header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de behandeling van atopische dermatitis zal van 2024 tot 2032 naar verwachting 40,81 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 11,60%.

Apr 18, 2024 5:00 PM ET

Atopic Dermatitis Treatment Market Research Report Information per klasse van geneesmiddelen (biologische geneesmiddelen, PDE4-remmers), per toedieningsweg (topisch, injecteerbaar, oraal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De markt voor de behandeling van atopische dermatitis zal groeien van 16,9 miljard USD in 2023 tot 40,81 miljard USD in 2032, met een CAGR van 11,60% tussen 2024 en 2032.

Atopische dermatitis veroorzaakt aanhoudende ontstekingen. Hydrocortison en andere topische corticosteroïden verlichten de ontsteking en irritatie. Door de immunologische respons te remmen, verminderen tacrolimus en pimecrolimus flare-ups. Lichte gevallen kunnen worden behandeld met niet-steroïde topicale middelen zoals crisaborol. Ernstige atopische dermatitis kan worden behandeld met orale corticosteroïden of immunosuppressiva. Biologische geneesmiddelen zoals dupilumab richten zich op ziekmakende immunologische moleculen.

Dagelijkse verzorging vereist verzachtende en vochtinbrengende middelen. Medicijnen tegen atopische dermatitis worden gekozen op basis van leeftijd, ernst en reactievermogen om de symptomen te verminderen en de gezondheid van de huid te verbeteren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19214

De markt voor geneesmiddelen tegen atopische dermatitis groeit om verschillende redenen. Atopische dermatitis, een inflammatoire, jeukende huidaandoening, neemt toe. Er zijn effectieve therapieën nodig omdat het aantal mensen met deze ziekte stijgt. De behandeling van atopische dermatitis verbetert ook dankzij de ontdekking van nieuwe geneesmiddelen en de innovatie van farmaceutische bedrijven. Biologische geneesmiddelen, topische steroïden en andere nieuwe behandelingen verbeteren de resultaten voor patiënten. Door deze innovaties groeit de markt.

Bestreken markt USP:

Marktdrivers:

De toenemende incidentie van de ziekte en de ontwikkeling van geneesmiddelen stimuleren de vraag naar geneesmiddelen voor atopische dermatitis. Er is behoefte aan een effectieve therapie voor atopische dermatitis, een chronische inflammatoire huidaandoening, omdat deze ziekte steeds vaker voorkomt. De vraag van patiënten is de drijvende kracht achter de groei van de markt omdat meer mensen gediagnosticeerd worden met deze ziekte.

De ontdekking van nieuwe geneesmiddelen verandert ook de behandeling van atopische dermatitis. Biologische geneesmiddelen, lokale steroïden en nieuwe geneesmiddelen bieden effectievere en gerichtere behandelingen. Dit zet patiënten en artsen ertoe aan om op zoek te gaan naar innovatieve therapieën. Deze vooruitgang zorgt voor betere resultaten in de gezondheidszorg en een betere patiëntenzorg. De synergie tussen de stijgende incidentie van ziekten en de vooruitgang in geneesmiddelenonderzoek bereidt de markt voor op een aanzienlijke groei, omdat deze voldoet aan de eisen van een groeiende patiëntenpopulatie met effectievere en geavanceerdere therapieën.

Bovendien wordt de sector steeds patiëntgerichter. Het individualiseren van patiëntenbehandelingen en -zorg wordt steeds belangrijker. Deze nadruk op de patiënt verbetert de behandeling en creëert nieuwe zakelijke mogelijkheden met ondersteuningsprogramma’s en -diensten voor patiënten.

De atopische dermatitis geneesmiddelenindustrie heeft verschillende intrigerende commerciële vooruitzichten. Investeringen in gerichte en biologische geneesmiddelen kunnen de concurrentiepositie verbeteren. Initiatieven voor patiëntenondersteuning kunnen de merkentrouw en de resultaten voor patiënten verbeteren. Het verkennen van onontgonnen markten en het globaliseren van de productlijn kan de inkomsten verhogen. Ondanks problemen met regelgeving en prijzen zullen de incidentie van ziekten, farmacologische vooruitgang en patiëntgerichte behandeling de expansie van de markt stimuleren.

Volgens het ASCIA-rapport van mei 2021 hebben 10% van de baby’s, 4-8% van de kinderen en 2% van de volwassenen in Australië en Nieuw-Zeeland voedselallergieën. Volgens een artikel in het Nutrition Today Journal van februari 2020 is voedselallergie een belangrijk probleem voor de volksgezondheid. Wereldwijd lijden 3%-10% van de volwassenen en 8% van de kinderen eraan.

Beperkingen van de markt:

De prognose voor de markt van atopische dermatitis kan worden belemmerd door allergische reacties op off-label therapieën en het verlopen van productoctrooien. De markt zal waarschijnlijk ook worden belemmerd door de beschikbaarheid van dure therapieën en een zwak terugbetalingsbeleid in onderontwikkelde landen.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor de behandeling van atopische dermatitis: AbbVie Inc, Arcutis Biotherapeutics Inc, Asana Biosciences Inc, Astellas Pharma Inc, Bayer AG Inc, Bristol-Myers Squibb Inc, Dermavant Sciences Inc, Eli Lilly and Company Inc, Galderma Inc, Incyte Corporation Inc.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de behandeling van atopische dermatitis: https://www.marketresearchfuture.com/reports/atopic-dermatitis-treatment-market-19214

Markt Segmentatie

De marktsegmenten voor de behandeling van atopische dermatitis, met betrekking tot de medicijnklasse, omvatten biologische geneesmiddelen en PDE4-remmers.

De verschillende toedieningswijzen op de markt zijn topisch, injecteerbaar en oraal.

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse markt voor Atopische Dermatitis Behandeling zal naar verwachting om verschillende redenen groeien. De markt groeit als gevolg van betere vergoedingsregelingen, allianties tussen de farmaceutische industrie en contractonderzoeksorganisaties in opkomende regio’s en productontwikkeling.

Noord-Amerika loopt voorop in onderzoek en ontwikkeling en heeft een robuuste markt voor atopische dermatitisbehandelingen. Met een focus op biologische therapieën en geavanceerde immunomodulatoren kent de regio een hoge adoptiegraad van innovatieve behandelingen. Daarnaast dragen de ondersteunende gezondheidszorginfrastructuur en het terugbetalingsbeleid bij aan de groei van de markt.

Europa is een belangrijke speler op de markt voor de behandeling van atopische dermatitis en wordt gekenmerkt door een breed scala aan therapeutische opties. Europese landen benadrukken een holistische aanpak en geven prioriteit aan patiënteneducatie en aanpassingen van de levensstijl naast farmaceutische interventies. Sterke samenwerkingsverbanden tussen de academische wereld en de industrie zorgen voor voortdurende vooruitgang in behandelingsmethoden.

De regio Azië-Pacific biedt unieke uitdagingen en kansen op het gebied van de behandeling van atopische dermatitis. Snelle verstedelijking, veranderende levensstijlen en omgevingsfactoren dragen bij aan de toenemende prevalentie van de aandoening. Traditionele remedies bestaan naast moderne therapieën, waardoor een mix van conventionele en innovatieve behandelingsbenaderingen wordt gestimuleerd. Inspanningen van multinationale farmaceutische bedrijven om de markt uit te breiden veranderen het landschap, met als doel te voorzien in de onvervulde behoeften van diverse bevolkingsgroepen.

Het Midden-Oosten en Afrika vormen een dynamisch landschap voor de behandeling van atopische dermatitis, gekenmerkt door een toenemende prevalentie van de aandoening. Uitdagingen zoals beperkte toegang tot gespecialiseerde zorg en culturele stigma’s rond huidziekten onderstrepen de behoefte aan gerichte interventies. Strategische partnerschappen tussen farmaceutische bedrijven en belanghebbenden in de gezondheidszorg zijn belangrijk om deze barrières aan te pakken en het marktbereik te vergroten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Organ-on-a-chip Market Research Report Information By Organ Type (Lung-on-Chip, Heart-on-Chip, Liver-on-Chip, Intestine-on-Chip, Kidney-on-Chip, Human-on-Chip), By Application (Drug Discovery, Toxicology Research, Others) and By End-User (Pharmaceutical Companies, Research Organizations, Others) – Forecast to 2032

Marktaandeel, trends en groeivan zwangerschapstestkits, per type test (bloedtest voor Hcg, urinetest voor Hcg en andere); per product (digitale apparaten, lijnindicatoren (strips, cassettes en mid-stream apparaten) en andere); per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, huishoudens) – voorspelling tot 2032

Anti-Ageing Drugs Market Research Report Information per Drug Class (Serums en Supplementen, Antioxidanten en Enzymen, Stamcellen, en Geneesmiddelen), per Toepassing (Huid en Haar, Skelet en Spieren, Ouderdomsgerelateerde Aandoeningen, en Anderen), per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Forecast to 2032

Sleeping Bruxism Treatment Market Research Report Information per type (primair bruxisme, secundair bruxisme), per behandeling (tandheelkundige behandelingen, geneesmiddelen), per oorzaak (obstructieve slaapapneu, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), Malocclusie, Slaapverlamming), per type patiënt (Pediatrisch, Volwassen), per eindgebruiker (Ziekenhuizen &, Tandartspraktijken) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Atopic Dermatitis Treatment Market,Atopic Dermatitis Treatment Market Size,Atopic Dermatitis Treatment Market Share,Atopic Dermatitis Treatment Market Trends