header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronica productiediensten zal naar verwachting USD 1.038,1 bereiken in 2032, met een CAGR van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Apr 16, 2024 5:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van Market Research Future (MRFR), Electronics Manufacturing Services Market Information by Service Type, Application, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor elektronica productiediensten een enorme groei doormaken van 582,1 miljard dollar in 2023 tot 1.038,1 miljard dollar in 2032, met een snelheid van 7,50% tussen 2023 en 2032.

Marktsamenvatting

Elektronica productiediensten [EMS] of elektronica contract productie [ECM] is een term die wordt gebruikt om bedrijven te beschrijven die elektronische componenten, printplaatassemblages en assemblages ontwerpen, produceren, testen, distribueren en retour/reparatiediensten aanbieden voor original equipment manufacturers (OEM’s). De markt van elektronische productiediensten [EMS] richt zich grotendeels op verschillende besparingen in productie, het betrekken van grondstoffen en het bundelen van middelen, evenals capaciteiten op het gebied van industrieel ontwerp en het creëren van diensten met toegevoegde waarde zoals garanties en reparaties.

Daarnaast heeft EMS ontwerpdiensten gelanceerd voor conceptueel productontwikkelingsadvies en mechanische, elektrische en softwareontwerpbegeleiding. Elektronica productiediensten [EMS] zijn wereldwijd beschikbaar en bieden tal van voordelen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Vinatronic Inc.
  • Benchmark Electronics Inc.
  • Hon Hai Precision Industry Co. Ltd (Foxconn)
  • Flex Ltd
  • Sanmina Corporation
  • Jabil Inc.
  • SIIX Corporation
  • Nortech Systems
  • Celestica Inc.
  • Integrated Micro-electronics Inc.
  • Creation Technologies LP
  • Wistron Corporation
  • Plexus Corporation
  • TRICOR Systems Inc.
  • Sumitronics Corporation

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11657

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Toenemend bewustzijn van e-waste recycling stimuleert de marktontwikkeling. De Worldwide E-waste Monitor 2020 van de VN meldde een stijging van 21% in het wereldwijde volume e-waste in 2019. Wereldwijd zal e-waste van plug-in of batterijgevoede goederen naar verwachting 74 Mt bereiken in 2030, bijna een verdubbeling in 16 jaar. Overheidsinstanties en OEM’s hebben plannen en inspanningen ontwikkeld om e-afval te recyclen.

Het nationale e-afvalbeheersysteem in Singapore is in juli 2021 van start gegaan. Het recyclen van e-waste door consumenten werd belemmerd. Het systeem is een circulaire economie strategie voor een zero-waste land. Ondertussen werkten Zwitserland en Ghana samen om e-waste te minimaliseren.

De EC introduceerde een circulaire economie in maart 2020. Een voorgesteld doel is het verminderen van elektrisch en elektronisch afval. Onmiddellijke prioriteiten zijn het “recht op reparatie” en recycling en herbruikbaarheid. Gemeenschappelijke opladers en beloningen voor het recyclen van elektronica zijn inbegrepen. Het vergroten van herbruikbaarheid en recyclingbewustzijn zal e-waste verminderen.

De elektronica-industrie groeit dankzij groene elektronica. Deze gadgets gebruiken recyclebare materialen, niet-giftige chemicaliën en een lage koolstofuitstoot. Het verbetert de procesbeheersing, uitstoot van broeikasgassen en energie-efficiëntie.

Groenere elektronische apparaten zijn ontstaan als gevolg van de wereldwijde e-afvalproblematiek. De door UNEP gepubliceerde Global E-waste Monitor 2020 meldde dat er in 2019 53,6 miljoen ton e-waste is geproduceerd. E-waste vertegenwoordigde 57 miljard dollar aan grondstoffen.

Vanwege de stijgende koolstofemissies van de productie van elektronica hebben leveranciers van elektronische productiediensten duurzame emissiereductieprogramma’s aangenomen. De strategische planning van toonaangevende marktdeelnemers om groenere elektronicaproducten te maken, stimuleert de wereldwijde marktgroei.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11657

Beperkingen in de markt:

De veranderende technologie zorgt voor verschillende consumentenvoorkeuren. Daarom moeten elektrische en elektronische productiebedrijven efficiënte strategieën hebben voor de introductie van nieuwe producten. De groeiende concurrentie in de wereldwijde elektronische productiediensten (EMS) heeft de operationele marges verlaagd, wat leidt tot verliezen in de sector. Bovendien worden marktpulsaties ook beïnvloed door economische instabiliteit en cyclische vraagpatronen in EMS. Bovendien leidt het gebrek aan privacy en veiligheid tot zorgen en gevaren voor informatielekken en inbreuk op intellectuele eigendomsrechten.

Markt Segmentatie

Soorten diensten: Elektronicaontwerp en -engineering, Elektronica-assemblage, Elektronicaproductie en andere segmenten segmenteren de markt voor elektronicaproductiediensten.

Toepassingen zijn onder andere consumentenelektronica, auto’s, industrie, lucht- en ruimtevaart en defensie, gezondheidszorg, IT en telecom en andere in de markt voor elektronica productiediensten.

Regionaal inzicht

Verschillende factoren dragen bij aan de expansie van de EMS-markt in Noord-Amerika. Deze omvatten snelle technologische vooruitgang, gekenmerkt door de introductie van 5G-netwerken, het Internet of Things (IoT) en kunstmatige intelligentie (AI), waardoor de vraag naar meer complexe en gespecialiseerde elektronische onderdelen is toegenomen.

Gerelateerde rapporten:

High-Speed Camera Market Research Report- Forecast 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor industriële verlichting – Voorspelling 2032

Micro-display marktonderzoeksrapport – voorspelling 2032

LED Grow Light markt onderzoeksrapport – voorspelling 2032

Power over Ethernet-chipsets marktonderzoeksrapport – voorspelling 2032

KVM-switch marktonderzoeksrapport – voorspelling 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Electronics Manufacturing Services Market,Electronics Manufacturing Services Market Analysis