header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor militaire radarsystemen zal naar verwachting 27,3 miljard dollar bereiken in 2030, met een groeipercentage van 7,20%, wat wijst op een stijgende trend in de sector.

Apr 17, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht militaire radarsystemen

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor militaire radarsystemen tegen 2030 een waarde bereiken van USD 27,3 miljard met een CAGR van 7,20%.

Drivers

Behoefte aan hoogtechnologische raket- en luchtverdedigingssystemen om de marktgroei te stimuleren

De opkomst van geavanceerde raketten van de volgende generatie, waaronder ballistische raketten met nucleaire capaciteit en snelle kruisraketten, vormt een aanzienlijke bedreiging voor kritieke bases en strategische locaties. Daarom is er dringend behoefte aan geavanceerde en snelle verdedigingsmaatregelen om deze evoluerende bedreigingen effectief tegen te gaan.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1413

Belangrijkste spelers

Eminente industriële spelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor militaire radarsystemen worden geprofileerd, zijn Northrop Grumman Corporation (VS), L3Harris Technologies, Inc. (VS), Lockheed Martin Corporation (VS), Israel Aerospace Industries (Israël), ASELSAN A? (Turkije), Leonardo SpA (Italië), Thales Group (Frankrijk), Raytheon Company (VS), TERMA (Denemarken), BAE Systems PLC (VK), SAAB AB (Zweden) en HENSOLDT (Duitsland).

Kansen

Toenemende behoefte aan multifunctionele objectdetectiesystemen biedt grote kansen

Tijdens de verwachte periode zal de toenemende behoefte aan multifunctionele objectdetectiesystemen de groei van de markt naar verwachting aanzienlijk stimuleren. Deze systemen dienen verschillende doelen, zoals bewaking, raketcontrole en vroegtijdige waarschuwingen. In conflictgebieden spelen radars een cruciale rol omdat ze kunnen worden geïntegreerd in voertuigen, vliegtuigen en andere middelen om vijandelijke bewegingen te detecteren en te volgen.

Beperkingen en uitdagingen

Streng grensoverschrijdend handelsbeleid als marktbeperking

De voorspelde periode kan te maken krijgen met marktbeperkingen als gevolg van een streng grensoverschrijdend handelsbeleid, beperkte detectiemogelijkheden voor kleine drones en investeringen in een vroeg stadium. Daarnaast kan de impact van COVID-19 de marktgroei verder belemmeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-radar-systems-market-1413

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor militaire radarsystemen wordt gesegmenteerd per bereik, frequentie, type, platform, dimensie, toepassing en component.

Langeafstandsradar zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

De X-band frequentie zal naar verwachting de markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

Verwacht wordt dat bewakingsradar en waarschuwingsradar in de lucht deze markt zullen aanvoeren tijdens de beoordelingsperiode.

Landplatforms zullen de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

3D-radars zullen de markt beheersen tijdens de prognoseperiode.

Luchtverdedigingstoepassingen voor raketten68 zullen het grootste deel van de markt in handen hebben tijdens de voorspellingsperiode.

Componenten voor digitale signaalprocessoren zullen de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor militaire radarsystemen

De Noord-Amerikaanse markt heeft momenteel een aanzienlijk marktaandeel, maar tegen het beoordelingsjaar 2028 zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) laten zien. Deze groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, zoals escalerende territoriale geschillen, de toegenomen aanschaf van militaire uitrusting en de toegenomen defensie-uitgaven door opkomende economieën zoals China en India, die allemaal bijdragen aan de expansie van de markt in deze regio. Bovendien zullen overheidsinitiatieven en -programma’s zoals de 3DELRR- en AMDR-programma’s naar verwachting de ontwikkeling van de regionale markt verder stimuleren. Met name het Amerikaanse leger wordt gewaardeerd om de toepassing van geavanceerde technologie en de aanschaf van eersteklas defensieschepen en detectieapparatuur, waardoor een gunstig klimaat ontstaat voor de groei van bedrijven in de regio.

Gerelateerde rapporten

Military Electro-Optical Infrared ( EOIR) Systems Market Research Report informatie per type (beeldversterking, laser en infrarood), sensortechnologie (scannen, sterren, multispectraal en hyperspectraal), platform (in de lucht, op het land en op zee) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten, 1968 Afrika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

Military Aircraft Avionics Market Research Report Informatie per type (General Aircraft Avionics en Mission-Specific Avionics) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor militaire lasersystemen per producttype (laserontwerper, LIDAR, 3D-scannen, laserwapen, laserafstandsmeter, ringlasergyro, laserhoogtemeter en andere), technologie (fiberlaser, vaste-stoflaser, chemische laser, CO2-laser, halfgeleiderlaser en andere), per toepassing (doelaanwijzing & afstandsbepaling, geleide munitie, gericht energiewapen, defensieve tegenmaatregelen en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Radar Systems Market,Global Military Radar Systems Market,Military Radar Systems industry,Military Radar Systems Market Outlook,Military Radar Systems Market Insights,Military Radar Systems Market Analysis,Military Radar Systems Market Overview