header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Craft Wine Market Bereikt USD 62,02 miljard met een groei van 5,20% CAGR van de regionale omzet

Apr 18, 2024 12:00 PM ET

Overzicht van de ambachtelijke wijnmarkt

De ambachtelijke wijnmarkt zal tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van 62,02 miljard dollar, met een jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20%. Deze groei wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag van consumenten naar ambachtelijke wijnen van hoge kwaliteit, de groeiende waardering voor unieke en authentieke wijnstijlen en de uitbreiding van distributiekanalen. De nadruk die ambachtelijke wijnmakers leggen op traditionele, kleinschalige productiemethoden en innovatieve wijnbereidingstechnieken draagt ook bij aan de groei van de markt. Daarnaast profiteert de markt van de stijgende populariteit van ambachtelijke dranken en de trend naar premiumisering in de wijnindustrie.

Ambachtelijke wijn vertegenwoordigt een niche segment binnen de bredere wijnindustrie, gekenmerkt door de nadruk op traditionele, kleinschalige productiemethoden. Ambachtelijke wijnmakers leggen de nadruk op onderscheidende druivensoorten en geavanceerde wijnbereidingsmethoden, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit boven kwantiteit. Klanten die op zoek zijn naar echte, handgemaakte wijnen met onderscheidende smaken en kwaliteiten hebben positief gereageerd op deze strategie.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12487

Markt Segmentatie

Naar type

Mousserende wijn: Vanwege hun levendige karakter en feestelijke aantrekkingskracht worden ambachtelijke mousserende wijnen, zoals Champagne en andere mousserende variëteiten, zeer geprezen.

Niet-mousserende wijn: Er zijn veel verschillende soorten ambachtelijke stille wijnen, zoals rosé, wit en rood, en elk heeft zijn eigen smaak en mondgevoel.

Andere: Wijnliefhebbers met lef zullen speciale soorten zoals dessertwijnen, versterkte wijnen en experimentele blends aantrekkelijk vinden.

Op smaak

Rode wijn: Ambachtelijke rode wijnen staan bij liefhebbers hoog aangeschreven om hun robuuste smaken, complexe aroma’s en vermogen om lang te rijpen.

Rosé wijn: Door hun aanpassingsvermogen en toegankelijkheid zijn ambachtelijke roséwijnen steeds populairder geworden. Ze hebben elegante tinten en aangename smaakprofielen.

Witte wijn: Goed gemaakte witte wijnen worden geprezen voor hun levendige fruitsmaken, zuivere zuren en veelzijdigheid in combinatie met verschillende soorten voedsel.

Naar distributiekanaal

On-trade: Sommeliers en wijnfans kunnen beide de kwaliteit en artisticiteit van ambachtelijke wijnen waarderen, die vaak op restaurantmenu’s en in gespecialiseerde wijnbars staan.

Off-trade: Voor klanten die liever thuis genieten van ambachtelijke wijnen, zijn ambachtelijke wijnen ook te koop in de detailhandel, zoals wijnwinkels, speciaalzaken en internetwinkels.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/craft-wine-market-one-12487

Regionale analyse

Europa

Europa is een belangrijke markt voor ambachtelijke wijn, omdat landen als Spanje, Frankrijk en Italië bekend staan om hun vele wijnsoorten en lange geschiedenis van wijnmaken. Europa is nu wereldleider in de ambachtelijke wijnmarkt dankzij de lange geschiedenis van wijnmaken, de nadruk op terroir en het gebruik van ambachtelijke productietechnieken.

Noord-Amerika

Nu gebieden als de Willamette Valley in Oregon en de Napa Valley in Californië wereldwijd erkenning krijgen voor hun topwijnen, is Noord-Amerika een bloeiende markt voor ambachtelijke wijn geworden. De ambachtelijke wijnsector in Noord-Amerika is gegroeid, deels dankzij de creatieve wijnmakers en hun toewijding aan duurzaamheid in het gebied.

Azië-Stille Oceaan

Door de zich ontwikkelende wijncultuur en het stijgende inkomen in deze regio breidt de ambachtelijke wijnmarkt zich uit. De vraag naar ambachtelijke wijn stijgt in landen als China, Japan en Australië door de groeiende middenklasse en een groeiende interesse in westerse levensstijlen.

Gerelateerde rapporten:

Probiotic Drinks Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport Kruidenthee Markt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Craft Wine Market,Craft Wine Market Size,Craft Wine Market Share,Craft Wine Market Trends,Craft Wine Market Overview,Craft Wine Market Insights,Craft Wine Market Outlook,Craft Wine Market Analysis,Craft Wine Market Growth