header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De kracht van kunstmatige intelligentie ontketenen in de beveiligingsmarkt | MRFR Report

Apr 16, 2024 8:00 PM ET

Overzicht van de markt voorkunstmatige intelligentie (AI) in beveiliging

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft zich ontpopt als een game-changer op het gebied van beveiliging en heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop organisaties cyberbedreigingen detecteren, voorkomen en erop reageren. De AI in Security-markt heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de behoefte aan geavanceerde detectie van bedreigingen, automatisering van beveiligingsprocessen en de mogelijkheid om enorme hoeveelheden gegevens in realtime te analyseren. Dit artikel gaat in op de belangrijkste aspecten van de AI in Security-markt, waaronder de omvang, het aandeel, de analyse, de trends, de belangrijkste bedrijven, de regionale dynamiek en het concurrentielandschap.

Verzoek om een gratis monster van dit strategische rapport -.

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7912

Kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt – Omvang en aandeel

De waarde van dekunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt werd in 2022 geschat op USD 6,7 miljard. De markt voor kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiliging zal naar verwachting groeien van USD 7,58 miljard in 2023 tot USD 20,44 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,20% tijdens de prognoseperiode (2023-2032). Stijgende incidentie van cybergevaren, stijgende overheidssteun en -investeringen en stijgende acceptatie van cloud-gebaseerde producten en diensten zijn de belangrijkste marktstuwers die de groei van de markt voor kunstmatige intelligentie (A.I.) in beveiliging bevorderen.

Wat betreft het marktaandeel van Kunstmatige Intelligentie (AI) in Beveiliging domineren verschillende belangrijke spelers de AI in Beveiligingssector. Bedrijven als IBM Corporation, Cisco Systems, Inc., Palo Alto Networks, Inc., Fortinet, Inc. en Darktrace Ltd. hebben een aanzienlijk aandeel dankzij hun innovatieve AI-gestuurde beveiligingsoplossingen en sterke aanwezigheid op de markt.

Analyse van kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt

De analyse van de AI in de beveiligingsmarkt omvat een breed scala aan AI-technologieën en -toepassingen die zijn ontworpen om de cyberbeveiliging te verbeteren. Deze omvatten algoritmen voor machinaal leren, deep learning-modellen, natuurlijke taalverwerking (NLP), voorspellende analyses en autonome beveiligingssystemen. De integratie van AI stelt beveiligingsteams in staat om bedreigingen in realtime te detecteren, de respons op incidenten te automatiseren en bruikbare inzichten te verkrijgen uit beveiligingsgegevens.

Een analyse van de markt laat een verschuiving zien naar AI-gestuurde beveiligingsplatforms die meerdere mogelijkheden combineren, zoals bedreigingsinformatie, netwerkbewaking, endpointbescherming en beveiligingsorkestratie. Deze platformen maken gebruik van AI om gegevens uit verschillende bronnen te correleren, patronen te identificeren en proactief te verdedigen tegen cyberaanvallen.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt Trends

Verschillende vormen de AI in Security Market Trends:

 • AI-gestuurde detectie van bedreigingen: AI-algoritmen worden steeds vaker gebruikt om netwerkverkeer, gebruikersgedrag en systeemanomalieën te analyseren, waardoor cyberbedreigingen zoals malware, phishing en bedreigingen van binnenuit vroegtijdig kunnen worden opgespoord.
 • Gedragsanalyse: AI-gestuurde oplossingen voor gedragsanalyse identificeren afwijkingen van normaal gebruikersgedrag en signaleren potentiële bedreigingen van binnenuit of pogingen tot onbevoegde toegang.
 • Automatisering en orkestratie: AI-gestuurde automatisering stroomlijnt beveiligingsactiviteiten, automatiseert routinetaken, orkestreert incidentresponsworkflows en verkort de reactietijden op cyberincidenten.
 • Verklaarbare AI: de focus ligt op het ontwikkelen van AI-modellen die verklaarbaar en transparant zijn, inzicht geven in hoe beslissingen worden genomen en het vertrouwen en begrip tussen beveiligingsteams vergroten.
 • AI in cloudbeveiliging: Met de adoptie van cloudtechnologieën wordt AI steeds meer geïntegreerd in cloudbeveiligingsoplossingen en biedt het geavanceerde detectie van bedreigingen, gegevensbescherming en compliancebewaking.

Kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt Bedrijven

Verschillende prominente bedrijven zijn de drijvende kracht achter innovatie in AI-gestuurde beveiligingsoplossingen:

 • IBM Corporation: Biedt Watson for Cyber Security aan, een AI-aangedreven platform dat beveiligingsgegevens analyseert, bedreigingen identificeert en de reactie op incidenten automatiseert.
 • Cisco Systems, Inc: Biedt AI-gestuurde beveiligingsoplossingen zoals Cisco SecureX, waarbij AI wordt ingezet voor detectie van bedreigingen, netwerkzichtbaarheid en uniform beveiligingsbeheer.
 • Palo Alto Networks, Inc: Biedt Cortex XDR, een AI-gedreven uitgebreid detectie- en responsplatform dat bedreigingen detecteert en reageert op endpoints, netwerken en cloudomgevingen.
 • Fortinet, Inc: Biedt FortiAI, een AI-gedreven cyberbeveiligingsplatform dat AI integreert in netwerkbeveiliging, informatie over bedreigingen en geautomatiseerde reactiemechanismen.
 • Darktrace Ltd.: is gespecialiseerd in AI-gestuurde detectie van bedreigingen en autonome respons via het Darktrace Immune System-platform, dat gebruikmaakt van AI-algoritmen voor realtime verdediging tegen bedreigingen.

Vraag maatwerk aan – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regionale analyse van kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt

De AI in Security-markt vertoont regionale verschillen die worden beïnvloed door factoren zoals technologische gereedheid, regelgevingskaders, cyberbewustzijn en industriële vertakkingen. Noord-Amerika domineert de markt, gedreven door een sterke aanwezigheid van technologiebedrijven, onderzoeksinstellingen en early adopters van AI in cyberbeveiliging.

Europa volgt op de voet, met een focus op regelgeving voor gegevensbescherming (zoals GDPR) die investeringen in AI-gestuurde beveiligingsoplossingen stimuleert. De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door, aangewakkerd door digitale transformatie-initiatieven, toenemende cyberdreigingen en investeringen in AI-technologieën in verschillende sectoren.

Concurrentieanalyse van kunstmatige intelligentie (AI) in de beveiligingsmarkt

Het concurrentielandschap van de AI in Security-markt wordt gekenmerkt door innovatie, partnerschappen en strategische overnames. De belangrijkste concurrentiestrategieën zijn:

 • Innovatie in AI-algoritmen: Voortdurende ontwikkeling van geavanceerde AI-algoritmen voor dreigingsdetectie, anomaliedetectie en gedragsanalyse.
 • Samenwerkingsverbanden: Samenwerking met technologieleveranciers, de academische wereld en cyberbeveiligingsorganisaties om de AI-mogelijkheden te verbeteren, informatie over bedreigingen te delen en nieuwe bedreigingen aan te pakken.
 • Overnames en integraties: Strategische overnames van AI-startups en integratie van AI-technologieën in bestaande beveiligingsplatforms om de functionaliteit te verbeteren en uitgebreide oplossingen te bieden.
 • Branchespecifieke oplossingen: AI-gestuurde beveiligingsoplossingen op maat maken voor specifieke sectoren, zoals financiën, gezondheidszorg en kritieke infrastructuur, om unieke beveiligingsuitdagingen en compliancevereisten aan te pakken.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-intelligence-in-security-market-7912

Gerelateerde rapporten:

Virtual Reality Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-reality-software-market-4790

5G beveiligingsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-security-market-10452

Dark Fiber-markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/dark-fiber-market-10514

5G industriële IoT-markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-industrial-iot-market-10560

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence (AI) in Security Market,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Size,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Share,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Trends,Artificial Intelligence (AI) in Security Market Analysis