header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktvooruitzichten voor stijve kunststof verpakkingen in India tot 2032: Voorspelling samengestelde jaarlijkse groei van 10,10% gedurende 2024-2032

Apr 15, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), India Rigid Plastic Packaging Market Information by Material, Production Process, Application, End User, and Region-Forecast till 2032,” zal de industrie voor harde kunststofverpakkingen stijgen van USD 8,8 miljard in 2023 tot USD 19,01 miljard in 2032, met een snelheid van 10,10% van 2024 tot 2032.

Marktsamenvatting

Stijve kunststof verpakking omvat het gebruik van kunststof materialen bij de productie en opslag van nieuwe flessen of verpakkingen. Stijve kunststof verpakkingen zijn gebaseerd op dichtere en dikkere materialen zoals polyethyleentereftalaat (PET), polypropyleen (PP) en hogedichtheidspolyethyleen (HDPE). Met deze materialen kan elk ontwerp worden gemaakt omdat ze licht, duurzaam en veelzijdig zijn.

Bovendien geven harde verpakkingen producten steun en structuur. Grote producten van harde kunststof zijn onder andere tuinstoelen, tafels, emmers, peuterspeelgoed, plastic schoppen en sleeën. Andere voorbeelden zijn harde verpakkingen zoals; plastic potten, flessen, vaten, aardewerk dozen, blikken etc., waarbij de lijst eindeloos is. Harde kunststoffen ondersteunen ook verschillende vormen van medische apparatuur voor persoonlijke verzorging.

De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende vraag naar volumineuze kunststoffen, voedingsmiddelen, dranken en producten voor persoonlijke verzorging. Ook andere huishoudelijke producten zoals dienbladen, schalen, pannen en elektrische apparaten zoals schakelaars etc., dragen bij aan de bevolkingsgroei binnen deze industrie.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Pearl Polymers Limited
  • Time Technoplast Ltd.
  • Sintex Plastics Technology Limited
  • Mold-Tek Verpakking Limited
  • Hitech Corporation Limited
  • Manjushree Technopack Limited
  • Parekhplast India Limited
  • Amcor Rigid Plastics India Limited
  • EPL Beperkt

Krijg Steekproef @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20707

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Voortdurende expansie heeft ertoe geleid dat de Indiase verpakkingsindustrie een van de belangrijkste economische sectoren van het land is geworden. De Packaging Industry Association of India (PIAI) voorspelt een jaarlijkse groei van 22-25%. De verpakkingsindustrie is ook gegroeid door andere sectoren zoals de farmaceutische industrie, voedselverwerking en FMCG. Deze zijn gestimuleerd door de opkomst van nieuwe consumenten, zoals die van e-commerce. Als gevolg hiervan vinden er elke dag duizenden nationale leveringen plaats als gevolg van online winkelen.

De markt voor stijve kunststof verpakkingen in India ontwikkelt zich omdat de voedsel- en drankenindustrie veel vraag heeft naar het product. De opslag van vervuild voedsel is gevaarlijk. Voedingsmiddelen worden beïnvloed door temperatuur en vochtniveaus; het is het beste als ze tijdens de opslag stabiel worden gehouden. Dit kan ook worden verminderd door goed te verpakken. Stijve plastic verpakkingen kunnen de houdbaarheid van voedingsmiddelen verlengen. De geïntegreerde foliedeksels op deze verpakkingen zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te openen en opnieuw te sluiten zijn. Ze hebben ook ventilatieopeningen aan de zijkant voor koeling en vochtregulatie.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20707

Beperkingen in de markt:

Strenge regels kunnen tot op zekere hoogte een probleem vormen voor harde kunststofverpakkingen. De Indiase overheid legt meer nadruk op milieutoezicht en heeft programma’s opgezet om duurzame verpakkingen aan te moedigen. Dergelijke regels moeten worden nageleefd omdat zelfs de kleinste verpakkingsfout producten kan ruïneren.

Marktsegmentatie

Op basis van materiaal bestaat de Indiase markt voor stijve kunststof verpakkingen uit PE, PET, PS, PP, PVC, EPS, bioplastics en meer.

De Indiase markt voor harde kunststofverpakkingen is onderverdeeld naar productieproces: Extrusie, Spuitgieten, Blaasvormen, Thermovormen en Andere.

Per toepassing bevat de Indiase markt voor stijve kunststof verpakkingen flessen & potten, stijve bulkproducten, trays, kuipjes, bekers 7 POTS, doppen & sluitingen en nog veel meer.

De markt voor stijve kunststof verpakkingen in India is onderverdeeld per eindgebruiker: Voedsel, Drank, Farmaceutische Producten, Persoonlijke Verzorging & Cosmetica, Thuiszorg, Industrieel, en Anderen.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-rigid-plastic-packaging-market-20707

Regionaal inzicht

De industrie voor harde kunststofverpakkingen in India wordt gedreven door een toenemende bevolking, verstedelijking die leidt tot stijgende inkomens en een veranderende levensstijl. High-impact PS, een type kunststof dat veel wordt gebruikt voor speelgoed en consumentengoederen, heeft een goede slagvastheid. Er zijn verschillende soorten HIPS ontwikkeld voor specifieke eindgebruikerstoepassingen zoals voedseltrays die milieuvriendelijk zijn en goed bestand tegen spanningsscheuren.

Blader door meer rapporten:

Onderzoeksrapport Verpakkingsmarkt Gezelschapsdieren – Prognose voor 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor glazen verpakkingen – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor voedselverpakkingen Prognose voor 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor verpakkingen voor voedingsmiddelen – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor antivervalsingsverpakkingen – Prognose voor 2027

Onderzoeksrapport over de markt voor golfkartonnen dozen – Wereldwijde prognose 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  India Rigid Plastic Packaging Market,India Rigid Plastic Packaging Market Share,India Rigid Plastic Packaging Market Trends,India Rigid Plastic Packaging Market Size,India Rigid Plastic Packaging Market Analysis