header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


China Herconfigureerbare Intelligente Oppervlakken (RIS) Hardware Marktomvang, Aandeel, Trends in 2032

Apr 18, 2024 3:13 PM ET

China Herconfigureerbare Intelligente Oppervlakken (RIS) Hardware Marktoverzicht:

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market Research Report Information by Product, End Users, Application, and Region – Forecast Till 2032, de China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware markt waarschijnlijk aanzienlijk zal groeien tijdens de waarderingsperiode van 2022 tot 2032 met een voorname CAGR van bijna 13,3%. De onderzoeksrapporten bieden voorspellingen met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die naar verwachting een marktwaarde van USD 2536,1 miljoen zal bereiken tegen het einde van 2032. De rapporten vertellen ook dat de markt in 2023 bijna 287,68 miljoen dollar waard was. De Chinese markt voor hardware voor herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) is recentelijk vooruitgegaan. De belangrijkste factor die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de energiezuinige economie. Bovendien worden eenvoudige integratie, wijdverspreide connectiviteit, lage latentie en een hoog potentieel voor laag energieverbruik ook beschouwd als enkele van de cruciale aspecten die de prestaties van de markt in de hele regio zullen stimuleren.

Analyse van de concurrentie

  • AGC
  • ZTE
  • NTT
  • SK Telecom
  • Orange België
  • Kymeta
  • Greenerwave
  • Metawave
  • Metamateriaal

GRATIS PDF-voorbeeld: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/17791

Drijfveren voor de markt

De Chinese markt voor hardware voor herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) is recentelijk vooruitgegaan. De belangrijkste factor die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de energiezuinige economie. Verder worden eenvoudige integratie, wijdverspreide connectiviteit, lage latentie en een hoog potentieel voor laag energieverbruik ook gezien als enkele van de cruciale aspecten die de prestaties van de markt in de hele regio zullen stimuleren. Daarnaast zullen factoren zoals geavanceerde herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS), het vermogen om te functioneren met bestaande draadloze infrastructuur en de hoge opkomst naar verwachting ook een positieve invloed hebben op de groei van de regionale markt in de beoordelingsperiode.

Beperkingen in de markt

Er zijn echter verschillende parameters die de prestaties van China’s Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware op de wereldmarkt kunnen belemmeren. Een van de belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt beperken, zijn de hoge grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) hardware in China is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van hardwaretype, eindgebruiker, hardwaretoepassing en regio.

Op basis van het hardwaretype wordt de wereldwijde Chinese markt voor herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) hardware onderverdeeld in semi-passieve RIS, actieve RIS en passieve RIS.

Op basis van de hardwaretoepassing wordt de wereldwijde Chinese markt voor herconfigureerbare intelligente oppervlakken (RIS) hardware onderverdeeld in draadloze communicatie, satellietcommunicatie, energieoogsten, radarsystemen en plaatsbepaling binnenshuis.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=17791

Regionale analyse

Naar verwachting zal China de komende jaren de wereldmarkt aanvoeren. Het belangrijkste aspect dat de groei van de regionale markt ondersteunt, is het feit dat RIS abonnees van draadloze apparaten helpt door het kanaal te veranderen. Door klanten aan de rand van de cel te bedienen, wordt de dekking van het netwerk of basisstation uitgebreid. Bovendien verbetert RIS de energie-efficiëntie omdat het geen sterkere hardware vereist en een groot aantal antenne-elementen in een kleine ruimte integreert. Bovendien is het eenvoudig te implementeren en maakt het gebruik van goedkope passieve reflecterende componenten, wat op zijn beurt de groei van de regionale markt in de komende jaren waarschijnlijk zal stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Halfgeleiderkapitaalmarkt

SEA markt voor ledverlichting

Indiase markt voor elektromechanische componenten

PC-randapparatuurmarkt

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market,China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market Size,China Reconfigurable Intelligent Surfaces (RIS) Hardware Market Share