header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor niet-vluchtige munten (NFT) zal groeien met een CAGR van 38,50% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 17, 2024 1:00 PM ET

Non-fungibele tokens (NFT) markt zal groeien met een CAGR van 38,50% tegen 2032

In 2022 werd de waarde van de NFT-markt geschat op $3,2 miljard. Voorspellingen geven aan dat er tussen 2023 en 2032 een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) van 38,50% zal zijn van US$ 4,4 miljard naar US$ 60,00 miljard voor de Non-Fungible Tokens Market business. De vraag naar NFT’s neemt wereldwijd toe vanwege een aantal van hun unieke eigenschappen, zoals transparantie en andere opmerkelijke kenmerken in een tijdperk waarin digitaal eigendom populairder wordt dan ooit tevoren.

Belangrijke spelers in de markt van niet-martelbare tokens, waaronder.

  • Antier Solutions Pvt. Ltd.,
  • Appdupe,
  • Cloudflare, Inc,
  • CryptoKitties,
  • Dapper Labs, Inc,
  • Dolphin Entertainment, Inc,
  • Funko,
  • Gala Games,
  • Gemini Trust Company, LLC,
  • Larva Labs,
  • Onchain Labs, Inc.

[PDF-brochure] Vraag een voorbeeld aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11681

Omvang van het marktrapport:

Parameter Details
Inkomstenraming in 2032 USD 60,00 miljard
Groeipercentage CAGR van 38,50% van 2023 tot 2032
Voorspellingsperiode 2023 -2032
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

De opkomst van wereldwijde digitale platforms en sociale media hebben de NFT-markt een nieuwe vorm gegeven en een wereldwijd publiek en markt gecreëerd. Artiesten, beroemdheden en influencers promoten en verkopen op hun online platforms rechtstreeks NFT’s door zelf als directe link te fungeren met hun fans, waardoor de barrières die voorheen tussen hen bestonden, worden doorbroken. Door de business naar de klanten te leiden, heeft dit model ingang gevonden bij verschillende demografische groepen door het bereik van NFT’s onder de doelgroep te vergroten. Daarnaast zijn er nieuwe kansen ontstaan doordat gevestigde industrieën raakvlakken hebben met NFT-markten: sectoren zoals gaming, muziek, sport of mode maken gebruik van niet-fungibele tokens om exclusieve content, digitale activa in beperkte oplage of speciale ervaringen voor hun fans te bieden.

Deze transformatie omvat de tokenization van games tijdens de prognoseperiode door de belanghebbenden in de sector. Dit houdt in dat spelers op NFT-gebaseerde producten kopen zoals virtuele landgoederen, avatars (identiteiten), premium lidmaatschappen, kleding of wapens voor hun personages in blockchain-gebaseerde virtuele werelden. Verder wordt verwacht dat een toenemend aantal spelprojecten niet-fungibele tokens zal gebruiken voor advertentiedoeleinden gedurende de levensduur van het project, waardoor de strategieën voor het werven van gebruikers worden verbeterd en een betere interactie met de gebruiker mogelijk wordt; dit geeft ruimte voor winstgevende expansie binnen de sector. Een andere cruciale drijfveer achter de groei van de markt zijn de aanzienlijke investeringen die NFT-bedrijven ontvangen.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | onmiddellijke levering beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11681

Segmentatie van de markt:

De segmentatie van niet-fungibele tokens in fysieke en digitale activa wereldwijd op basis van type. De markt werd gedomineerd door de categorie digitale activa met 58% van de totale verkoop.

De toepassingssegmenten van de wereldwijde markt voor niet-fungibele tokens omvatten sport, metaverse, kunst, gaming, verzamelobjecten en nutsvoorzieningen. Het segment verzamelobjecten had met 58% van de omzet in de sector het grootste aandeel.

Niet-fungibele tokens wereldwijd Commercieel en Persoonlijk bieden een andere basis voor marktsegmentatie volgens eindgebruik. De commerciële sector nam $0,07 miljard voor zijn rekening, goed voor 60% van alle marktinkomsten. Steeds meer industrieën, waaronder financiën, vastgoed en gaming, sluiten zich aan bij deze commerciële sector. NFT’s worden bijvoorbeeld gebruikt door middel van tokenized representaties van echte activa voor fractioneel eigendom of tastbare eigenschappen die ze gemakkelijk verhandelbaar maken in wat ooit een illiquide markt was.

Volledige rapportgegevens –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-fungible-tokens-market-11681

Het rapport geeft details van de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio. Er zijn verschillende belangrijke factoren die zouden leiden tot de verwachte groei van de markt voor niet-financiële tokens in Noord-Amerika. Sommige bedrijven, zoals OpenSea, vragen bijvoorbeeld een vergoeding op basis van de hoeveelheid geld die wordt ontvangen bij de verkoop van NFT’s in plaats van particulieren te vragen hen te betalen voor de productie van deze tokens. Om de markt voor niet-fungibele tokens (NFT’s) in Noord-Amerika te vergroten, zijn deze strategieën momenteel vastgesteld op 2,5% van de transactiewaarde.

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Non-Fungible Tokens Market Business,Non-Fungible Tokens Market Share,Non-Fungible Tokens Market Size,Non-Fungible Tokens Market Trends,Non-Fungible Tokens Market Analysis,NFT Market