header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Full Service Carrier-markt schiet omhoog: Voorspelde groei tot USD 445,412 miljard in 2032

Apr 18, 2024 1:00 PM ET

Full Service Carrier marktinzichten

De omvang van de Full Service Carrier-markt werd in 2022 geschat op USD 275,1 miljard. De Full Service Carrier-markt zal naar verwachting groeien van USD 290,23 miljard in 2023 tot USD 445,412 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Een Full-Service Carrier Market verwijst naar een luchtvaartmaatschappij die haar passagiers een breed scala aan diensten en voorzieningen biedt, waaronder eten, drinken, entertainment aan boord en ingecheckte bagage zonder extra kosten. FSC’s vliegen meestal op langere routes en bieden een hoger serviceniveau dan low-cost carriers (LCC’s) of regionale luchtvaartmaatschappijen.

Dit marktsegment is zeer concurrerend, met veel gevestigde spelers die strijden om marktaandeel. Grote FSC’s over de hele wereld zijn onder andere Delta Air Lines, Emirates, British Airways, Lufthansa, Air France-KLM en Singapore Airlines. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben vaak uitgebreide netwerken, frequent flyer programma’s en partnerschappen met andere luchtvaartmaatschappijen om hun klanten een naadloze reiservaring te bieden.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de Full Service Carrier markt, aangezien overheden over de hele wereld reisbeperkingen invoerden en mensen hun reisplannen annuleerden of uitstelden vanwege gezondheidszorgen, ondervonden FSC’s een aanzienlijke daling in de vraag naar vliegreizen. Dit leidde tot een sterke daling van het passagiersverkeer en de inkomsten.

De daling van de vraag, in combinatie met de hoge vaste kosten van het runnen van een luchtvaartmaatschappij, leidde tot aanzienlijke financiële verliezen voor veel FSC’s. Sommige luchtvaartmaatschappijen zagen zich genoodzaakt hun faillissement aan te vragen. Sommige luchtvaartmaatschappijen zagen zich genoodzaakt faillissement aan te vragen of reddingssteun van de overheid te ontvangen om te overleven.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1567

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • American Airlines
  • China Eastern Airlines
  • China Southern Airlines
  • Delta Airlines
  • United Airlines
  • Air China
  • All Nippon Airways
  • British Airways
  • China Eastern Airlines
  • Emiraten
  • Lufthansa
  • Turkish Airlines (Turkije)

Markt segmentatie

De markt voor full service carriers is onderverdeeld in vliegtuigtype en diensten.

Op basis van het type vliegtuig is de markt onderverdeeld in vliegtuigen met vaste vleugels en draaivleugelvliegtuigen.

Op basis van de diensten is de markt onderverdeeld in entertainment aan boord, maaltijden en dranken.

Nu kopen @https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD& report_id=1567

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa zijn de grootste regio’s voor luchtvaartmaatschappijen met volledige service, met grote luchtvaartmaatschappijen zoals Delta, American Airlines, British Airways en Lufthansa die deze markten domineren.

De regio Azië-Pacific heeft zich echter ontpopt als een belangrijke speler op de markt voor Full Service Carriers, met luchtvaartmaatschappijen als Cathay Pacific, Singapore Airlines en Japan Airlines die hun activiteiten uitbreiden en marktaandeel winnen. Het Midden-Oosten wordt ook steeds belangrijker, met luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Etihad en Qatar Airways die wereldwijde erkenning krijgen voor hun luxueuze vluchtdiensten en uitgebreide routenetwerken.

Gerelateerd rapport

Luchtvaart Ancillary Services Marktonderzoek Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport InformatieMarkt voor Luchthavendiensten Prognose tot 2030

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Full Service Carrier Market