header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttrends, analyse, toekomstige groei, prognose voor 2030 voor het gebruik en de opslag van koolstof

Apr 18, 2024 11:28 AM ET

Marktoverzicht Koolstofafvang, -gebruik en -opslag

Het rapport van Market Research Future (MRFR) ‘ Carbon Capture Utilization and Storage Market Information By Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2030′ geeft aan dat de markt in 2030 USD 7.989,08 miljoen zal bereiken met een CAGR van 16,06%.

De markt voor koolstofafvang, -gebruik en -opslag groeit als gevolg van wereldwijde inspanningen om de CO2-uitstoot te verminderen, overheidsacties en de stijgende behoefte aan CO2-EOR-systemen. De technologische vooruitgang stimuleert ook de offshore olie- en gasexploratie en bevordert het gebruik van gasinjectiemethoden voor verbeterde oliewinning (EOR) waarbij kooldioxide wordt gebruikt voor de winning van ruwe olie.

Koolstofafvang en -gebruik kunnen worden gebruikt om de wereldwijde uitdaging aan te gaan om de uitstoot van broeikasgassen door grote stationaire vervuilers aanzienlijk te verminderen. In tegenstelling tot koolstofafvang en -opslag heeft koolstofafvang en -gebruik niet als doel of resultaat om kooldioxide permanent op te slaan in geologische formaties. CCU is gericht op het behoud van koolstofneutraliteit in industriële processen door afgevangen kooldioxide om te zetten in waardevolle materialen of goederen, zoals kunststoffen, beton of biodiesel.

Desondanks kunnen de exorbitante kosten van koolstofafvang en -opslag, in combinatie met de dalende prijzen van ruwe olie, de expansie van de sector belemmeren. Desondanks zal de marktexpansie naar verwachting worden aangewakkerd door aanstaande projecten in Azië-Pacific en Europa en door voortdurende investeringen in geavanceerde technologie.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20688

Koolstofopvang, -gebruik en -opslag maakt gebruik van vele methoden om de uitstoot van CO2 in de atmosfeer te voorkomen. De belangrijkste factor die bijdraagt aan de wereldwijde uitstoot van CO2 is de opwekking van energie door het gebruik van fossiele brandstoffen en aardgas. Door de implementatie van technieken voor koolstofopvang, -gebruik en -opslag is het mogelijk om de uitstoot van broeikasgassen in het milieu te voorkomen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Exxon Mobil Corporation
  • General Electric
  • Halliburton
  • Aker Oplossingen
  • Linde AG
  • Shell CANASOLV
  • Equinor ASA
  • Suzler Ltd.
  • Saipem
  • Bloem

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20688

Markt Segmentatie

Naar technologie omvat de markt voorverbranding, naverbranding en oxyfuel.

Per dienst omvat de markt afvang, transport, opslag en gebruik.

Per eindgebruiker omvat de markt olie & gas, energieopwekking, chemische & petrochemische industrie, ijzer & staal en andere.

Regionaal inzicht

Deze dominantie wordt toegeschreven aan de groeiende vraag van eindgebruikers in Noord-Amerika. Als gevolg van de significante groei van koolstofafvang-, -gebruik- en -opslagprojecten zullen de markten in deze gebieden naar verwachting snel groeien in vergelijking met andere regio’s. Bovendien wordt de Noord-Amerikaanse markt gestimuleerd door de wet- en regelgeving die prioriteit geeft aan de integratie van CCUS (Carbon Capture, Utilization, and Storage) in de olie- en gasindustrie op federaal, staats- en provinciaal niveau.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-capture-utilization-storage-market-20688

De overgang van het elektriciteitsnet, industriële activiteiten zoals de olie- en gasindustrie en andere sectoren naar een koolstofarme of koolstofvrije toestand is een cruciale factor die de groei stimuleert. Momenteel voert Noorwegen twee belangrijke CCUS-projecten uit waarbij CO2-emissies van de aardgasverwerkende sector worden verzameld.

Lopende en toekomstige projecten in de Aziatisch-Pacifische regio hebben een sterke toegangspoort gecreëerd voor de implementatie van afvang, gebruik en opslag van koolstof. China en Australië behoren tot de eerste landen in de regio die het afvangen, gebruiken en opslaan van koolstof omarmen.

Toprapporten: –

America Transformers Market Research Report Information By Power Rating, Medium and Large, Cooling Type and Transformer Type – Industry Size, Share, Growth, Trends and Forecast Till 2032.

North America Medium Voltage Cables Market Research Report: Informatie per spanning, product, installatie, eindgebruiker – en Noord-Amerikaanse marktvoorspelling tot 2032.

Europa LNG Bunkering Marktonderzoeksrapport: Informatie per producttype, toepassing en Europese marktvoorspelling tot 2032.

Saoedi-Arabië Marktonderzoeksrapport Hernieuwbare Energie – Informatie per type – Marktvoorspelling tot 2032

UAE Groen Waterstof Marktonderzoeksrapport Informatie per Technologie, Distributiekanaal, Toepassing – Marktvoorspelling tot 2032

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Email: [email protected]
Keywords:  Carbon Capture Utilization And Storage Market,Carbon Capture Utilization And Storage Market trends,Carbon Capture Utilization And Storage Market Size,Carbon Capture Utilization And Storage Market Share,Carbon Capture Utilization And Storage Market Scope,Carbon Capture Utilization And Storage Market Growth