorende laadinfrastructuur grootschalige toepassing moeilijk. Als gevolg van de COVID-19 pandemie, die de wereldwijde markt heeft getroffen en de sluiting van talrijke fabrieken heeft geforceerd om hun personeel te beschermen tegen het oplopen van het virus, kan de expansie van de industrie worden belemmerd.

Regionale trends:

De diepontladingsbatterijenmarkt in Azië-Pacific zal naar verwachting een groot marktaandeel in inkomsten registreren. Er wordt verwacht dat de markt in de nabije toekomst zal groeien met een hoge CAGR vanwege de groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van zowel kleine als grote bedrijven. De bloei van bedrijven in de regio Azië-Pacific kan worden toegeschreven aan verschillende aspecten, zoals overheidsinitiatieven die het gebruik van hernieuwbare energie aanmoedigen, vooruitgang in batterijtechnologie en een toegenomen bewustzijn met betrekking tot milieuduurzaamheid. Fabrikanten en leveranciers in Azië en de Stille Oceaan bevinden zich dus in een strategische positie om deze vooruitzichten te benutten, waardoor de prominente positie van de regio als belangrijke deelnemer in de industrie van diepe-cyclusbatterijen wordt versterkt.

Recente ontwikkelingen:

 • In mei 2022 gebruikte Exide de expertise van SVOLT voor de bouw van een gigawatt lithium-ion-fabriek ter waarde van INR 6.000 cr. De ontwikkeling van de greenfield Li-ion-celfabriek, die een capaciteit van meerdere gigawatts bereikt, werd in twee afzonderlijke fasen voltooid. Het bedrijf maakte bekend dat de kapitaaluitgaven voor de eerste fase 2.500 crore INR zouden bedragen. De initiële jaarlijkse productiecapaciteit zou 6 gigawattuur (GWh) bedragen, met een beoogde toename tot 12 GWh binnen 8-10 jaar. De bouw van de faciliteit zou binnen 3-4 jaar beginnen.
 • In februari 2024 kondigde EnerSys, een fabrikant van batterijen, plannen aan voor de bouw van een gigafabriek in de buurt van Greenville, South Carolina, speciaal voor de productie van lithium-ioncellen. Deze faciliteit is bedoeld om de productiemogelijkheden van batterijen te verbeteren en uit te breiden. De fabriek, met een oppervlakte van 500.000 vierkante meter, zal 500 nieuwe banen opleveren en zal eind 2027 in productie gaan. De productiecapaciteit zal toenemen tot vier gigawattuur per jaar. De afronding van de transactie is afhankelijk van het voldoen aan de voorwaarden voor closing, het verkrijgen van de definitieve goedkeuring van de raad van bestuur en het verkrijgen van regelgevende en stimulerende goedkeuringen.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2431

Segmentatie van de markt voor diepe-cyclusbatterijen-

Per batterijtype-

 • Diep-cyclus accu’s
 • Verzegelde diepontlading accu’s
  • Geabsorbeerde Glasmat (AGM) Accu’s
  • Gel-accu’s
 • Lithium-Ion accu’s

Naar toepassing-

 • Opslag van zonne-energie
 • Off-Grid Energie
 • Elektrische voertuigen
 • Maritieme uitrusting
 • Telecom back-up
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/deep-cycle-battery-market/2431

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,forecast,trend,2024,market,industry,research,report