header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gesproken betalingen is in 2032 wereldwijd 16,1 miljard dollar waard met een CAGR van 11,2%.

Apr 18, 2024 6:00 PM ET

Overzicht van de markt voor gesproken betalingen:

De markt voor spraakbetalingen is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en heeft de manier waarop mensen transacties uitvoeren veranderd. Spraakbetalingen worden mogelijk gemaakt door geavanceerde technologie en bieden een naadloze en handige methode om transacties uit te voeren met behulp van spraakopdrachten. In dit artikel gaan we dieper in op het marktoverzicht, de belangrijkste spelers, de drijvende krachten, de dynamiek van de segmenten, de marktsegmentatie, de regionale pioniers, de belangrijkste groeifactoren, de belangrijkste conclusies en de recente ontwikkelingen op de markt voor spraakbetalingen.

De markt voor spraakbetalingen zal naar verwachting groeien van USD 6,8 miljard in 2023 tot USD 16,1 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,2% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De markt voor spraakbetalingen heeft een exponentiële groei doorgemaakt, aangewakkerd door het toenemende gebruik van spraakassistenten en de vooruitgang in technologieën voor natuurlijke taalverwerking (NLP) en kunstmatige intelligentie (AI). Nu spraakgestuurde virtuele assistenten zoals Alexa van Amazon, Siri van Apple en Google Assistant alomtegenwoordig worden, omarmen consumenten het gemak van betalingen via spraakopdrachten.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19267

Belangrijke spelers in dit rapport:

In dit rapport worden de belangrijkste spelers op de markt voor spraakbetalingen uitgebreid geanalyseerd, waaronder,

  • Amazon
  • Apple
  • Google LLC
  • Microsoft Corporation
  • PayPal Holdings
  • Samsung
  • Alipay
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express Bedrijf

Deze spelers hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de markt en blijven de innovatie van technologie voor spraakbetalingen stimuleren.

Marktbereik:

De markt voor spraakbetalingen omvat verschillende sectoren, waaronder e-commerce, bankieren, detailhandel en horeca. De technologie heeft aan populariteit gewonnen dankzij de mogelijkheid om betalingsprocessen te vereenvoudigen en gebruikerservaringen te verbeteren. Naarmate meer bedrijven het potentieel van spraakbetalingen inzien, zal de markt naar verwachting verder groeien.

Drijvende krachten achter de marktstijging:

Verschillende factoren hebben bijgedragen aan de sterke groei van de markt voor spraakbetalingen. Ten eerste heeft het toenemende gebruik van smartphones en slimme apparaten spraakassistenten gemakkelijk toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. Ten tweede heeft de toenemende vraag naar veilige en contactloze betaalmethoden de overstap naar spraakbetalingen gestimuleerd. Ten slotte hebben het gemak en de snelheid die spraakbetalingen bieden, tech-savvy consumenten aangetrokken die op zoek zijn naar wrijvingsloze transacties.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | onmiddellijke levering beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=19267

Segmentdynamiek:

De markt voor spraakbetalingen kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing en regio. Technologische ontwikkelingen zoals natuurlijke taalverwerking, machinaal leren en spraakherkenning hebben een cruciale rol gespeeld in het verbeteren van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van spraakbetalingen. Wat de toepassingen betreft, worden spraakbetalingen veel gebruikt in e-commerce, factuurbetalingen, ticketboekingen en peer-to-peer transfers.

De marktsegmentatie en subsegmentatie zijn als volgt:

Naar technologie:

  • Automatische Spraakherkenning (ASR)
  • Tekst-naar-spraak (TTS)
  • Natuurlijke taalverwerking (NLP)
  • Machinaal leren (ML)
  • Overige

Naar toepassing:

  • E-commerce
  • Bancaire en financiële diensten
  • Detailhandel
  • Horeca
  • Overige

Regionale pioniers:

De markt voor spraakbetalingen heeft wereldwijd een opmerkelijke groei gekend, met Noord-Amerika als koploper. De regio heeft een geavanceerde technologische infrastructuur, een hoge smartphone-penetratie en een technisch onderlegde bevolking. Europa en Azië-Pacific zijn ook belangrijke regio’s geworden, gedreven door het toenemende gebruik van spraakassistenten en de stijgende e-commerce activiteiten.

Belangrijke factoren die bijdragen aan de groei van de markt:

Verschillende belangrijke factoren dragen bij aan de groei van de markt voor spraakbetalingen. Deze omvatten:

  • Toenemende penetratie van smartphones en slimme apparaten
  • Toenemende vraag naar veilige en contactloze betalingsmethoden
  • Toenemend gebruik van spraakassistenten en virtuele slimme speakers
  • Gemak en snelheid geboden door spraakbetalingen
  • Vooruitgang in spraakherkenning en natuurlijke taalverwerkingstechnologieën

Belangrijkste conclusies:

De markt voor spraakbetalingen groeit snel en verandert de manier waarop mensen transacties uitvoeren. De belangrijkste punten uit dit artikel zijn:

  • De markt wordt gedreven door technologische vooruitgang en de toenemende vraag van consumenten naar wrijvingsloze betalingservaringen.
  • Belangrijke spelers op de markt zijn Amazon, Apple, Google en Microsoft.
  • Spraakbetalingen vinden toepassingen in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, bankieren, detailhandel en horeca.
  • De Noord-Amerikaanse regio leidt de markt, op de voet gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Om dit rapport op maat te krijgen, ga naar:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/voice-payment-market-19267

Recente ontwikkelingen:

De afgelopen jaren heeft de markt voor spraakbetalingen significante ontwikkelingen doorgemaakt. Bedrijven investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de nauwkeurigheid en veiligheid van spraakherkenning te verbeteren. Daarnaast worden er samenwerkingsverbanden gesmeed tussen spraakassistenten, financiële instellingen en retailers om de toepassing en integratie van spraakbetalingsoplossingen te verbeteren.

De markt voor spraakbetalingen ontwikkelt zich snel en biedt consumenten een naadloze en handige betaalervaring. Met de voortdurende vooruitgang van spraakherkenningstechnologie en het toenemende gebruik van spraakassistenten ziet de toekomst van spraakbetalingen er veelbelovend uit. Naarmate meer bedrijven deze innovatieve betaalmethode omarmen, kunnen consumenten een revolutie verwachten in de manier waarop ze transacties uitvoeren.

Toonaangevende rapporten:

Markt voor elektrisch en elektronisch computerondersteund ontwerp

Smart Home-markt

Grafische Gebruikersinterface Ontwerpsoftware Markt

Sport Analytics-markt

Lage-code ontwikkelingsplatform markt

3D Reconstructie technologie markt

Markt voor bedrijfssoftware

Blockchain in de Fintech-markt

Laserbekledingsmarkt

Wereldwijde markt voor gegevenscodering

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Voice Payment Market,Voice payment online,Voice payment meaning,Voice payment in banking,voice payment gateway,voice payment app,smart speaker payments,Voice Payment Market Size,Voice Payment Market Share,Voice Payment Market Trends,Voice Payment Market Analysis,Voice Payment Market Industry