header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CRISPR-technologie markt is booming over de hele wereld Door aandeel, groei, belangrijke segmenten en prognose tot 2032

Apr 16, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Marktoverzicht

CRISPR Technology Market Research Report Information Per Product & Diensten (Producten, [CRISPR Kits & Enzymen, CRISPR Bibliotheken, EN Andere Producten (Ontwerphulpmiddelen, Antilichamen, Andere Reagentia)] en Diensten [gRNA Ontwerp & Vector Constructie, Cellijn Engineering, Screening Diensten, en andere diensten (epigenoombewerking en transcriptionele activering)]), per toepassing (geneesmiddelenonderzoek & ontwikkeling, landbouw en andere toepassingen (biobrandstoffen, diergeneeskunde)), per eindgebruiker (farmaceutische & biotechnologiebedrijven, academische & onderzoeksinstituten, enz.

De CRISPR-technologiemarkt zal naar verwachting groeien van USD 4,19 miljard in 2023 tot USD 14,23 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,50% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Marktsamenvatting

Een nieuwe biotechnologische benadering, genbewerking genaamd, kan het genoom van levende wezens aanpassen om hun gezondheid of economische vooruitzichten te verbeteren. Tegenwoordig wordt genbewerking gebruikt in de gezondheidszorg en de landbouw. De nieuwste CRISPR-technologie wijzigt genen in organismen nauwkeurig. De stijgende vraag naar high-tech goederen en technologie is de drijvende kracht achter de wereldwijde CRISPR markt. Het stijgende aantal genetische aandoeningen zoals het syndroom van Down en overheidsfondsen voor genetisch onderzoek stimuleren de wereldwijde CRISPR business.

De groei van medische genomica is een andere goede zaak voor de wereldwijde CRISPR technologiemarkt. Gentherapie en genbewerking worden steeds populairdere manieren om sikkelcelanemie, kanker, nieuwe huidopbouwende behandelingen, gezichtsverlies en hemofilie te behandelen. De industrie is gegroeid dankzij de gentechnologie en de behoefte aan genetisch gemodificeerd voedsel. In maart 2017 werd gentherapie gebruikt om te proberen sikkelcelziekte te verhelpen. Na de behandeling namen de normale rode bloedcellen van de patiënt enorm toe.

Gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9251

CRISPR-technologie markttrends

Marktdrivers:

Naarmate er meer klinische proeven worden gestart, zal de wereldwijde CRISPR-technologiemarkt groeien. Dit is bijvoorbeeld het geval in maart 2021, toen de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) wetenschappers van UC San Francisco, UC Berkeley en UCLA toestemming gaf om een eerste-in-menselijke vroege fase klinische studie te starten voor een CRISPR-gencorrectietherapie bij patiënten met sikkelcelziekte (SCD) met behulp van hun eigen bloedvormende stamcellen.

De ontwikkeling van nieuwe behandelingen zal de wereldwijde CRISPR-technologiemarkt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren. Omdat ziekten blijven toenemen, is er een toenemende vraag naar veilige en effectieve medicijnen. Cyrus Biotechnology Inc. is samen met het Broad Institute van MIT en Harvard onlangs begonnen met wetenschappelijke projecten gericht op betere en sterkere CRISPR-medicijnen. Door wetenschappers snel en nauwkeurig DNA in een genoom te laten veranderen, zou CRISPR de ontdekking van medicijnen kunnen versnellen.

Beperkingen in de markt:

Hoge prijzen zullen de wereldwijde markt voor CRISPR-technologie belemmeren. Op CRISPR gebaseerde geneesmiddelen kosten meer dan $1 miljoen per behandeling en de gentherapie van Novartis kost $2 miljoen per behandeling. CRISPR heeft een grote klinische belofte, maar is duur, en behandelingen voor grote patiëntengroepen moeten mogelijk worden herzien.

Marktsegmentatie

De product- en dienstensegmentatie van de CRISPR-technologiemarkt omvat kits en enzymen, bibliotheken, ontwerphulpmiddelen, antilichamen en andere reagentia, gRNA-ontwerp en vectorconstructie, celkweek, screeningdiensten en andere diensten (epigenoombewerking en transcriptionele activering).

CRISPR-technologie marktsegmentatie naar toepassing omvat farmaceutisch onderzoek & ontwikkeling, landbouw en biobrandstoffen/veterinair.

Farmaceutische en biotechnologische bedrijven, academische en onderzoeksorganisaties, en anderen (CRO’s & CDMO’s) zijn CRISPR-technologie marktsegmentatie eindgebruikers.

Concurrentielandschap van de markt:

 • Thermo Fisher Scientific, Inc. (VS)
 • Merck KGaA (Duitsland)
 • Agilent Technologies, Inc. (VS)
 • Genscript Biotech Corporation (China)
 • CRISPR Therapeutics AG (Zwitserland)
 • Editas Medicine (VS)
 • Intellia Therapeutics, Inc. (VS)
 • Beam Therapeutics Inc. (VS)
 • Caribou Biosciences, Inc. (VS)
 • Lonza Group, Ltd. (Zwitserland)
 • Danaher Corporation (VS)
 • PerkinElmer, Inc. (VS)
 • Hera Biolabs (VS)
 • OriGene Technologies, Inc. (VS)
 • Cellecta, Inc. (VS)
 • Mammoth Biosciences, Inc. (VS)
 • Applied StemCell (VS)
 • New England Biolabs Inc. (VS)
 • ToolGen Inc. (Zuid-Korea)
 • GeneCopoeia, Inc. (VS)

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over CRISPR-technologiemarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/crispr-technology-market-9251

Regionaal inzicht

Noord-Amerika zal de wereldwijde markt de komende jaren domineren. In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, zijn de farmaceutische en biotechnologische sectoren sterk ontwikkeld en geavanceerd. De San Francisco Bay Area en de regio Boston-Cambridge zijn voorbeelden van belangrijke biotechnologische epicentra met talrijke bedrijven in de voorhoede van CRISPR-onderzoek en -ontwikkeling.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

DNA Polymerase Market Research Report Information Per Type (Taq Polymerase, Pfu Polymerase, Proprietary Enzyme Blends), Per Toepassing (Polymerase Chain Reaction, DNA Sequencing, DNA Cloning, SNP Analyse, Next Generation Sequencing), Per Eindgebruiker (Biofarmaceutische Bedrijven, Academische en Onderzoeksinstellingen, Ziekenhuizen en Diagnostische Centra, Moleculaire Diagnostische Bedrijven) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

United States Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase 1, Fase 2, Fase 3 en Fase 4), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel en Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Vaccin, Cel& Gentherapie, Kleine Moleculen en Andere Toepassingen), Op indicatie (auto-immuun/ontsteking (reumatoïde artritis, multiple sclerose, artrose, prikkelbare darm syndroom (IBS), andere), pijnbestrijding (chronische pijn, acute pijn), oncologie (bloedkanker, solide tumoren, andere), aandoeningen van het CZS (epilepsie, ziekte van Parkinson, en andere), pijnstillers, enz.

European Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase II, Fase III, Fase IV), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel, Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Farmaceutisch, Medische Hulpmiddelen, Voeding, Overige), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg, Ambulante Chirurgie Centra), Per Type Dienst (Protocolontwerp, Locatie-identificatie, Patiëntenwerving, Laboratoriumdiensten, Bio-analytische Testdiensten, Klinische Proef, Gegevensbeheerdiensten), Per Land (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Rest van Europa)

OnderzoeksrapportExoskeleton Markt Informatie Per Component (Hardware, Software), Per Type (Aangedreven, Passief), Per Lichaamsdeel (Onderste Extremiteiten, Bovenste Extremiteiten, Volledig Lichaam), Per Mobiliteit (Stationair, Mobiel), Per Structuur (Stijve Exoskeletten, Zachte Exoskeletten), Per Vertical (Gezondheidszorg, Defensie, Industrieel, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  CRISPR Technology Market,CRISPR Technology Market Size,CRISPR Technology Market Analysis,CRISPR Technology Market Trends