header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor micro-elektronica materialen zal groeien met een CAGR van 6,2% tegen 2032

Apr 16, 2024 2:44 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor micro-elektronica materialen zal naar verwachting 93,44 miljard USD bereiken in 2032, met een CAGR van 6,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Concurrentielandschap

De belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Entegris,
  • L. Gore,
  • PiBond,
  • Dow Corning,
  • BASF,
  • Honeywell elektronische materialen,
  • Shin-Etsu MicroSi, Inc,
  • KYOCERA,
  • DuPont,
  • LORD Corp.

GRATIS PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/17755

Marktdynamiek

De wereldwijde markt voor micro-elektronicamaterialen groeit als gevolg van nieuwe technologieën zoals 5G en AI, technische vooruitgang en de stijgende vraag naar slimme gadgets. De vraag van consumenten naar elektronica stimuleert de expansie van de micro-elektronica-industrie. Er is veel vraag naar micro-elektronicamaterialen door de toename in het gebruik van computers, tablets, smartphones en andere consumentenelektronica. Door de vraag van klanten naar meer gecompliceerde halfgeleiders en elektronische componenten bieden fabrikanten meer geavanceerde producten met veel mogelijkheden.

Bovendien heeft het Internet of Things (IoT) de integratie van slimme apparaten in alle sectoren gemakkelijker gemaakt. Slimme thuis- en industriële toepassingen hebben de vraag naar sensoren, actuatoren en andere micro-elektronische componenten, die specifieke materialen vereisen, gestimuleerd. Verbeterde halfgeleidermaterialen zijn nodig voor de uitrol en toepassing van 5G-technologie om datasnelheden en verbindingen te verhogen. Dit omvat smartphone- en apparaatonderdelen, materialen voor 5G-basisstations en antennes. Er is meer vraag naar micro-elektronicamaterialen in de autosector door de verschuiving naar elektrische voertuigen (EV’s) en infotainment- en ADAS-systemen.

Er wordt voorspeld dat micro-elektronicamaterialen zullen groeien door de introductie van nieuwe technologieën zoals 5G en IoT, die complexe materialen vereisen om aan hun unieke behoeften te voldoen. 5G-netwerken maken gebruik van hogere frequenties, waarvoor nieuwe materialen met betere geleidbaarheid en signaalvoortplanting nodig zijn. Galliumnitride (GaN) en galliumarsenide worden gebruikt in 5G-basisstations en antennes.

Energie-efficiënte materialen zijn nodig voor veel Internet of Things apparaten. Micro-elektronische materialen maken energie-efficiënte halfgeleiders en sensoren mogelijk die de levensduur van de batterij van apparaten voor het internet der dingen verlengen. Industriële en smart city IoT-toepassingen integreren IoT vaak met 5G. Deze integratie vereist materialen die effectieve sensornetwerken en snelle draadloze transmissie ondersteunen. Dit stimuleert de inkomsten uit de markt voor micro-elektronicamaterialen.

Analyse per segment

De segmentatie van de markt voor micro-elektronicamaterialen op basis van toepassing omvat verpakking en fabricage.

De segmentatie van de markt voor micro-elektronicamaterialen op basis van type omvat elementair materiaal, samengesteld materiaal en andere.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=17755

Regionaal overzicht

Noord-Amerikaanse micro-elektronicamaterialen zullen deze markt domineren. De groeiende wereldwijde markt voor micro-elektronicamaterialen wordt gedreven door het gebruik van het internet van de dingen in vele industrieën en toepassingen. De prestaties en veelzijdigheid van micro-elektronicamaterialen zouden de elektronicacomponentenbusiness moeten helpen slagen.

De Europese markt voor micro-elektronicamaterialen is de op één na grootste door de aanwezigheid van productiefaciliteiten voor halfgeleiders in verschillende landen. Multinationals hebben zwaar geïnvesteerd in deze landen vanwege het groeiende belang van de halfgeleiderindustrie. De Duitse markt voor micro-elektronicamaterialen had het grootste aandeel en de Britse markt groeide het snelst in Europa.

De markt voor micro-elektronicamaterialen in Azië en de Stille Oceaan zal het snelst groeien van 2023 tot 2032. China en India zijn elektronicahubs vanwege hun hoge productie van elektrische componenten. Vanwege de strenge prestatie-, kwaliteits- en leveringseisen heeft de regio meer micro-elektronicamaterialen nodig. Lokale fabrikanten installeren apparatuur om elektronica en micro-elektronica te verpakken. China heeft de grootste markt voor micro-elektronicamaterialen en India had de snelste groei in Azië-Pacific.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor structurele componenten

3D-laserscannermarkt

Luidsprekermarkt

Markt voor LED-strips voor buiten

Smart Wearables-markt

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Microelectronics Material Market,Microelectronics Material Market Size,Microelectronics Material Market Share