header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Noord-Amerika 4 Inches Semi-isolerende Silicon Carbide Wafer marktomvang, aandeel en trends in 2032

Apr 16, 2024 2:22 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor 4-inch semi-isolerende siliciumcarbidewafers zal naar verwachting 0,17435 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 12,30% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Belangrijkste spelers

  • Wolfspeed
  • SK Siltron
  • Showa Denko
  • Norstel
  • SiCrystal
  • TankeBlue
  • SICC
  • II-VI geavanceerde materialen
  • Hebei Synlight Kristal

Krijg een PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16159

Concurrentiedynamiek

Belangrijke spelers op de markt voor 4-inch half-isolerende siliciumcarbidewafers proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, zoals Wolfspeed; SK Siltron; Showa Denko; Norstel; SiCrystal; TankeBlue; SICC; II-VI Advanced Materials; Hebei Synlight Crystal.

Marktdynamiek

Het gebruik van SiC-wafers in vermogenselektronica en halfgeleiders zal de markt naar verwachting stimuleren. De vraag naar het product stijgt naarmate de telecommunicatie-industrie 5G-netwerken bouwt. De strategische overeenkomsten van belangrijke bedrijven om R & D van elektrische auto’s te stimuleren, hebben ook de vraag naar vermogenshalfgeleiders gestimuleerd. SiC-wafers met halfisolatie geleiden minder elektriciteit dan wafers met volledige geleiding. De hoge thermische geleidbaarheid maakt SiC nuttig voor elektrische apparaten die bij hoge temperaturen werken. De hoge brekingsindex en transparantie maken het moeilijk om oppervlaktedefecten te ontdekken die de groei van de markt voor halfisolerende siliciumcarbide (SiC) wafers zouden kunnen vertragen.

Elektrische voertuigen en telecommunicatieapparatuur van de vijfde generatie gebruiken SiC-wafers, waardoor de vraag toeneemt. Vanwege de toegenomen vraag investeren bedrijven veel in geavanceerde productiefaciliteiten. SiC is moeilijk en duur om te maken vanwege de polytypische kristalstructuur en hoge thermodynamische eigenschappen. Grote bedrijven investeren veel in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten te introduceren. Omdat halfisolerende SiC-wafers signaalinterferentie verminderen en de prestaties van apparaten verbeteren, zijn ze essentieel voor de productie van radiofrequentiecomponenten (RF), waaronder versterkers en transistors. De implementatie van 5G-netwerken en de vooruitgang van communicatietechnologieën stimuleren de vraag naar SiC-wafers.

Omdat siliciumcarbide zeldzaam is, zijn grondstoffen van hoge kwaliteit schaars, wat de groei van de markt voor SiC-wafers beperkt. Door zijn hardheid is SiC moeilijk te verwerken en te produceren. SiC is niet alleen hard, maar ook bros, waardoor het gevaar van barsten en breken tijdens de productie toeneemt, wat de opbrengst en betrouwbaarheid van componenten op basis van SiC vermindert en de groei van de markt vertraagt.

COVID-19 heeft de markt voor half-isolerende SiC-wafers sterk beïnvloed. De wereldwijde recessie en een productiestop vertraagden de levering van cruciale onderdelen, wat leidde tot een daling van de verkoop en een enorm verlies tijdens de uitbraak. R & D en overheidsinitiatieven kunnen de industriële groei ook stimuleren.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16159

Analyse per segment

De segmentatie van de Noord-Amerikaanse 4-inch semi-isolerende siliciumcarbidewafermarkt op basis van type omvat weerstandsvermogen≥ 1×10?Ω-cm en weerstandsvermogen≥ 1×10¹Ω-cm.

De Noord-Amerikaanse 4 Inches Semi-isolerende Silicon Carbide Wafer marktsegmentatie, gebaseerd op toepassing, omvat Power Device en elektronica.

Regionaal overzicht

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei kennen door het bestaan van opmerkelijke bedrijven zoals Wolfspeed Inc, II-VI Incorporated en anderen. Het gebruik van SiC-wafers in elektrische voertuigen in de regio heeft de groei van de markt gestimuleerd. De groeiende behoefte aan consumentenelektronica, zoals smartphones en laptops, stimuleert de halfgeleiderindustrie in de regio, wat resulteert in een grotere vraag naar half-isolerende siliciumcarbide wafers. Bovendien heeft de beschikbaarheid van moderne productiefaciliteiten en gevestigde toeleveringsketens in Noord-Amerika de groei van de markt voor half-isolerende siliciumcarbidewafers gestimuleerd, die naar verwachting zal blijven groeien tijdens de verwachte periode.

Gerelateerde rapporten:

SEA Markt voor Robotische Procesautomatisering

Amerikaanse markt voor grafische verwerkingseenheden

SEA-markt voor ledverlichting

Markt voor handgereedschap

Indiase markt voor elektromechanische componenten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  North America 4 Inches Semi-Insulating Silicon Carbide Wafer Market,North America 4 Inches Semi-Insulating Silicon Carbide Wafer Market Size,North America 4 Inches Semi-Insulating Silicon Carbide Wafer Market Share