header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Online Dating Markt Groei en Toekomstperspectieven Geanalyseerd tegen 2032

Apr 18, 2024 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor online dating:

In 2022 zal de waarde van de online datingmarkt naar schatting 9,2 miljard dollar bedragen. De Online Dating Markt zal naar verwachting groeien van USD 9,8 miljard in 2023 tot USD 17,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Zoals het geval is bij jonge mensen vandaag de dag, vooral bij millennials, zijn online datingtoepassingen nu erg populair. Als gevolg van het sociale stigma dat in veel landen kleeft aan de LGBTQ-gemeenschap, is het gebruik van deze apps toegenomen. Toekomstige trendanalyses geven aan dat dit een aanzienlijke impact zal hebben op de online datingsector.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11692

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers in de Online Dating Markt, waaronder

  • Match Group, LLC (Tinder),
  • Bumble Inc,
  • Grindr LLC,
  • eHarmony, Inc,
  • Spark Networks, Inc,
  • The Meet Group, Inc,
  • com.au Pty Ltd.,
  • Coffee Meets Bagel,
  • Cupid Media Pty Ltd.,
  • Elite Singles

Het aantal alleenstaanden is toegenomen en wereldwijd zijn mensen steeds meer op zoek naar bepaalde eigenschappen bij het zoeken naar een partner. Online datingdiensten zijn onmisbaar en noodzakelijk geworden om individuen met dergelijke kwaliteiten die dezelfde interesses hebben of hetzelfde denken te helpen matchen. Om de klanttevredenheid te verbeteren, die voldoet aan hun verwachtingen en verbeterde ervaringen, komen de bedrijven die op internet gebaseerde datingdiensten aanbieden altijd met nieuwe innovaties. Online dating is snel, gemakkelijk te gebruiken, handig en minder ingewikkeld, vandaar de populariteit. Het stelt gebruikers ook in staat contacten te beheren met behulp van verschillende beschikbare tools. Het helpt dus bij het uitbreiden van de markt en heeft daardoor een brede acceptatie.

Het groeipotentieel voor bekende apps zoals Tinder, Bumble en Grindr wordt ondersteund door een groeiend aantal gebruikers. De populairste is Tinder, met meer dan 6,7 miljoen gemiddelde gebruikers in de nabije toekomst. Dienovereenkomstig heeft de pandemie van het Coronavirus het internetgebruik doen toenemen. Als gevolg van door de overheid opgelegde reisverboden en de sluiting van fysieke plaatsen zoals winkels en cafés vanwege de pandemie van het coronavirus, is het aantal abonnementen aanzienlijk gestegen. Deze stijging werd bevestigd door een aanzienlijke groei van het aantal abonnees op meerdere internationale online platforms.

Marktsegmentatie:

Toepassingen en webportalen vallen onder de platformgebaseerde segmentatie voor de online datingmarkt. Het toepassingssegment is goed voor meer dan de helft (58%) van de omzet als onderdeel van de totale markt.

Op basis van het genereren van inkomsten, is de online dating markt onderverdeeld in abonnementen en advertenties. De meest waardevolle sector was die van de abonnementen, met 58% van alle inkomsten van de industrie.

Blader door het volledige rapport –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-dating-market-11692

Het rapport geeft regionale uitsplitsingen voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Er zijn verschillende belangrijke factoren die zullen bijdragen aan de groei van de verwachte online datingmarkt in Noord-Amerika. Omdat er een grote bevolking in de VS waardoor veel online dating service providers hebben grote klantenbestanden dus Noord-Amerika wordt beschouwd als ontwikkelde markt binnen internet-dating-services industry.In 2020, Een derde van de Amerikaanse volwassenen zeggen dat ze ooit hebben gebruikt een dating app of site die vergelijkbaar was met wat was gezegd in 2019. Internet Dating is uitgegroeid tot een van de toonaangevende opties voor singles die op zoek zijn naar casual of soul mate relaties in Noord-Amerika.

De hoogste CAGR tussen 2023 en 2032 kan worden verwacht van de Aziatisch-Pacifische online datingmarkt. Ook de penetratie van smartphones draagt aanzienlijk bij aan deze trend, vooral met de digitalisering in China en India.

Toonaangevende rapporten:

Data Governance-markt

Markt voor intelligente vervoerssystemen

Markt voor luchthavenactiviteiten

Markt voor online vergadersoftware

VSAT-markt voor ondernemingen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Online Dating Market