header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor perifere angioplastiek zal naar verwachting groeien tot USD 7,14 miljard in 2032, met een CAGR van 7,90% tijdens de voorspelling

Apr 18, 2024 6:00 PM ET

Perifere angioplastie marktonderzoeksrapport informatie per product (ballonkatheters, stents en voerdraden), per eindgebruiker (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en hartkatheterisatiecentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor perifere angioplastieken zal stijgen van USD 3,9 miljard in 2023 tot USD 7,14 miljard in 2032, met een snelheid van 7,90% tussen 2024 en 2032.

Minimaal invasieve perifere angioplastiek wordt gebruikt in percutane transluminale angioplastiek (PTA) om perifere vaatziekten (PAD) te behandelen. In de geneeskunde wordt het vaak gebruikt voor het vrijmaken van vernauwde of geblokkeerde slagaders van de perifere circulatie, vooral die in de onderste ledematen.

Perifere angioplastiek vindt plaats wanneer een kleine en flexibele katheter met een niet-opgeblazen ballon in de aangetaste slagader wordt geplaatst. Met behulp van fluoroscopie of angiografie wordt de katheter door de obstructie geschoven. De verstopping kan worden verholpen door de ballon op te blazen, waardoor het slagaderlijke lumen wijder wordt en plaques of vetafzettingen tegen de slagaderwanden worden gedrukt, zodat het bloed weer kan stromen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16133

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

In de afgelopen decennia hebben betere buizen, ballonnen, stents en geleidingsdraden perifere angioplastiekbehandelingen veiliger en efficiënter gemaakt.

Vergeleken met open chirurgie is perifere angioplastiek een techniek die minder schade veroorzaakt. Het heeft ook andere voordelen, zoals een korter verblijf in het ziekenhuis, minder pijn na de operatie, een kortere genezingstijd en een lager risico op problemen.

Het ontwikkelen van gezondheidszorgfaciliteiten wordt steeds belangrijker in opkomende gebieden zoals Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Innovatie in perifere angioplastiekprocedures kan worden bereikt door samenwerking tussen fabrikanten van medische hulpmiddelen, zorgverleners en onderzoeksinstellingen, waardoor de kwaliteit wordt verbeterd.

Gepersonaliseerde geneeskunde is een uiterst belangrijk onderwerp geworden, waarbij een behandeling die specifiek op een individu is afgestemd de best mogelijke resultaten oplevert.

De markt voor perifere angioplastiek omarmt hulpmiddelen met een medicijncoating, zoals drug-eluting stents (DES) en/of drug-coated ballonnen (DCB’s), die een medicijn leveren dat restenose langs de slagaderwand na behandeling tegengaat.

Bioresorbeerbare producten zoals bioresorbeerbare stents winnen aan populariteit op de markt voor perifere angioplastiek. Deze items bestaan uit stoffen die langzaam desintegreren of na verloop van tijd uit het menselijk anatomisch systeem verdwijnen.

Beperkingen in de markt:

Perifere Arteriële Aandoening (PAD) blijft nog steeds een mysterie voor veel patiënten en artsen, ook al zijn ze ermee bekend. Als gevolg hiervan wordt PAD vaak verkeerd of te weinig gediagnosticeerd, wat leidt tot vertragingen in de behandeling en inefficiënt gebruik van perifere angioplastiek.

Er zijn medische faciliteiten op het platteland of in achtergestelde gebieden die niet beschikken over de infrastructuur en niet weten hoe ze perifere angioplastiek moeten uitvoeren. Dit leidt tot ongelijkheid in de zorg, omdat patiënten niet op tijd en effectief worden behandeld.

Hogere kosten in verband met het uitvoeren van deze procedures, zoals kosten voor apparatuur en andere ziekenhuisrekeningen voor perifere angioplastiek kunnen hoog zijn.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor perifere angioplastiek: Edwards Lifesciences Corporation, B. Braun Melsungen AG, Cook Medical, Johnson & Johnson, Terumo Corporation, Medtronic, Abbott Laboratories en Boston Scientific Corporation.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over perifere angioplastiek: https://www.marketresearchfuture.com/reports/peripheral-angioplasty-market-16133

Marktsegmentatie

De markt voor perifere angioplastiek is op basis van producttype onderverdeeld in ballonkatheters, stents en voerdraden.

Segmentatie op basis van eindgebruiker omvat ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en hartkatheterisatiecentra

Regionale analyse

Vanwege de hoge prevalentie van hart- en vaatziekten en een groeiende oudere bevolking die de markt stimuleert, zal Noord-Amerikaanse perifere angioplastiek de markt in deze regio domineren. Bovendien is er in de Verenigde Staten sprake van een toename van het aantal gevallen van hart- en vaatziekten, wat leidt tot een groter concurrentievermogen op de markt. Bovendien bevinden de meeste toonaangevende spelers zich in Noord-Amerika.

Noord-Amerika domineert de markt voor perifere angioplastiek, vanwege de gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg, de hoge adoptie van geavanceerde medische technologieën en het grote aantal patiënten dat lijdt aan PAD. De aanwezigheid van belangrijke marktspelers en een gunstig terugbetalingsbeleid stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Europa volgt Noord-Amerika in marktaandeel, waarbij landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk de grootste bijdrage leveren. De regio profiteert van een groeiende geriatrische bevolking en een toenemend bewustzijn over perifere vaatziekten. Bovendien stimuleren ondersteunende overheidsinitiatieven en investeringen in gezondheidszorginfrastructuur de expansie van de markt.

Azië-Pacific zal waarschijnlijk de snelste groei doormaken in de markt voor perifere angioplastiek. Factoren zoals de toenemende prevalentie van levensstijlgerelateerde ziekten, de verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg dragen bij aan de groei van de markt. Landen als China, India en Japan bieden aanzienlijke groeimogelijkheden voor marktspelers.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Cancer API Market Research Report Information by Drug Type (Innovative Oncology API, And Generic Oncology API), By Manufacturer Type (Captive Manufacturer, Merchant Manufacturer), By Type of Synthesis (Synthetic Oncology Apis, And Biotech Oncology API), By Indication (Lung Cancer, Breast Cancer, Colorectal Cancer, Prostate Cancer, Stomach Cancer, Liver Cancer, Cervical Cancer, and Others), and by Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest of the World) – Forecast till 2032.

Angiografie-apparatuur marktonderzoek per product (angiografiesystemen, angiografiekatheters, contrastmiddelen voor angiografie, vaatsluitingen (VCD’s), angiografieballonnen, angiografiedraden en angiografieaccessoires), procedure (coronaire angiografie, endovasculaire angiografie, neuroangiografie en onco-angiografie), per toepassing (diagnostiek en therapeutica), per eindgebruiker (ziekenhuizen, diagnostische centra, beeldvormingscentra, onderzoeksinstellingen) en per regio – marktvoorspelling tot 2032.

Behavioral Health Services Market Research Report Informatie per type dienst (intramurale ziekenhuisbehandeling, ambulante begeleiding, thuisbehandelingsdiensten), per type aandoening (angststoornis, bipolaire stoornissen, depressie, eetstoornis), per eindgebruiker (gemeenschapscentra, zorgverleners, ziekenhuizen en klinieken, patiënten) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Retina Health Market Research Report Informatie per behandeling (geneesmiddelen, therapie en chirurgie), per ziekte-indicatie (leeftijdsgebonden maculadegeneratie, diabetische retinopathie, erfelijke netvliesaandoeningen en retinoblastoom) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Peripheral Angioplasty Market,Peripheral Angioplasty Market Size,Peripheral Angioplasty Market Share,Peripheral Angioplasty Market Trends,Peripheral Angioplasty Market Analysis