header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DMSO Cell Cryopreservation Medium Market Report Laatste trends en toekomstige kansen analyse

Apr 15, 2024 9:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global DMSO Cell Cryopreservation Medium Market – (By Type (Stem Cell, CHO Cells, T Cells, Others), By Application (Hospital, Research Institute, Others)), Trends, Industry Competition Analysis, Revenue and Forecast To 2031.”

Volgens het nieuwste onderzoek van InsightAce Analytic zal de wereldwijde DMSO Cell Cryopreservation Medium Market naar verwachting groeien met een CAGR van 9,11% tijdens de prognoseperiode van 2024-2031.

Gratis sample aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2438

Cryopreservatie houdt in dat cellen in vloeibare stikstof of een andere extreem koude omgeving worden geplaatst om hun metabolisme te stoppen en ze te beschermen tegen achteruitgang. Door hun metabolische activiteit te verlagen, hun levensvatbaarheid te behouden en ze bij lage temperaturen in te vriezen, heeft cryopreservatie als doel biologisch materiaal te bewaren door de vorming van ijskristallen te voorkomen. Extreem lage temperaturen veroorzaken de ontwikkeling van kleine ijskristallen.

Deze kunnen de celmembranen in cellen en weefsels verstoren, wat kan leiden tot celdood. De groeiende fascinatie voor celtherapie en regeneratieve geneeskunde stimuleert de vraag naar celvriesmediums. Stijgingen in O&O-uitgaven in de biotechnologie en biofarmaceutische industrie stimuleren de expansie van deze markten. De markt voor cryoconservering van cellen zal echter naar verwachting worden afgeremd door de beschikbaarheid van alternatieve methoden voor cryoconservering van cellen.

Lijst van prominente spelers in de DMSO Cell Cryopreservation Medium Market:

 • Thermo Fisher Scientific
 • Biolife Oplossingen
 • Kitazato
 • STEMCELL
 • Sartorius AG
 • AMSBIO
 • Shanghai Biyuntian Biotechnology Co.
 • Beijing Baiolaibo Technology Co.
 • HiMedia
 • Biologische Industrieën
 • Andere spelers op de markt

Marktdynamiek:

Drijfveren –

De groeiende vraag naar het DMSO cryopreservatiemedium wordt gestimuleerd door de toename van chronische ziekten en nieuwe virale infecties. Onderzoekers op postdoctoraal niveau, klinische onderzoekers en doctoraatsstudenten van universiteiten over de hele wereld ontvangen financiering om hun studies in stamcelonderzoek voort te zetten. De expansie van deze sector is grotendeels te danken aan de vele nieuwe overheidsprogramma’s die farmaceutisch en biofarmaceutisch onderzoek financieren. De stijgende behoefte aan medicijnen op maat, de proliferatie van initiatieven voor stamcelonderzoek en -ontwikkeling, het aantal biobanken en de frequentie van het invriezen van eicellen zullen naar verwachting de markt voor cryobewaring naar nieuwe hoogten stuwen.

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2438

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdagingen zijn onvoldoende technologische kennis, een tekort aan competente mensen en een gebrek aan normen en protocollen vanwege lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat ze de groei van de markt voor DMSO cryopreservatiemedium voor cellen zullen vertragen. De techniek is technisch moeilijk vanwege de subtiliteiten die komen kijken bij het nauwkeurig beheren van de invries- en ontdooisnelheden, het selecteren van effectieve cryoprotectanten en het aanpassen van protocollen voor verschillende celtypen. Verschillende celtypen en hun specifieke behoeften op het gebied van cryoconservering maken de standaardisatie van processen uitdagend en ontmoedigend. Onderzoekers en organisaties die cryopreservatietechnologie willen gebruiken, hebben het moeilijk omdat het zo ingewikkeld is en omdat er veel geschoold personeel nodig is om het allemaal te laten werken. Als gevolg van de COVID-19 pandemie, die de wereldwijde markt heeft getroffen en de sluiting van talrijke fabrieken heeft geforceerd om hun personeel te beschermen tegen het oplopen van het virus, kan de uitbreiding van de industrie worden belemmerd.

Regionale trends:

Verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse markt voor DMSO-cel cryopreservatiemedium een groot marktaandeel in inkomsten zal hebben. Er wordt verwacht dat de markt in de nabije toekomst zal groeien met een hoge CAGR vanwege een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem, een welvarende economie, invloedrijke personen en goed aangelegde aanvoerlijnen. Bovendien is de biofarmaceutische industrie op zoek naar geavanceerde, effectieve behandelingen vanwege het toenemende aantal kwalen en de gemiddelde leeftijd van de bevolking. Daarnaast heeft de regio Azië-Pacific een significante marktdominantie als gevolg van de groeiende behoefte aan meer economische oplossingen en de nadruk op het minimaliseren van machinestoringen.

Recente ontwikkelingen:

 • In juni 2023 heeft BioLife Solutions, Inc. een nieuwe controlled-rate freezer (CRF) met een grotere capaciteit geïntroduceerd, ter uitbreiding van het bestaande CRF-productassortiment, dat nu uit drie verschillende vormfactoren bestaat. Deze tafelmodel vriezer voldoet aan de belangrijke eis van klanten voor een grotere productiecapaciteit van celbehandelingen.
 • In dec 2019 is Sartorius overeengekomen om een meerderheidsbelang te kopen in Biological Industries, een Israëlisch bedrijf dat celgroeimedia ontwikkelt en maakt. De eigenaren van het bedrijf, Kibbutz Beit Haemek en het private equity fonds Fortissimo Capital, verkochten Sartorius iets meer dan de helft van hun aandelen voor ongeveer €45 miljoen in contanten.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2438

Segmentatie van DMSO cel cryopreservatiemedium markt-

Naar type

 • Stamcellen
 • CHO-cellen
 • T-cellen
 • Overige

Per toepassing

 • Ziekenhuis
 • Onderzoeksinstituut
 • Anderen

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/dmso-cell-cryopreservation-medium-market/2438

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce

Keywords:  business,growth,forecast,trend,industry,research,report,scope,2024