header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor draadloze hoofdtelefoons tegen 2032 USD 156,511 miljard zal bedragen, met een CAGR van 15,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Apr 17, 2024 4:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van Market Research Future (MRFR), Wireless Headphones Market Information by Headphone Fit, Connectivity Mode, Distribution Channel, and Region-Forecast till 2032, zal de markt voor draadloze hoofdtelefoons groeien van USD 50,47 miljard in 2023 naar USD 156,511 miljard in 2032, met een CAGR van 15,20% tussen 2023 en 2032.

Marktsamenvatting

Bedrijven gebruiken de steun van beroemdheden in hun marketinginspanningen om meer klanten te bereiken voor hun producten. In januari 2020 ging Shure Incorporated, een Amerikaans bedrijf voor audioapparatuur, een samenwerking aan met zanger Adam Levine om zijn ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en draadloze oordopjes in Amerika te verkopen. Deze campagne hielp het bedrijf zijn audioproducten aan de man te brengen bij Amerikaanse experts uit de muziekindustrie.

Het upgraden van het ontwerp van elektronische artikelen, waaronder headsets, oortelefoons, slimme brillen en andere met nieuwe technologie, zal naar verwachting klanten aantrekken en de marktontwikkeling stimuleren. De toenemende bewustwording van wearables voor consumenten en de zich ontwikkelende modetrends kunnen de vraag naar stijlvolle draadloze oordopjes verder stimuleren.

Tijdens de COVID-19 epidemie is de kans groter dat mensen thuisblijven als gevolg van overheidsafsluitingen in verschillende landen. Dit zal naar verwachting de vraag naar vrijetijdsactiviteiten binnenshuis stimuleren, zoals tv-kijken, naar muziek luisteren, videospelletjes spelen, koken en andere activiteiten.

Daarnaast wordt verwacht dat de toegenomen vraag naar smartphones en laptops de wereldwijde consumptie zal stimuleren. Volgens het IMF werden er in 2019 wereldwijd ongeveer 1371,1 miljoen mobiele telefoons geleverd.

Concurrentielandschap van de markt:

 • Skullcandy
 • Jabra
 • Sony
 • Sennheiser electronic GmbH & Co
 • Apple Inc.
 • Wicked Audio Inc.
 • Master & Dynamic.
 • V-MODA LLC
 • Bang & Olufsen
 • JLab Audio
 • Harman International Industries Inc.
 • Bose Corporation
 • AfterShokz

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20311

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Mobiele apparaten en smartphones worden nu wereldwijd gebruikt. Iedereen heeft een smartphone. Talrijke apps en platformen bieden entertainment- en muziekstreamingdiensten aan. Hieronder vallen toepassingen zoals YouTube, Spotify en Netflix, die vaak te vinden zijn op smartphones.

Door de toename van deze entertainmentbronnen zijn mensen shows gaan kijken of naar muziek gaan luisteren terwijl ze vrij zijn of op reis. Met een hoofdtelefoon kan men naar muziek luisteren zonder de buren te storen.

Vanwege hun betere geluidskwaliteit en extra functionaliteit zijn zulke hoofdtelefoons duurder dan goedkopere. Mensen hebben de neiging om meer te investeren in draadloze hoofdtelefoons van goede kwaliteit omdat ze een hoger besteedbaar inkomen hebben.

Fabrikanten streven ernaar om ze stijlvoller, comfortabeler en betaalbaarder te maken zodat de verkoop kan stijgen. Dit leidt tot verder onderzoek en een correct productontwerp vanwege de vraag van muziekliefhebbers die een hoofdtelefoon met een hoge geluidskwaliteit willen. Ook worden de toegepaste slimme technologieën hierdoor geavanceerder dan ooit, waardoor hun marktwaarde stijgt. Bovendien hebben de meeste smartphonefabrikanten de hoofdtelefoonaansluiting uit hun apparaten verwijderd; daarom is Bluetooth de enige manier waarop je je oortelefoons op je telefoon kunt aansluiten.

Beperkingen in de markt:

Draadloze hoofdtelefoons werken voornamelijk op batterijen. Als ze zonder onderbreking worden gebruikt, kunnen deze batterijen vrij snel leegraken. Dit is niet wenselijk, omdat draadloze hoofdtelefoons met een lage batterijlevensduur na elk paar keer gebruik moeten worden opgeladen. Bovendien neemt de efficiëntie van batterijen af naarmate ze ouder worden.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20311

Markt segmentatie

De segmentatie van de markt voor draadloze hoofdtelefoons, gebaseerd op de pasvorm van de hoofdtelefoon, omvat In-ear, Over-the-ear, On-ear, Open-ear en Achter de nek.

De marktsegmentatie van draadloze hoofdtelefoons op basis van connectiviteitsmodus omvat Bluetooth, radiofrequentie en infrarood.

De segmentatie van de markt voor draadloze hoofdtelefoons op basis van distributiekanalen omvat hypermarkten/supermarkten, groothandelaren/distributeurs, speciaalzaken, onafhankelijke winkels, online detailhandelaren en andere verkoopkanalen.

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse draadloze hoofdtelefoonindustrie zal domineren vanwege de hoge klantenstatus, de voorkeur voor muziek van hoge kwaliteit en de aanwezigheid van zeer technisch onderlegde consumenten. Draadloze hoofdtelefoons zijn populairder geworden dankzij de sterke digitale infrastructuur in het gebied.

Gerelateerde rapporten:

KVM Switch Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMobiele Accessoires – Wereldwijde Prognose tot 2032

Smart Speakers markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor Blu-rayspelers – Wereldwijde prognose 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor slimme kantoren – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Wireless Headphones Market,Wireless Headphones Market Analysis,Wireless Headphones Market Trends,Wireless Headphones Market Growth,Wireless Headphones Market Scope