header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Indiase markt voor flexibele verpakkingen zal naar verwachting 36,29 miljard dollar bereiken met een CAGR van 5,30% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 16, 2024 5:00 PM ET

Marktoverzicht

Market Research Future (MRFR) belicht in zijn rapport ” India Flexible Packaging Market Information By Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2030″, de markt zal in 2032 36,29 miljard dollar bereiken met een CAGR van 5,30%.

De groeiende behoefte aan flexibele verpakkingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie wordt gestimuleerd door de aanzienlijke en groeiende middenklasse in India. De exponentiële expansie van de export, waarvoor verpakkingsnormen van hoge kwaliteit nodig zijn voor de wereldmarkt, stimuleert de groei van de markt. De verpakkingssector in India heeft momenteel een dominante positie in de markt voor flexibele kunststofverpakkingen. Leveranciers ontwikkelen nieuwe verpakkingsmethoden om de hevige concurrentie op de markt het hoofd te bieden. Stazakken, die steeds populairder worden, zijn een vorm van innovatieve verpakking die veel wordt gebruikt in de voedingsindustrie.

Een stazak is lichter in gewicht dan een glazen fles. Het lichte gewicht van stazakken verbetert hun draagbaarheid. Bovendien vervangen ze steeds vaker blikjes voor het bewaren van kant-en-klaar voedsel. De voedingsindustrie maakt steeds meer gebruik van flexibele verpakkingen vanwege de voordelen op het gebied van gemak, hygiëne en duurzaamheid. Het product biedt veel eigenschappen, zoals duurzaamheid en een langere houdbaarheid, die vooral voordelig zijn voor bederfelijke voedingsmiddelen. De ontluikende detailhandel in India stimuleert de expansie van de markt aanzienlijk.

De detailhandel in India maakt een snelle groei door en behoort tot de snelst groeiende ter wereld. De detailhandel breidt zich uit in Tier-1 en Tier-2 steden, maar ook in grote steden en metropolen in het hele land. De opkomst van de georganiseerde detailhandel in India wordt gedreven door factoren zoals veranderende demografische profielen, stijgende besteedbare inkomens, toenemende verstedelijking en veranderende smaken en voorkeuren van klanten. De belangrijkste katalysator voor de expansie van de markt is de overgang van klanten, met name millennials, van conventionele detailhandel naar digitale platforms. De toenemende verstedelijking en hectische levensstijl hebben geleid tot een toenemende voorkeur voor kant-en-klare maaltijden, dranken en snacks. Bijgevolg is er een groeiende vraag naar efficiënte verpakkingsoplossingen.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/21314

Concurrentielandschap van de markt:

  • Berry Global Inc.
  • Bilcare Ltd.
  • Constantia Flexibles Group GmbH
  • Cosmo Films Ltd.
  • GARWARE HI TECH FILMS Ltd.
  • Huhtamaki Oyj
  • Jindal Poly Films Ltd.
  • Multiflex Verpakking India
  • Nichrome Verpakkingsoplossingen
  • Packone Oplossingen LLP

Markt Segmentatie

Naar materiaalsoort omvat de markt plastic, papier, containers, glazen metalen blikken en containers. Per eindgebruiker omvat de markt voedsel & drank, detailhandel & e-commerce, verf & commercieel, industrieel en persoonlijke verzorging & cosmetica.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/21314

Regionaal inzicht

De snelle economische groei van India heeft geleid tot een toename van de vraag naar verpakte goederen in sectoren zoals voeding en dranken, farmaceutica en persoonlijke verzorging. De groeiende middenklasse en verstedelijking zijn hier de drijvende krachten achter. Flexibele verpakkingen bieden voordelen zoals gemak, kostenefficiëntie en duurzaamheid, die in lijn zijn met consumentenvoorkeuren en industriële eisen. Bovendien heeft de vooruitgang in druk-, lamineer- en barrièrematerialen de uitmuntendheid en aanpasbaarheid van flexibele verpakkingsoplossingen verbeterd, waardoor aan verschillende producteisen kan worden voldaan. Bovendien stimuleert het groeiende bewustzijn van milieuduurzaamheid de acceptatie van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en -methoden.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/india-flexible-packaging-market-21314

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Asia Pacific Paper Cups Market Size, Share & Industry Report 2032

Tags Marktgrootte, Aandeel & Voorspellingsrapport 2032

India Vleesverpakkingen Markt grootte, Aandeel & Prognoserapport 2032

Azië Pacific Dranken Multiverpakkingen Marktgrootte & Aandeel Rapport 2032

Marktgrootte en aandeel van clamshellverpakkingen & Industrieverslag 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Flexible Packaging,India Flexible Packaging Market,India Flexible Packaging Industry,India Flexible Packaging Market Size,India Flexible Packaging Market Share,India Flexible Packaging Market Forecast