header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Isolatiecoatings marktrapport – Uitgebreide dekking van de winstbronnen

Apr 16, 2024 1:00 PM ET

Deomvang van de markt voor isolatiecoatings wordt in 2023 geschat op USD 10,03 miljard en zal naar verwachting tegen het jaar 2031 USD 16,3 miljard bedragen met een CAGR van 6,47% tijdens de prognoseperiode voor 2024-2031.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https: //www.insightaceanalytic.com/request-sample/2108

Nieuwste drijfveren, beperkingen en kansen voor een snapshot van de markt:

 • Toenemende nadruk op energie-efficiëntie en duurzaamheid stimuleert de vraag naar isolatiecoatings in verschillende industrieën.
 • Groeiend bewustzijn over het verminderen van de ecologische voetafdruk en het energieverbruik stimuleert de toepassing van isolatiecoatings in de bouw- en productiesector.
 • Technologische vooruitgang leidt tot de ontwikkeling van innovatieve isolatiecoatings met verbeterde prestaties en duurzaamheid.

Hieronder volgen de belangrijkste obstakels voor de expansie van de markt voor isolatiecoatings:

 • Hoge initiële investeringskosten in verband met de installatie van isolatiecoatings, vooral bij grootschalige industriële toepassingen.
 • Gebrek aan uniforme normen en regelgeving in verschillende regio’s met betrekking tot het gebruik en de toepassing van isolatiecoatings, wat leidt tot marktfragmentatie.
 • Uitdagingen met betrekking tot de complexiteit van de toepassing en compatibiliteit met verschillende substraatmaterialen, die een wijdverspreide toepassing van isolatiecoatings belemmeren.

Toekomstige uitbreidingsmogelijkheden voor de wereldwijde markt van isolatiecoatings omvatten:

 • Toenemende aandacht voor renovaties van gebouwen en renovatieprojecten creëert een aanzienlijke vraag naar isolatiecoatings in de bouwsector.
 • Toenemende investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur, met name in opkomende economieën, stimuleren de vraag naar isolatiecoatings in de transport- en infrastructuursector.
 • De toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame isolatieoplossingen biedt kansen voor de ontwikkeling van biogebaseerde en milieuvriendelijke isolatiecoatings.

Marktanalyse:

Een groter bewustzijn met betrekking tot energie-efficiëntie en duurzaamheid stimuleert de vraag naar isolatiecoatings in verschillende industrieën. Omdat industrieën hun energieverbruik willen verminderen en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen, wordt het gebruik van isolatiecoatings steeds aantrekkelijker. Bovendien wordt de markt verder ondersteund door strenge regelgeving en normen die gericht zijn op het bevorderen van energiebesparing. Regeringen en regelgevende instanties over de hele wereld implementeren maatregelen om de toepassing van energie-efficiënte oplossingen, waaronder isolatiecoatings, te stimuleren.

Lijst van prominente spelers op de markt voor isolatiecoatings:

 • AkzoNobel
 • PPG
 • Sherwin-Williams
 • Kansai Paint Co.
 • Jotun Groep
 • Nippon Paint Holdings Co., Ltd.
 • Axalta coatingsysteem
 • Hempel
 • Seal For Life Industries
 • Carboline
 • Sharpshell Engineering
 • Cabot
 • Temp-Coat
 • SK Formuleringen India Pvt. Ltd.
 • Lincoln Industries
 • De Bedrijven van Bayou
 • SPI Coatings
 • Rust-Oleum Bedrijf
 • Shree Hans Ondernemingen
 • General Coatings Manufacturing Corp.
 • Starshield Technologies Pvt. Ltd.
 • Berger Paints India Limited
 • Masco Corporation
 • Beckers Groep
 • Tiger Coatings GMBH & Co. Kg
 • Diamond Vogel Verfbedrijf

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u koopt: https: //www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2108

Recente ontwikkelingen:

 • In Feb 2023 werd de overname van CWS afgerond door KANSAI HELIOS. De overname van KANSAI HELIOS diende als een waardevolle aanvulling en uitbreiding van de capaciteiten van het bedrijf in de poedercoatings en kunstharsen industrie. Deze strategische stap versterkte het concurrentievoordeel van de Kansai Paint Group.
 • In augustus 2021 introduceerde PPG de PPG HI-TEMP 1027HD coating die speciaal is ontworpen voor corrosie-onder-isolatietoepassingen in de Noord-Amerikaanse regio. De PPG HI-TEMP 1027HD coating, met een DFT van 10 tot 12 mils in één enkele applicatie, was een high-build product dat een uitzonderlijke bescherming tegen corrosie bood voor pijpen, vaten en bouwcomponenten tijdens fabrieksactiviteiten.

Dynamiek van de markt voor isolatiecoatings:

Marktdrivers: Toenemende vraag in de automobiel- en scheepvaartsector

De auto- en scheepvaartsector zullen hun respectievelijke markten domineren, gedreven door strenge regelgeving die het gebruik van isolatiecoatings voorschrijft om energie te besparen en de operationele efficiëntie te verbeteren. Isolatiecoatings bieden tal van voordelen, waaronder een hoge thermische coëfficiënt, energiebesparende mogelijkheden en een lage thermische geleidbaarheid, waardoor ze een integraal onderdeel vormen van de bescherming van verschillende machineonderdelen en apparatuur in de auto-industrie tegen milieu-invloeden. In de auto-industrie worden isolatiecoatings aangebracht op daken om de temperatuur in de cabine te reguleren en zo het brandstofverbruik te verbeteren, de energiekosten te verlagen en de uitstoot te beperken. Gezien deze voordelen behoren isolatiecoatings tot de meest geliefde oplossingen voor toepassingen in de auto-industrie.

Uitdagingen: Hoge initiële en cumulatieve kosten

De aanzienlijke initiële kosten in verband met isolatiecoatings vormen een uitdaging voor de expansie van de markt. Deze hoge kosten dragen bij aan de onbetaalbaarheid, waardoor de markt minder snel overstapt. Aangezien de voorbereiding van het oppervlak noodzakelijk is om corrosie tegen te gaan, brengen isolatiecoatings extra kosten met zich mee. Bovendien kunnen primer- en uithardingsprocessen noodzakelijk zijn. Keramische coatings voor toepassingen bij hoge temperaturen maken bijvoorbeeld vaak gebruik van thermische spuittechnologie, wat duur kan zijn. Bovendien kunnen bepaalde coatings procesonderbrekingen met zich meebrengen, waardoor de totale kosten kunnen oplopen.

Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode

De markt voor isolatiecoatings in Azië en het Stille-Oceaangebied zal waarschijnlijk een aanzienlijk omzetaandeel registreren en zich in de nabije toekomst snel ontwikkelen. China heeft wereldwijde erkenning gekregen voor zijn snelle architecturale expansie, voornamelijk gedreven door de stijgende vraag naar betaalbare woningen en commercieel vastgoed in de afgelopen jaren. Op dit moment is China goed voor meer dan de helft van de coatings die worden geproduceerd in de regio Azië-Stille Oceaan, met een landschap met meer dan 10.000 verfbedrijven, waarvan de meerderheid lokale producenten zijn die het binnenlandse marktaandeel domineren. Bovendien is China een belangrijke speler in de wereldwijde lucht- en ruimtevaartindustrie. De regering investeert aanzienlijk in de binnenlandse productie en plant de bouw van nieuwe luchthavens. Deze initiatieven zullen naar verwachting de vraag naar thermische isolatiecoatings in de nabije toekomst stimuleren. Gezien de snelle expansie in verschillende sectoren is de markt voor thermische isolatiecoatings in China dan ook klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren.

Krijg specifiek hoofdstuk/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2108

Segmentatie van de markt voor isolatiecoatings-

Naar type

 • Acryl
 • Epoxy
 • Polyurethaan
 • YSZ
 • Mulliet
 • Andere

Per eindgebruiker

 • Ruimtevaart
 • Auto-industrie
 • Scheepvaart
 • Bouw en constructie
 • Industrie
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/insulation-coatings-market-/2108

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:


Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  industry,scope,business,market,trend,2024,research,report