header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Airport Biometrics Market is set to reach USD 155.3 Billion by 2030, with a 18.30% CAGR. Deze groei wordt gedreven door een verhoogde focus op het verbeteren van de passagierservaring. op het verbeteren van de passagierservaring.

Apr 17, 2024 6:00 PM ET

Overzicht van de markt voor luchthavenbiometrie:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de markt voor luchthavenbiometrie tegen 2030 155,3 miljard USD bereiken met een CAGR van 18,30%.

Drivers:

Grotere focus op verbeterde passagierservaring stimuleert de marktgroei

Biometrie op luchthavens verbetert de passagierservaring aanzienlijk door de procedures op luchthavens te vereenvoudigen met behulp van gezichtsherkenningstechnologie. Dit leidt tot kortere wachtrijen, sneller instappen en minder stress voor reizigers. Met biometrische identificatie zijn papieren documenten overbodig; reizigers kunnen identiteits- en instapkaartgegevens eenvoudig opslaan op hun mobiele apparaten of gezichtsherkenningssoftware gebruiken.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6003

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers in het rapport over de wereldwijde markt voor luchthavenbiometrie zijn Safran (Frankrijk), NEC Corporation (Japan), 3M Cogent Inc. (VS), Fujitsu (Japan), Precise Biometrics AB (Zweden), Bio-Key International Inc. (VS), Aware Inc. (VS), Crossmatch (VS), Thales Group (Frankrijk), Cognitec Systems GmbH (Duitsland), Secunet Security Networks AG (Duitsland), Fulcrum Biometrics LLC (VS) en Daon (VS).

Mogelijkheden:

Toenemende dreiging van criminaliteit en terrorisme biedt grote kansen

Biometrische toegangssystemen zijn van vitaal belang voor identificatie in het licht van toenemend terrorisme en criminele activiteiten. Door verschillende incidenten waarbij vliegtuigen werden gehackt, is biometrie essentieel geworden op luchthavens, wat een aanzienlijke impact heeft op de wereldwijde markt voor luchthavenbeveiliging.

Beperkingen en uitdagingen

Hogere initiële kosten als marktbeperking

De hogere initiële prijs, problemen met gegevensbeveiliging, kwetsbaarheid voor cyberaanvallen en technische beperkingen kunnen tijdens de prognoseperiode als marktbeperkingen fungeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/airport-biometrics-market-6003

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor luchthavenbiometrie is onderverdeeld op basis van technologie en componenten.

Op basis van componenten zal hardware de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van technologie zullen fysieke kenmerken de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse:

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Regionale analyse:

Noord-Amerika beheerst de markt voor luchthavenbiometrie

Tijdens de prognoseperiode van de markt voor luchthavenbiometrie zal Noord-Amerika naar verwachting een zeer robuuste groei doormaken. Dit is een gevolg van het gebruik van biometrische hulpmiddelen en systemen, evenals de uitbreiding van bedrijven, overheidsstructuren, financiële instellingen en winkels. Daarnaast wordt verwacht dat de uitbreiding van de commerciële ruimte en het gebruik van biometrische technologie om personeel en aanwezigheid van werknemers op afstand te controleren, de expansie van de biometrie-industrie op luchthavens zal versnellen. Daarnaast wordt verwacht dat meer op Internet of Things gebaseerde biometrische systemen zullen worden geïmplementeerd voor klantidentificatie door Fintech-bedrijven, telecomoperators, detailhandelaren, banken en andere industrieën, wat lucratievere groeimogelijkheden genereert voor marktdeelnemers.

Gerelateerde rapporten:

Airport Sleeping Pods Market Research Report Information per producttype (Single Occupancy en Shared Occupancy), verblijfsuren (minder dan 2 uur en meer dan 2 uur), luchthaventypes (internationaal en binnenlands) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overIT-systemen voor luchthavens Informatie per luchthavengrootte (AOCC en DCS), per software (passagierssysteem en niet-passagierssysteem), per functie (DC en AOCC), per toepassing (luchtzijde en terminalzijde), per kostprijs (aankoop, integratie en exploitatie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport over demarkt voor RFID-systemen voor de luchthaven – Informatie per frequentie, toepassing, type en regio – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overluchthaveninformatiesystemen Marktinformatie per toepassing, systeem, luchthaven, type – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Military Radar Systems Market,Global Military Radar Systems Market,Military Radar Systems industry,Military Radar Systems Market Outlook,Military Radar Systems Market Insights,Military Radar Systems Market Analysis,Military Radar Systems Market Overview