header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Netvormende omvormermarkt in 2024 Gedetailleerde studieanalyse

Apr 16, 2024 1:00 PM ET

De markt voor netvormende omvormers zal tegen het jaar 2031 meer dan USD 1.284,40 miljard bereiken – Exclusief rapport van InsightAce Analytic

De omzet van de “Grid-Forming Inverter Market” werd in 2023 geschat op USD 676,01 miljoen en zal tegen 2031 naar verwachting USD 1.284,40 miljoen bedragen, met een groei van 8,48% van 2023 tot 2031, volgens een nieuw rapport van InsightAce Analytic.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2183

Nieuwste drijfveren, beperkingen en kansen voor een snapshot van de markt:

 • Toenemende integratie van hernieuwbare energiebronnen in het elektriciteitsnet
 • Groeiende vraag naar netstabiliteit en betrouwbaarheid in het midden van toenemende gevallen van netstoringen
 • Overheidsinitiatieven en -beleid stimuleren de toepassing van netvormende omvormertechnologieën voor verbeterde energie-efficiëntie en duurzaamheid

Hieronder volgen de belangrijkste obstakels voor de expansie van de markt voor netvormende omvormers:

 • Hoge initiële investeringskosten in verband met netvormende omvormersystemen
 • Gebrek aan gestandaardiseerde regelgeving en technische normen voor de toepassing van netvormende omvormers
 • Beperkt bewustzijn en begrip onder belanghebbenden over de voordelen en mogelijkheden van netvormende omvormers

Toekomstige uitbreidingsmogelijkheden voor de wereldwijde markt van netvormende omvormers omvatten:

 • Technologische vooruitgang die leidt tot verbeterde efficiëntie en prestaties van netvormende omvormersystemen
 • Uitbreiding van microgrid- en off-grid elektrificatieprojecten in afgelegen en landelijke gebieden
 • Samenwerkingen en partnerschappen tussen industriële spelers en nutsbedrijven om innovatieve netvormende omvormeroplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op specifieke marktbehoeften.

Belangrijkste industriële inzichten & Bevindingen uit het rapport:

 • Netvormende omvormers spelen een cruciale rol in de overgang naar een meer gedecentraliseerd en veerkrachtig elektriciteitsnet.
 • Op de markt wordt steeds meer geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om technische uitdagingen te overwinnen en de prestaties van netvormende omvormers te optimaliseren.
 • Regelgevende kaders en stimuleringsprogramma’s zullen naar verwachting een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de marktadoptie en de inzet van netvormende omvormertechnologieën wereldwijd.
 • Noord-Amerika zal naar verwachting de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) kennen tijdens de prognoseperiode op de markt voor netvormende omvormers.

Informatie inwinnen alvorens te kopen:

https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2183

Marktanalyse:

De toenemende populariteit van elektrische voertuigen (EV’s) stimuleert de behoefte aan intelligente oplaadoplossingen en netintegratietechnologieën, een domein waar netvormende omvormers een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren. Deze omvormers kunnen worden geïntegreerd met energieopslagsystemen om een effectief energiebeheer mogelijk te maken en de stabiliteit van het net te versterken. Bovendien wordt de vraag naar dergelijke omvormers groter door de toename van initiatieven voor energieopslag. Bovendien zorgt de toenemende nadruk op de veerkracht van het elektriciteitsnet en de paraatheid voor natuurrampen voor een verhoogde interesse in microgridoplossingen met netvormende omvormers.

Lijst van prominente spelers in de markt van netvormende omvormers:

 • SunPower Corporation (VS)
 • Solectria Renewables, LLC(V.S.)
 • Hitachi Hi-Rel Power Electronics Pvt. Ltd(India)
 • Sineng Electric Co. (China)
 • Canadian Solar Inc (Canada)
 • ABB Ltd (Zwitserland)
 • SolarEdge Technologies Inc (Israël)
 • SMA Solar Technology AG (Duitsland)
 • Power Electronics (Spanje)
 • Delta Electronics Inc. (Taiwan)
 • Allergan Esthetica
 • Alma Lasers
 • Biotechitalia
 • Bison Medisch
 • Koru Pharma

Recente ontwikkelingen:

 • In mei 2023 introduceerde Huawei haar nieuwste FusionSolar strategie en uitgebreide Smart PV Energy Storage System (ESS) oplossingen op de 16e SNEC PV Power Expo in Shanghai. Deze diensten illustreren Huawei’s toewijding aan het bevorderen van wereldwijde inspanningen om koolstofneutraliteit te bereiken.
 • In november 2022 onthulde Schneider Electric een uitgebreid portfolio voor belanghebbenden in de energie- en netwerkindustrieën die schone en veilige energie zoeken. Schneider Electric onthulde een uitbreidend portfolio voor belanghebbenden in de netwerk- en energiesector die op zoek zijn naar veilige, milieuvriendelijke energie. Met de presentatie van hun meest recente projecten en innovatieve energietechnologieën boden de nieuwe energietechnologieën van het bedrijf duurzame en praktische oplossingen voor de onzekere energievoorziening in Europa op de korte en lange termijn.

Dynamiek van de markt voor netvormende omvormers:

Aanjager – integratie van hernieuwbare energie

De integratie van hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie is een belangrijke drijfveer in de markt van netvormende omvormers. Met de wereldwijde verschuiving naar duurzaamheid en het terugdringen van koolstofemissies is er een groeiende vraag naar het opwekken van hernieuwbare energie. Netvormende omvormers spelen een cruciale rol bij de integratie van deze intermitterende hernieuwbare energiebronnen in het elektriciteitsnet. Hernieuwbare energiebronnen zoals zonne- en windenergie zijn inherent variabel, afhankelijk van factoren zoals weersomstandigheden en het tijdstip van de dag. Netvormende omvormers helpen bij het stabiliseren en beheren van de schommelingen in de opwekking van hernieuwbare energie door de variabele gelijkstroomoutput van zonnepanelen of windturbines om te zetten in stabiele wisselstroom die geschikt is voor netintegratie.

Uitdagingen – Netintegratie

Een belangrijke uitdaging voor de markt van netvormende omvormers is de integratie van deze geavanceerde omvormers in de bestaande infrastructuur van het elektriciteitsnet. Modernisering van het elektriciteitsnet vereist zorgvuldige planning en coördinatie om compatibiliteit te garanderen tussen netvormende omvormers en conventionele netapparatuur. Bovendien kunnen er tijdens het integratieproces regelgevende en technische uitdagingen ontstaan, die de wijdverspreide toepassing van netvormende omvormers belemmeren en een uitdaging vormen voor de groei van de markt.

Regionale trend:

Noord-Amerika domineert groei

Noord-Amerika zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) in de markt voor netvormende omvormers kennen. Deze groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder gunstig overheidsbeleid ter ondersteuning van de inzet van hernieuwbare energie, toenemende investeringen in initiatieven voor netmodernisering en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers die innovatie in netvormende omvormertechnologie stimuleren. De robuuste economische groei van de regio en de focus op duurzaamheid dragen verder bij aan de leidende positie op de markt van netvormende omvormers.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2183

Segmentatie van de markt voor netvormende omvormers-

Naar vermogensklasse:

 • Onder 1 kW
 • 1 kW – 10 kW
 • 10 kW – 100 kW
 • Boven 100 kW

Op spanning

 • 100v-300v
 • 300v-500v
 • Boven 500v

Per regio

Noord-Amerika-

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/grid-forming-inverter-market/2183

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,market,growth,trend,scope,industry,2024,ressearch,report