header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Maleisische vrachtlogistiekmarkt Hit $28,93 miljard in 2023, met een CAGR van 5,20% van 2024 tot 2032 | MRFR

Apr 17, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Malaysia Freight Logistics Market Information by Function, End-User, and Region – Forecast till 2032, zal de markt voor goederenlogistiek groeien van USD 28,93 miljard in 2023 tot USD 43,39 miljard in 2032, met een snelheid van 5,20% tussen 2024 en 2032.

Marktsamenvatting

4 op de 10 e-commercetransacties in Maleisië zijn grensoverschrijdend, waarbij 72% kiest voor internationale verkopers vanwege de betere prijs en 49% vanwege de beschikbaarheid van producten in Maleisië. De top drie landen voor grensoverschrijdende verkopen zijn China, Singapore en de Verenigde Staten.

Het marktaandeel van grensoverschrijdende e-commerce in Maleisië is bijna gelijk aan dat van de binnenlandse markt, wat de behoefte aan transportdiensten verder stimuleert.

De ontwikkeling van de infrastructuur in Maleisië is gericht op de overgang naar schone energie, waarbij lokale bedrijven (waaronder overheidsbedrijven) moedige stappen zetten om nieuwe technologieën te ontwikkelen, waaronder de aankondiging van nieuwe projecten op het gebied van zonne-energie op het dak, drijvende zonne-energie, batterijopslag en waterstof.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21318

Concurrentielandschap van de markt:

  • CEVA Logistiek
  • City-Link Express (M) Sdn Bhd
  • CJ Century Logistics Holdings Bhd
  • Complete Logistieke Diensten Bhd
  • Deutsche Post DHL Groep
  • GD Express Vervoerder Bhd
  • Kerry Logistiek Netwerk Limited
  • KTM Berhad
  • MMC Corporation Berhad
  • Nippon Express Co. Ltd

Gedekte markt USP:

Marktdrivers:

De transportsector in Maleisië is de sleutel tot het economische succes. In Maleisië stegen transport en opslag met 33,42% j-o-j in 2022 tegenover 2,60% in 2021. Als gevolg van de toegenomen productiemogelijkheden voor Maleisische fabrikanten is de vraag naar wegtransport vanuit de verwerkende industrie, FMCG en de auto-industrie gestegen. Het nettotekort aan buitenlandse directe investeringen in transport en opslag in datzelfde jaar bedroeg MYR32 miljoen (USD7,25 miljoen). Buitenlandse directe investeringen. In plaats van M & A binnen deze sector, wil Maleisië het ontwerp en de bouw van logistieke hubs meer gecentraliseerd maken, het digitale gebruik verhogen en deze activiteiten promoten om de logistieke diensten volledig te veranderen. Sinds de oprichting jaren geleden heeft MIDA ongeveer negentien investeringen in de koudeketen goedgekeurd.

Het land subsidieert de brandstofprijzen: benzine en diesel RON95 (USD 20,47) kosten USD 0,46; diesel USD 0,47 per liter en RON97 (USD 20,91) kost USD 0,76 per liter. De prijs van het Brent Crude Oil-contract voor mei werd verhandeld op USD128 (MYR536,32) per vat, wat leidde tot een stijging van de grondstoffenprijzen vanwege positieve vraag-aanbodfactoren. Geraffineerde olieproducten vormden 12,7% van de export, die met 10,7 miljard MYR (2,42 miljard USD) steeg tot 18,6 miljard MYR (4,21 miljard USD) doordat de gemiddelde export met meer dan 45,1% toenam als gevolg van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Daarom zullen de stijgende energie-uitgaven vertragingen versterken die van invloed kunnen zijn op de economieën van ontwikkelde landen, waardoor hun exportgroei in 2022 ook in Azië zal dalen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21318

Beperkingen van de markt:

De Maleisische markt voor vracht en logistiek wordt geconfronteerd met een aantal uitdagingen, zowel intern als extern, die een impact hebben op de activiteiten en groeivooruitzichten. Enkele van deze uitdagingen zijn infrastructurele beperkingen. Wegen, havens en spoorwegen in Maleisië moeten worden verbeterd wat betreft capaciteit, efficiëntie en connectiviteit. Dit kan leiden tot vertragingen en hogere kosten voor het verplaatsen van vracht.

Marktsegmentatie

Er zijn verschillende soorten functies gebruikt om de Maleisische vrachtlogistiekmarkt op te delen. Deze omvatten expeditie, transport, opslag, diensten met toegevoegde waarde en elk ander type dat niet wordt genoemd.

Een andere segmentatie van de Maleisische vrachtlogistiekmarkt is gebaseerd op de eindgebruikers. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, de verwerkende industrie en de auto-industrie, olie en gas, mijnbouw en steengroeven, landbouw, visserij, bosbouw, bouwdistributie en ‘overige’.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/malaysia-freight-logistics-market-21318

Regionaal inzicht

Maleisië is de toegangspoort tot Zuidoost-Azië. Door de nabijheid van China, India, Australië en ASEAN is het een belangrijk handels- en transportcentrum.

Daarnaast is Maleisië cruciaal voor wereldwijde scheepvaartnetwerken vanwege de ligging nabij de Straat van Malakka en de Zuid-Chinese Zee. Deze routes verbinden belangrijke scheepvaartkanalen in de Indische Oceaan en de Stille Oceaan en stimuleren de handel tussen Azië, Europa en het Midden-Oosten. Deze elementen stimuleren de ontwikkeling van de nationale markt.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport over de markt voor sachetverpakkingen – Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport Gedrukte Signagemarkt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorbioplastic verpakkingen – voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor vouwkartons – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor slimme verpakkingen – Wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor flexibele verpakking – Wereldwijde prognose tot 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Malaysia Freight Logistics Market,Malaysia Freight Logistics Market Size,Malaysia Freight Logistics Market Share,Malaysia Freight Logistics Market Trends,Malaysia Freight Logistics Market Demand