header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Overmatige slaperigheid overdag Markt Uitgebreide analyse, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en industriegroei met hoog CAGR tegen prognose 2032

Apr 18, 2024 5:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over overmatige slaperigheid overdag Informatie per ziekte (obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie), per behandeling (apparaten, therapeutische geneesmiddelen (stimulerende middelen, antidepressiva, amfetaminezouten, natriumoxybaat)), per distributiekanaal (ziekenhuizen, slaaplaboratoria, thuiszorginstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang vande markt voor buitensporige slaperigheid overdag werd in 2022 geschat op USD 5,2 miljard. De markt voor overmatige slaperigheid overdag zal naar verwachting groeien van USD 5,57 miljard in 2023 tot USD 9,72 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktsamenvatting

Onvrijwillige of ongeschikte slaap veroorzaakt overmatige slaperigheid overdag, gedefinieerd als moeite om wakker en geconcentreerd te blijven tijdens de belangrijkste uren van de dag waarop men volledig alert zou moeten zijn. Ernstige slaperigheid overdag wordt in verband gebracht met metabolische, cardiovasculaire, neurologische en mentale aandoeningen, maar ook met opzettelijke handelingen die duiden op onvoldoende slaap en slaapschuld die kunnen eindigen in invaliditeit of zelfs overlijden. De sociale en economische gevolgen van deze aandoening maken het een belangrijk probleem voor de volksgezondheid.

Slaap helpt bij het opslaan van het geheugen, het verjongen van het immuunsysteem en andere belangrijke functies. Slaap van slechte kwaliteit kan verschillende symptomen veroorzaken die niets met slapen te maken hebben.

Polysomnogrammen (PSG’s), Multiple Sleep Latency Tests (MSLT’s) en Maintenance of Wakefulness Tests (MWT’s) worden uitgevoerd door slaaplaboratoria aan universiteiten. Hoewel ze bewerkelijker zijn dan de ESS, zijn ze nuttig om de alertheid en vermoeidheid overdag te evalueren.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20304

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

EDS neemt over de hele wereld toe als gevolg van slaapproblemen, veranderingen in levensstijl en stress door het werk. Het obstructieve slaapapneusyndroom (EDS) is een complexe aandoening die voortkomt uit slaapstoornissen zoals narcolepsie, obstructieve slaapapneu en ploegendienststoornissen die vraagt om effectieve behandelingsinterventies.

Enkele van de diagnostische benaderingen die kunnen worden gebruikt om te beoordelen hoe ernstig EDS is en wat de oorzaken zijn, zijn slaaponderzoeken, neurocognitieve tests en vragenlijsten. Er zijn verschillende opties beschikbaar om mensen met deze aandoening te behandelen, zoals gedragsaanpassingen en farmaceutische therapieën zoals stimulerende middelen en medicijnen om wakker te worden.

Verder biedt de markt voor EDS nieuwe therapeutische methoden, waaronder neuromodulatietechnieken of nieuwe geneesmiddelen die gericht zijn op bepaalde neurotransmittersystemen die betrokken zijn bij de regulatie van de slaap.

De samenvatting van de markt voor overmatige slaperigheid overdag (EDS), die vaak gepaard gaat met hypersomnie, toont de behoefte aan succesvolle therapieën. Als reactie op de hogere diagnosepercentages en de bewustwording in de farmaceutische industrie, verhogen bedrijven hun middelen voor onderzoek naar innovatieve therapieën. Veel belanghebbenden hebben zich gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van patiënten door middel van nieuwe remedies voor deze welig tierende slaapziekte.

Beperkingen van de markt:

Enkele obstakels waar de EDS-markt mee te maken heeft, vooral in gebieden met weinig dienstverlening, zijn verkeerde diagnoses, onwetendheid en de onbeschikbaarheid van gespecialiseerde behandeling. Andere problemen zijn de behoefte aan meer informatie. Samenwerkingsverbanden tussen zorgverleners, academische instellingen en bedrijven die medicijnen produceren worden momenteel gestimuleerd om de resultaten voor patiënten te verbeteren en tegelijkertijd de uitdagingen aan te pakken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de markt voor buitensporige slaperigheid overdag:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/excessive-daytime-sleepiness-market-20304

Markt Segmentatie

De segmentatie van de markt voor overmatige slaperigheid overdag, gebaseerd op ziekten, omvat obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie.

De segmentatie van de markt voor overmatige slaperigheid overdag, op basis van behandeling, omvat apparaten en therapeutische geneesmiddelen (stimulerende middelen, antidepressiva, amfetaminezouten, natriumoxybaat).

De segmentatie van de markt voor overmatige slaperigheid overdag, op basis van distributiekanalen, omvat ziekenhuizen & slaaplaboratoria en thuiszorginstellingen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Teva Pharmaceutical Industries Ltd.
  • GE Healthcare
  • Jazz Pharmaceuticals
  • Compumedics
  • Fisher & Paykel Healthcare
  • BIOPROJET
  • BMC Medical Co. Ltd.
  • Avadel Pharmaceuticals plc
  • Cadwell Laboratories Inc. Ltd
  • GlaxoSmithKline plc
  • Braebon Medical Corporation
  • Pfizer

Regionaal inzicht

Een belangrijke geografische markt, Noord-Amerika, zal dominant blijven tijdens de evaluatieperiode, vanwege het toenemende bewustzijn en proactieve initiatieven in Noord-Amerika met betrekking tot het belang van slaapgezondheid en de gevolgen van onbehandelde ziekten, waardoor diagnoses en interventies toenemen. Bovendien worden er in dit deel van de wereld meer fitnesscentra en gezondheidsclubs geopend, waardoor de markt verder groeit.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportOperatietafelonderdelen, per producttype (algemene, speciale operatietafel), procedure (anesthesie, orthopedie, neurologie, urologie), accessoire (standaard accessoire), eindgebruikers (ziekenhuizen, klinieken) – wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor bloedtesten Informatie per type test (volledig bloedbeeld, bloedchemietests en enzymtests), per ziekte (bloedarmoede, infecties en leukemie), per methode (handmatig en geautomatiseerd), per eindgebruiker (ziekenhuizen en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Acute Sinusitis Market Research Report Information per behandeling (neusspray met zoutoplossing, neuscorticosteroïden, decongestiva, pijnstillers zonder recept, allergiespuiten en antibiotica), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en onderzoekscentra), per diagnose (neusendoscopie, beeldvormingstest, laboratoriumtest en allergietests) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde behandeling van baarmoederhalskanker: Informatie per type (plaveiselcelcarcinomen, adenocarcinomen en adenosquameuze carcinomen), per behandeling (chirurgie, bestralingstherapie, chemotherapie, gerichte therapie), per eindgebruiker (kankerzorgcentra, apotheken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Excessive daytime sleepiness Market,Excessive daytime sleepiness Market Size,Excessive daytime sleepiness Market Share,Excessive daytime sleepiness Market Analysis,Excessive daytime sleepiness Market Trends