header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vlootlading: omvang, aandeel, groei, toekomstige dynamiek en concurrentiescenario ABB, ChargePoint, Phihong USA Corp, Tesla

Apr 18, 2024 11:44 PM ET

De vlootlaadmarkt zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 23,1%.

In 2022 werd voorspeld dat de Fleet Charging markt een waarde zou hebben van ongeveer 3.454,8 miljoen USD. Verwacht wordt dat de vlootlaadmarkt zal groeien van 4.083,9 miljoen USD in 2023 tot 26.441,3 miljoen USD in 2032 met een CAGR van ongeveer 23,1% in de periode 2023-2032 (2023-2032). Electromobil gebruikt energie opgeslagen in batterijen van voertuigen om één of meer elektrische motoren aan te drijven die de wielen voortbewegen. Bestuurders van EV’s kunnen hun auto’s publiek opladen via vlootlaaddiensten. De meeste openbare oplaadstations voor auto’s zijn elektrische opladers van niveau twee die een elektrisch voertuig vier tot acht uur lang volledig kunnen opladen. Grotere oplaadnetwerken hebben ook mobiele apps waar automobilisten het station kunnen vinden en betalen.

Terwijl anderen abonnementskosten in rekening brengen op basis van opladen per minuut van sommige stations. Stations van verschillende serviceproviders zijn toegankelijk voor veel auto’s omdat de meeste netwerken van opladers interoperabel zijn. Deze diensten bieden betrouwbare oplaadmogelijkheden buitenshuis om de druk op EV’s te verminderen. Elektrische voertuigen zijn nuttig geworden in het dagelijkse verkeer dankzij openbare laadinfrastructuur, ook “fleet charging” genoemd. Elektrische bedrijfsvoertuigen verhogen de vraag naar EV-vloten en bedrijfsvoertuigen en dus ook naar laadinfrastructuur.

Vraag een onderzoeksexemplaar @ Fleet charging market

Segmentatie van de markt:

Het aanbod van de vlootlaadmarkt is onderverdeeld in twee delen: laadstations voor EV’s en diensten. De diensten bestaan uit installatiediensten, ondersteuning en onderhoudsdiensten. In het jaar 2022 zal de belangrijkste houder een EV-laadstation zijn, dat goed zal zijn voor ongeveer zesentachtig procent (80,6%) van de totale marktomzet.

De markt van de vlootlaadcapaciteit is onderverdeeld in vaste en draagbare installaties, waarbij vaste installaties goed zijn voor ongeveer drieënnegentig procent (93,9%) in het jaar 2022.

Wat het type betreft, kunnen we ac-laadstation en gelijkstroom-laadstation onderscheiden in de markt voor vlootlading. Een AC-laadstation heeft het grootste marktaandeel in 2022.

De vlootlaadmarkt op het niveau van lading kan worden opgesplitst in Tier 2 en Tier 3, waarbij de eerste de meerderheid van de aandelen in handen heeft of ongeveer drieënzestig komma acht procent (63,8%).

De markt voor vlootlading kan ook worden onderverdeeld in enkelfasig en driefasig op een fasegewijze basis. In 2022 zou één fase goed zijn voor bijna 61,7% van de totale marktomzet en de leider zijn.

De markt voor vlootladers kan per voertuigtype ook worden onderverdeeld in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen. Bedrijfsvoertuigen omvatten lichte voertuigen, middelgrote voertuigen en zware voertuigen. Personenauto’s zullen in 2022 het grootste deel van deze markt in handen hebben met een aandeel van ongeveer 61,7% in termen van inkomsten.

Service- en last mile-bedrijven, transportbedrijven, openbaar vervoer en anderen behoren tot de eindgebruikers die de markt voor het opladen van wagenparken segmenteren. De grootste groep die deze activa in eigendom heeft, zijn de service- en last mile-bedrijven in het jaar 2022.

Regionaal inzicht in het opladen van wagenparken

Marktoverzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika, Zuid-Amerika worden verstrekt door de studie. De regio Azië-Pacific heeft ongeveer 76,4% van de markt voor fleetladers in 2022 in handen. Dit bedrijf zal naar verwachting de meeste laders wereldwijd produceren, omdat het gevestigd is in Azië-Pacific.

De EV-laadmarkt in de regio Azië-Pacific heeft de voorbije jaren een aanzienlijke groei gekend en zal naar verwachting snel blijven groeien. Verschillende start-ups en gevestigde spelers hebben zich op de markt begeven om aan deze vraag te voldoen. De behoefte aan openbare oplaadinfrastructuur neemt toe naarmate het beleid en de campagnes van regeringen het gebruik van elektrische voertuigen in de hele regio stimuleren. China was opnieuw koploper met 60% van de wereldwijde verkoop van elektrische voertuigen. Meer dan de helft van alle elektrische voertuigen wereldwijd rijdt nu op de Chinese wegen, terwijl de verkoop van nieuwe energievoertuigen in het land al hoger ligt dan het streefcijfer voor 2025.

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor fleet Charging zijn.

ABB,

ChargePoint, Inc,

Phihong USA Corp,

EV Safe Charge Inc,

Tesla,

Electrify America,

Blink Charging Co,

EVgo Services LLC,

CyberSwitching,

Siemens.

Bladeren door gerelateerde rapporten :

Europa Robo-Taxi Markt

Europa Robo-Taxi markt

Europese markt voor autosensoren

Markt voor panoramische zonnedaken

Off-Highway voertuig deursluitingen markt

India markt tankstations

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Fleet charging Market,Fleet charging Market size,Fleet charging Market share,Fleet charging Market growth,Fleet charging Market trends,Fleet charging Market report,Fleet charging Market insights,Fleet charging Market outlook