header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


USA Windows and Doors Market Size, Share & Trends Analysis Report 2024-2032: Toenemende renovatieactiviteiten en positieve vooruitzichten voor de bouwsector stimuleren de groei

Apr 17, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), USA Windows and Doors Market Information by Material, Mechanism, Application, Rise, and Region – Forecast till 2032, zal de Amerikaanse ramen- en deurenindustrie stijgen van USD 20.097,0 miljoen in 2023 tot USD 32.156,7 miljoen in 2032, met een CAGR van 5,4% tussen 2024 en 2032.

Marktsamenvatting

Door de toenemende ontwikkeling van woningbouw en utiliteitsbouw in de VS is er vraag naar deuren en ramen. De ramen- en deurenmarkt in de VS wordt gedreven door de snelle verstedelijking. In het gebied worden verschillende woning- en utiliteitsbouwprojecten gefinancierd. De bouw en verbouwing groeien als gevolg van immigratie. De vraag naar nieuwe eenheden is de drijvende kracht achter de Amerikaanse markt voor alle deuren en ramen. Dit is te danken aan de moderne gevelbekleding van gebouwen of de innovatieve vervanging van eenheden en de uitstekende thermische efficiëntie.

De grootste infrastructuurbouwsector in de VS biedt vooruitzichten voor de deuren- en ramenmarkt in de projectieperiode. Met meer kantoren, hotels, zakencentra en winkelruimtes in de VS ontwikkelen niet-residentiële gebouwen zich snel. In de Amerikaanse kantoorbouwsector groeien startende en bestaande ondernemingen. Veel internationale bedrijven openen ook kantoren in de VS. De vraag naar regionale ruimte en banen neemt dus toe.

Monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20527

Concurrentielandschap van de markt:

  • Weyerhaeuser
  • Georgia-Pacific
  • Sierra Pacific Industries
  • Interfor Corporation
  • Canfor Corporation
  • West Fraser Hout
  • Tolko Industries
  • UPM
  • Kronospan
  • Metsa Groep

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

De groei in de VS wordt aangedreven door de toegenomen vraag naar bouw- en renovatieproducten. De snelle verstedelijking en industrialisatie zouden een boost moeten geven aan de ramensector in de VS. De sector van de vensterramen is gegroeid door de stijgende bouwactiviteit. De bouw van commerciële ruimtes zoals ziekenhuizen, restaurants en andere in de VS zal naar verwachting de vraag naar bouw- en raamproducten stimuleren tijdens de projectieperiode.

De Amerikaanse markt voor ramen is ontwikkeld. De groei van de Amerikaanse markt wordt verwacht dankzij de sterke marktpositie, het uitstekende ondernemingsklimaat en de stijgende grondstofprijzen. Er worden hotels, resorts en restaurants gebouwd naarmate het toerisme groeit. Er wordt voorspeld dat de groeiende bevolking de vraag naar woonruimte zal doen toenemen, waardoor de bouwsector en de vraag naar ramen in de komende jaren een impuls zullen krijgen.

Fabrikanten verkopen aan onafhankelijke handelaars, groothandelaars, kleinhandelaars, consumenten en aannemers. PGT Innovations Inc. verkoopt zijn goederen via grote distributeurs van bouwmaterialen, de afdeling verkoop aan huis/maatwerk van de Amerikaanse woningbouw, winkels voor doe-het-zelfartikelen, directe consumentenkanalen en onafhankelijke dealers en distributeurs. Dit uitgebreide distributienetwerk geeft de organisatie een concurrentievoordeel en stimuleert de verkoop.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20527

Beperkingen in de markt:

De kosten van grondstoffen vormen een aanzienlijk deel van de uitgaven die fabrikanten doen voor de productie van deuren en ramen. Grondstoffen maken verder 50-60% uit van de totale kosten voor eindproducten. De prijzen van belangrijke grondstoffen zoals plastic, hout en aluminium, die worden gebruikt bij het maken van deuren en ramen, zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Deze trend heeft een negatief effect gehad op de winstmarges in Noord-Amerika vanwege het effect op de prijzen die leveranciers in deze sector in rekening brengen. Daarnaast hebben andere bedrijfskosten, waaronder arbeidskosten, in deze periode een opwaartse trend vertoond.

Marktsegmentatie

De Amerikaanse markt voor ramen en deuren is opgesplitst in drie categorieën op basis van het mechanisme: draaien, schuiven en vouwen.

Het toepassingssegment van de ramen- en deurenmarkt omvat zowel woningen als luxe huizen en bedrijven.

Het marktsegment voor ramen en deuren bestaat uit zowel hoogbouw als laagbouw.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-windows-and-doors-market-20527

Regionaal inzicht

Een van de grootste bijdragers aan de groei van de Amerikaanse ramen- en deurenmarkt is New York. De staat groeit het snelst in termen van commercieel vastgoed. De zeer verzadigde vastgoedmarkt heeft geleid tot een toename van de bevolking en investeringen in de bouwsector, wat leidt tot de toepassing van ramen, waardoor de marktgroei in de staat wordt gestimuleerd.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Wereldwijd marktonderzoek graafmachines – voorspelling voor 2030

Onderzoeksrapport over structurele geïsoleerde panelen – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Wereldwijd Transportband Systeem Marktonderzoek Rapport – Voorspelling 2032

Wereldwijd onderzoeksrapport over bouwaggregaatmarkt – Voorspelling 2032

Onderzoeksrapport over de 3D-markt voor betonprinten – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor industriële bevestigingsmiddelen – Wereldwijde prognose tot 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  USA Windows and Doors Market,USA Windows and Doors Market Size,USA Windows and Doors Market Share,USA Windows and Doors Market Demand,USA Windows and Doors Market Trends