header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Er wordt verwacht dat de markt voor vermogenstransistors tegen 2032 USD 21,65 miljard zal bedragen, met een CAGR van 4,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Apr 16, 2024 5:00 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor vermogenstransistors zal naar verwachting groeien van USD 14,9 miljard in 2023 tot USD 21,65 miljard in 2032, met een CAGR van 4,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Concurrentielandschap

Grote spelers op de markt voor vermogenstransistors, waaronder

  • Texas Instruments, Inc.
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Infineon Technologies AG (Duitsland)
  • Diodes Incorporated (Verenigde Staten)
  • NXP Halfgeleiders (Nederland)
  • Vishay Intertechnology, Inc. (Verenigde Staten), en anderen,

zijn bezig met onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten in een poging om de marktvraag te stimuleren.

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/17761

Dynamiek van de markt

Milieukwesties in de halfgeleider- en elektronica-industrie zijn de drijvende kracht achter de CAGR-markt voor vermogenstransistors. Vermogenstransistors beheren grote vermogens in elektrische circuits. Ze zijn cruciaal voor het verwerken van grote stromen of spanningen omdat ze elektrische impulsen manipuleren en versterken. Vermogenstransistors van toonaangevende leveranciers wereldwijd zijn onder andere MOSFET’s en BJT’s, elk met verschillende prestatiekenmerken. De elektronica- en halfgeleidersectoren maken steeds meer gebruik van geavanceerde technologieën.

Naarmate de technologie voortschrijdt, worden vervuiling en elektronisch afval steeds zorgwekkender. De meeste eindgebruikers proberen milieuvriendelijke elektrische en halfgeleidercomponenten zoals transistors, diodes en triodes in hun producten op te nemen om dit probleem aan te pakken. Het toenemende gebruik van transistors zoals FET’s en MOSFET’s kan de vervuiling helpen verminderen. Deze transistors verhogen de efficiëntie van elektronische apparaten door warmte af te voeren en oververhitting tegen te gaan. De opwekking van elektriciteit uit fossiele brandstoffen in veel landen draagt bij aan de vervuiling.

In de afgelopen 20 jaar is automatisering steeds belangrijker geworden in de dagelijkse activiteiten van verschillende organisaties. Industriële automatisering en het internet der dingen moedigen eindgebruikers ook aan om gekoppelde gadgets te gebruiken. Vermogenstransistors kosten meer dan gewone diodes, triodes en transistors. Transistors worden gebruikt in industriële machines, consumentenelektronica en apparatuur voor de gezondheidszorg. Deze stijgende productkosten kunnen de marktgroei tijdens de projectieperiode vertragen.

Analyse per segment

De segmentatie van de markt voor vermogenstransistors op basis van type omvat bipolaire junctiontransistor, veldeffecttransistor, heterojunction bipolaire transistor en andere.

De segmentatie van de markt voor vermogenstransistors op basis van technologie omvat laagspannings-FET’s, RF- en microgolfvermogen, hoogspannings-FET’s en IGBT-transistors.

De segmentatie van de markt voor vermogenstransistors op basis van industriële verticalen omvat consumentenelektronica, IT-& telecommunicatie, auto-industrie, fabricage en andere.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=17761

Regionaal overzicht

Noord-Amerikaanse vermogenstransistors zullen deze markt domineren vanwege de stijgende vraag naar elektronische gadgets, snelle technologische toepassing en stijgende militaire budgetten. Deze regio domineert de wereldwijde verkoop van vermogenstransistors.

Europa heeft de op één na grootste vermogenstransistormarkt vanwege de strenge wetgeving op het gebied van energie-efficiëntie. Hernieuwbare energiesystemen, industriële automatisering en elektrische auto’s maken steeds meer gebruik van vermogenstransistors. Duitse vermogenstransistors hadden het grootste marktaandeel en vermogenstransistors uit het VK groeiden het snelst in Europa.

De markt voor vermogenstransistors in Azië-Pacific zal het snelst groeien tussen 2023 en 2032. Dit is te danken aan grote halfgeleiderfabrikanten, bevolkingsgroei, stijgende besteedbare inkomens en de vraag naar consumentenelektronica. De markt voor vermogenstransistors in China had het grootste marktaandeel en die in India groeide het snelst in Azië-Pacific.

Gerelateerde rapporten:

Digital Signage Market Research Report Wereldwijde voorspelling tot 20302

Wireless Display Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2032

Ultrafast Laser-marktonderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor slimme beeldschermen – Wereldwijde prognose tot 2032

Micro-LED Display markt onderzoeksrapport Wereldwijde voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Power Transistors Market,Power Transistors Market Analysis,Power Transistors Market Trends