header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onderzoeksrapport 2024 over deandelzuurmarkt: diepgaande kwalitatieve inzichten, omvang van de industrie, aandeel explosieve groeikansen

Apr 16, 2024 7:00 PM ET

De mandelzuurmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,28 miljard in 2023 tot USD 0,80 miljard in 2032, met een CAGR van 13,80% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Concurrentiedynamiek

De marktspelers zijn BASF, Keyuan Biopharm, Wuhan Runder Pharmda Technology, Hanhong Chemical, Xiang Rong Chemical en Shengyu Chemical.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20300

Dynamiek van de markt

De markt voor mandelzuur kent een aanzienlijke stijging van de vraag vanwege de groeiende populariteit van huidverzorgingsproducten. Amandelzuur, bekend om zijn milde exfoliërende eigenschappen, is een cruciaal bestanddeel van talloze huidverzorgingsformules. De vraag naar huidverzorgingsproducten met amandelzuur neemt toe omdat consumenten steeds meer oplossingen zoeken voor problemen als acne, hyperpigmentatie en een ongelijkmatige teint. Dit aspect beïnvloedt de Compound Annual Growth Rate (CAGR) van de markt.

Bovendien is er een grote neiging naar natuurlijke en organische bestanddelen in huidverzorgingsproducten, wat een prominente trend is in de markt voor mandelzuur. Schoonheids- en huidverzorgingsbedrijven voegen mandelzuur toe aan hun producten als reactie op de toenemende vraag van consumenten naar natuurlijke, plantaardige bestanddelen.

Binnen de mandelzuursector wordt voortdurend geïnnoveerd in cosmetische samenstellingen. Bedrijven zetten middelen in voor onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde huidverzorgingsproducten te kunnen bieden met een verbeterde effectiviteit en minimale bijwerkingen. Een opmerkelijke vooruitgang is de integratie van mandelzuur in veelzijdige huidverzorgingsproducten zoals serums, toners en peelings. Dit biedt consumenten een breed scala aan keuzes om verschillende huidverzorgingsproblemen effectief aan te pakken. In 2019 is BioAmber Inc. een samenwerking aangegaan met EcoMundo, een adviesorganisatie op het gebied van duurzaamheid, om de ecologische gevolgen van het productieproces te evalueren en te verminderen. Bijgevolg stimuleert dit de inkomsten van de mandelzuurmarkt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20300

Analyse per segment

De segmentatie van de mandelzuurmarkt op basis van type omvat DL-type, L-type en D-type.

De segmentatie van de mandelzuurmarkt op basis van toepassing omvat farmaceutische producten, cosmetica & persoonlijke verzorging, textiel & kleurstoffen en andere.

Belangrijkste spelers:

 • Hanhong Groep
 • Evonik Industries AG
 • BASF SE
 • Sigma Aldrich
 • Alfa Aesar
 • Clearsynth
 • Biosynth Carbosynth
 • Runder Pharmda
 • BIOTEC
 • Xinhetai Wetenschap en Technologie
 • Slimme chemicaliën
 • L. Chemicals

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mandelic-acid-market-20300

Regionale analyse

Noord-Amerika neemt het grootste deel voor zijn rekening, voornamelijk vanwege het toenemende bewustzijn van en de toenemende vraag naar huidverzorging en de beschikbaarheid van een groot aantal cosmetische en farmaceutische industrieën.

De Europese markt voor mandelzuur heeft het op één na grootste marktaandeel vanwege het bewustzijn en de educatie van consumenten, samen met geavanceerde innovatie op het gebied van gezondheid en uiterlijk. Bovendien had de markt voor mandelzuur in Duitsland de afgelopen jaren het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt voor mandelzuur in de Europese regio is.

Voorspeld wordt dat de Aziatisch-Pacifische markt voor mandelzuur de grootste groei zal doormaken in de periode 2023-2032. Dit is te danken aan de drijvende factoren, waaronder de stijging van de vraag naar cosmetische ingrediënten en productinnovatie en -formulering. Om te beginnen domineerde de Chinese markt het marktaandeel van mandelzuur. Maar de markt voor mandelzuur in India zal waarschijnlijk de snelst groeiende markt in de regio Azië-Stille Oceaan zijn.

Geregistreerde rapporten:

Benzoëzuur Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2030

Isatoic Acid Anhydride marktgrootte, aandeel & voorspelling 2030 verslag

Dimeerzuur marktgrootte, aandeel, groei | rapport, 2030

Boorzuur marktgrootte, aandeel, groei | verslag, 2032

Asia Pacific Polylactic Acid [PLA] Verpakkingsmarkt Grootte, Aandeel & Prognose 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mandelic Acid Market size,Mandelic Acid Market Share,Mandelic Acid Market Analysis,Mandelic Acid Market Trends,Mandelic Acid Market Demand,Mandelic Acid Market Growth,Mandelic Acid Market Price