header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Stijgend aantal netvliesaandoeningen stuwt het succes van Eylea Market met een CAGR van 4,20% (2023-2032) | MRFR

Apr 15, 2024 11:39 AM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport over de Eylea markt: Informatie per toepassing (ziekenhuizen, apotheken), per product (voorgevulde spuit, injectieflacon) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Eylea Market Information by Application, Product, and Region – Forecast till 2032, zal de Eylea-markt tegen 2032 USD 10,9 miljard bedragen ten opzichte van USD 7,82 miljard in 2023, met een snelheid van 4,20% tussen 2023 en 2032.

Marktsamenvatting

Ouderdomsgerelateerde maculaire degeneratie (Wet AMD), diabetische retinopathie (DR), diabetisch macula-oedeem (DME), netvliesaderocclusie (RVO) en myopische choroïdale neovascularisatie (mCNV) zijn enkele van de veel voorkomende oogaandoeningen die kunnen leiden tot een grotere vraag naar EYLEA-geneesmiddelen. Door de vergrijzing, veranderende levensstijlen en ziekten zoals diabetes komen oogaandoeningen wereldwijd veel voor.

Daarom zullen er meer behandelingsopties zijn, zoals EYLEA medicijnen, vanwege de toename van het aantal mensen dat lijdt aan deze ooggerelateerde problemen. EYLEA heeft een uitstekend vermogen om het netvlies te behandelen, waardoor de vraag naar dit geneesmiddel gedurende de gehele verwachte periode zou moeten toenemen. Bovendien draagt de technologie op het gebied van medicijnafgiftesystemen ook bij aan de wereldwijde markt voor EYLEA-geneesmiddelen. Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten hebben geleid tot de ontwikkeling van implantaten met langdurige afgifte en verschillende formuleringen door farmaceutische bedrijven.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21316

Deze verbeteringen maken maatwerk mogelijk op het gebied van levensduur tijdens de afgifte van geneesmiddelen en een lagere doseringsfrequentie, waardoor de therapietrouw en het comfort van de patiënt worden verbeterd. Deze ontwikkelingen bieden betaalbare alternatieven voor invasieve procedures en verhogen tegelijkertijd de genezingspercentages.

Systemen voor de toediening van geneesmiddelen met behulp van Tyler-geneesmiddelen kunnen een revolutie teweegbrengen in de behandeling van oogaandoeningen. Dit zal de toekomstige vooruitzichten voor deze sector waarschijnlijk stimuleren, omdat het de penetratieniveaus in de markt zal helpen verhogen, waardoor het acceptabel wordt voor patiënten, wat de toekomstige groei zal stimuleren.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Regeneron Pharmaceuticals, Inc.
  • Bayer AG
  • Novartis International AG
  • Pfizer Inc.
  • AbbVie Inc.
  • Amgen Inc.
  • Roche Holding AG
  • Sanofi S.A.
  • Merck & Co., Inc.
  • Johnson & Johnson
  • Bristol-Myers Squibb Bedrijf
  • Eli Lilly en Vennootschap
  • Takeda Pharmaceutical Co., Ltd.
  • AstraZeneca plc
  • GlaxoSmithKline NV

Gedekte markt USP:

Markt Drivers:

De wereldwijde markt voor EYLEA-geneesmiddelen heeft twee belangrijke drijfveren. Ten eerste is er een toename van het aantal mensen dat lijdt aan oogaandoeningen zoals leeftijdsgebonden maculadegeneratie (AMD) en diabetisch maculair oedeem (DME), waardoor de vraag naar EYLEA-geneesmiddelen toeneemt. Er zijn ontelbaar meer mensen met deze aandoeningen als gevolg van factoren zoals een groeiende oudere bevolking en stijgende diabetescijfers. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van EYLEA omdat het een effectieve manier is om deze oogproblemen te behandelen.

Daarnaast maken technologische ontwikkelingen in de oogheelkunde de markt ook populairder. Patiënten krijgen betere resultaten voor hun behandelingen dankzij nieuw ontworpen systemen voor het toedienen van medicijnen die efficiënter zijn, in combinatie met zeer gevoelige diagnostische instrumenten. Daarom geven steeds meer patiënten de voorkeur aan EYLEA-geneesmiddelen omdat ze betrouwbaar en veilig zijn bij de behandeling van verschillende vormen van oogaandoeningen.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21316

Beperkingen van de markt:

Als het patent van Eylea verloopt, kunnen er generieke versies van het geneesmiddel worden gemaakt, waardoor de marktwaarde en verkoop van het merkproduct afnemen.

Het betreden van de markt of groei naar nieuwe gebieden kan worden voorkomen door strenge wetten die voortdurend toezicht en goedkeuring van geneesmiddelen vereisen; hierdoor wordt het potentieel van Eylea voor uitbreiding beperkt.

Omdat Eylea biologisch van aard is, kan worden aangenomen dat het een hoog prijskaartje zal hebben. De behandelingskosten zouden onbetaalbaar kunnen zijn, waardoor onverzekerde patiënten of patiënten zonder voldoende financiële middelen geen toegang hebben tot Eylea. Dit zou van invloed zijn op de vraag van consumenten.

Ondanks dat Eylea effectief is, zijn er verschillende gevallen waarin het problemen kan veroorzaken. Met betrekking tot deze bijwerkingen zou de vrees kunnen bestaan dat de marktacceptatie en het aantal voorschriften belemmerd zouden kunnen worden door een dergelijke houding van patiënten en zorgverleners.

Medische technologische vooruitgang, zoals gentherapieën of andere methoden voor het toedienen van geneesmiddelen, kan leiden tot nieuwe manieren om oogaandoeningen te behandelen, wat de Eylea-markt zou kunnen verstoren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor Eylea is ingedeeld naar product en toepassing.

Qua product is de markt onderverdeeld in voorgevulde spuitverpakkingen en injectieflacons. Het segment voor voorgevulde spuiten had het grootste deel van het marktaandeel in 2022, voornamelijk als gevolg van de veranderende regelgeving en de toenemende complexiteit van de toedieningsmethoden van medicatie.

Wat betreft de toepassing is de wereldwijde Eylea-markt onderverdeeld in ziekenhuizen, apotheken en andere. Het segment ziekenhuizen zal naar verwachting het marktaandeel domineren in 2022. Dit wordt toegeschreven aan het groeiende aantal patiënten dat medische interventie nodig heeft voor aandoeningen zoals diabetische retinopathie, natte leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD) en andere netvliesaandoeningen, waardoor de expertise van professionals in de gezondheidszorg nodig is voor een goede behandeling.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Eylea: https://www.marketresearchfuture.com/reports/eylea-market-21316

Regionaal inzicht

De wereldwijde markt voor Eylea is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. In Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, behoudt Eylea zijn dominante marktaandeel, gedreven door de toenemende prevalentie van netvliesaandoeningen zoals natte AMD, DME en RVO, vooral onder de vergrijzende bevolking. Naarmate de oudere bevolkingsgroep groeit, blijft de vraag naar efficiënte behandelingen zoals Eylea stijgen.

Ook de Europese markt voor Eylea laat een consistente groei zien, aangewakkerd door factoren zoals de toenemende incidentie van diabetisch maculair oedeem (DME) gekoppeld aan de toenemende prevalentie van diabetes. Goedkeuringen van regelgevende instanties die de indicaties van Eylea uitbreiden, hebben professionals in de gezondheidszorg in staat gesteld om het te gebruiken voor een breder scala aan patiënten, wat verder bijdraagt aan de expansie van de markt.

In de regio Azië-Pacific is er een groeiende vraag naar behandelingen die zijn afgestemd op de behoeften van de oudere bevolking, waarbij diabetisch macula-oedeem veel voorkomt als gevolg van de toenemende diabetescijfers. De vergrijzende bevolking en de daarmee gepaard gaande toename van leeftijdsgerelateerde oogaandoeningen stimuleren de vraag naar geneesmiddelen zoals Eylea in deze regio.

Bovendien maakt de rest van de wereldmarkt, inclusief het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, groei door, gesteund door toegenomen investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Overheidssteun, verhoogde interesse van investeerders en de technologische levensvatbaarheid in de sector zijn belangrijke factoren die de expansie van de markt in deze regio’s stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Homeopathy Market Research Report Information By Type (Tablets, Ointments, Biochemics, Tincture, Dilutions), By Application (Dermatology, Gastroenterology, Immunology, Neurology, Respiratory, Analgetic, and Antipyretic), By Source (Minerals, Animals, Plants) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Biosimilars Market Research Report Information Per Product (Recombinant Non-Glycosylated Proteins, Recombinant Glycosylated Proteins, Recombinant Peptides), Per Toepassing (Oncologie, Chronische Ziekten, Auto-immuunziekten, Bloedaandoeningen, Groeihormoondeficiëntie, Infectieziekten, Andere), Eindgebruikers (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelsapotheken, Online Apotheken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapportknievervanging per eindgebruik (klinieken en ziekenhuizen, revalidatiecentra, gespecialiseerde centra), per product (gedeeltelijke knie-reconstructieve implantaten, volledige knie-reconstructieve implantaten, medische spilimplantaten, vaste knieprothesen, Revisie-knie-reconstructieve implantaten, mobiele dragende implantaten, andere), per materiaal (metaallegering, keramisch materiaal, sterke kunststof onderdelen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Ultralage Temperatuur Diepvriezers Marktonderzoeksrapport Informatie Per Type (Rechtop en Borst), Per Mate van Koeling (-41°C tot -86°C Diepvriezers en -87°C tot-150°C Diepvriezers), Per Toepassing (Bloed & Bloedproducten, Biologische Monsters, en farmaceutische verbindingen), per eindgebruiker (farmaceutische verbindingen, ziekenhuizen, klinieken en academische onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Farmaceutisch Contractueel Productie Marktonderzoek Rapport per type (Actieve Farmaceutische Ingrediënt (API) Productie, Afgewerkte Dosering Formulering (FDF) Markt)-Voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Eylea Market,Eylea Market Size,Eylea Market Share,Eylea Market Trends,Eylea Market Analysis,Eylea Market Research,Eylea Market Overview,Eylea Market Insights,Eylea Market Outlook