header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor spinale fusieapparaten zal tegen 2032 een omvang hebben van USD 15,05 miljard en zal groeien met een CAGR van 5,50% in de prognoseperiode tot 2032

Apr 16, 2024 6:00 PM ET

Spinal Fusion Devices Market Research Report Information Per Product (Thoracolumbar Devices, Cervical Fixation Devices en Interbody Fusion Devices), Per Ziekte Type (Degeneratieve Disc, Complexe Deformiteit, Trauma & Fracturen en Anderen), Per Chirurgie (Open Spine Chirurgie en Minimally Invasive Spine Chirurgie) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

De markt voor spinale fusieapparaten zal stijgen van USD 9,811 miljard in 2023 tot USD 15,05 miljard in 2032, met een indrukwekkend tempo van 5,50% van 2023 tot 2032.

De afgelopen jaren is de frequentie van wervelkolomfusieprocedures geleidelijk toegenomen. Wervelfusie, ook wel spinale artrodese genoemd, is een chirurgische ingreep waarbij twee of meer wervellichamen in de wervelkolom worden samengevoegd. Bovendien heeft de toename in kennis en identificatie van wervelkolomproblemen een aanzienlijke invloed op de dynamiek van de markt. Verbeterde diagnostische mogelijkheden, samen met een verhoogd bewustzijn bij zowel artsen als patiënten, resulteren in de snelle detectie van spinale problemen. Vroege detectie leidt vaak tot proactieve medische maatregelen, zoals spinale fusieoperaties met behulp van geavanceerde technologieën.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16134

Naarmate mensen zich meer bewust worden van het belang van een gezonde ruggengraat door middel van bewustwordingscampagnes en onderwijs, zal het aantal mensen dat op zoek gaat naar snelle medische behandelingen waarschijnlijk toenemen. Dit zal leiden tot een grotere vraag naar spinale fusieapparatuur. De spinale fusieoperatie wordt uitgevoerd om degeneratieve discusziekten, afwijkende spinale krommingen, spondylolisthesis en andere gerelateerde aandoeningen aan te pakken. De groeiende oudere bevolking en de toename van letsels aan de wervelkolom hebben geleid tot een toename in de frequentie van spinale fusieoperaties.

Belangrijke fabrikanten integreren verschillende technologieën, wat een gunstige invloed heeft op de markt voor spinale artrodese-apparaten. Spinale fusiechirurgie met robotondersteuning en minimaal invasieve spinale fusieapparaten zorgen voor een revolutie in de behandeling van patiënten met aandoeningen aan de wervelkolom. Bovendien dragen de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de verbeterde beschikbaarheid van geavanceerde medische therapieën bij aan de expansie van de markt. Met de verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur en de toewijzing van financiële middelen aan nieuwe medische ingrepen, hebben mensen nu een betere toegang tot spinale fusieprocedures. De gemakkelijke toegang tot spinale fusieapparaten, samen met een toenemend begrip van de voordelen ervan, moedigt het gebruik ervan aan bij de behandeling van verschillende aandoeningen van de wervelkolom.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor spinale fusieapparaten: Stryker, Xtant Medical Holdings, Inc. Zimmer Biomet, DePuy Synthes, B. Braun Melsungen AG, Medtronic, NuVasive, Inc., Orthofix Medical, Inc., Globus Medical, ATEC Spine, Inc.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over spinale fusieapparaten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/spinal-fusion-devices-market-16134

Markt Segmentatie

Per product omvat de markt Thoracolumbale hulpmiddelen, Cervicale Fixatieapparaten en Interbody Fusieapparaten. Per ziektetype omvat de markt degeneratieve schijven, complexe misvorming, trauma en fracturen. Per operatie omvat de markt open wervelkolomchirurgie en minimaal invasieve wervelkolomchirurgie.

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse markt voor spinale fusieapparaten is de marktleider vanwege de moderne infrastructuur voor gezondheidszorg, het hoge aantal wervelkolomziekten en de sterke nadruk op technische vooruitgang. De combinatie van dalende geboortecijfers en een stijgende levensverwachting zorgt wereldwijd voor een snelle vergrijzing van de bevolking, met name in de Verenigde Staten, Japan en West-Europa. Daarnaast kent de regio marktontwikkeling vanwege het gevestigde terugbetalingsbeleid, een groeiende vergrijzende bevolking en een proactieve benadering van de gezondheid van de wervelkolom.

De Europese markt voor spinale fusieapparaten heeft het op één na grootste aandeel vanwege de toenemende prevalentie van wervelkolomproblemen, een groeiende oudere bevolking en de toepassing van moderne technologieën in de gezondheidszorg. Landen als India bouwen extra medische faciliteiten, waardoor een grotere bevolking toegang krijgt tot hoogwaardige gezondheidszorg. Verbeteringen in de infrastructuur van de gezondheidszorg hebben de beschikbaarheid van geavanceerde chirurgische technieken zoals spinale fusie vergroot.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Pregnancy Test Kits Market Share, Trends And Growth Analysis, By Type of Test (Bloedtest voor Hcg, Urinetest voor Hcg en anderen); By Product (Digitale Apparaten, Lijnindicatoren (Strips, Cassettes en Mid-Stream Apparaten) en anderen); By End Users (Ziekenhuizen, Klinieken, Huishouden) – Forecast To 2032

Gezondheidszorg Contract Productie Marktonderzoek Informatie per Type (Steriel en Niet-Steriel), Type Dienst (Farmaceutische Contract Productie en Medische Apparaten Contract Productie), Industrie (Farmaceutische Industrie, Medische Apparaten Industrie en Biofarmaceutische Industrie) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Prognose tot 2030

Women Healthcare Market Research Report Information Per Indicatie (postmenopauzale osteoporose, onvruchtbaarheid, reproductieve gezondheidsmanagement, polycysteus ovariumsyndroom, gynaecologische kanker, en anderen), Per Diagnose en Behandeling (botdensitometrie, diagnostische beeldvormingstests, biopsies, Ovulatietesten en andere), op behandeling (therapeutica, operaties en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gynaecologische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling

Onderzoeksrapport informatieover de DNA-sequencingmarkt per product (verbruiksgoederen, instrumenten en diensten), toepassing (diagnostiek, biomarkers & kanker, reproductieve gezondheid, gepersonaliseerde geneeskunde en forensisch onderzoek), technologie (halfgeleidersequencing, sequencing door ligatie, en pyrosequencing), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Spinal Fusion Devices Market,Spinal Fusion Devices Market Size,Spinal Fusion Devices Market Share,Spinal Fusion Devices Market Trends