header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Portwijnmarkt Verkennende segmentatiegroei van 4,50% CAGR met regionale vraag tegen 2032

Apr 18, 2024 11:00 AM ET

Overzicht portwijnmarkt

De portwijnmarkt zal tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van USD 1,783 miljard, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50%. Deze groei wordt gedreven door factoren zoals de toenemende populariteit van premium alcoholische dranken, de stijgende interesse van consumenten in unieke en traditionele wijnsoorten en de uitbreiding van distributiekanalen. Daarnaast profiteert de markt van de groeiende vraag in opkomende markten, vooral in Azië-Pacific, waar veranderende consumentenvoorkeuren en stijgende besteedbare inkomens de consumptie van luxegoederen zoals portwijn stimuleren.

Portwijn is een versterkte wijn die alleen in de Dourovallei in het noorden van Portugal wordt gemaakt. De romige, zoete smaken worden dieper naarmate de wijn ouder wordt en geven hem zijn kenmerkende karakter. Door de kenmerkende smaak van portwijn en de stijgende vraag van consumenten naar alcoholische dranken van hoge kwaliteit, is de markt voor deze wijn wereldwijd snel gegroeid.

Gratis proefverslag @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21321

Belangrijkste speler

Grupo Sogevinus Fijne Wijnen

Adriano Ramos Pinto

Davy & Co Limited

Quinta Do Crasto

Precept Wijn

De Fladgate Vennootschap

Calabria Wijn

Quevedo

Symington Wijnhuizen

Sula Wijngaard

Marktsegmentatie

Op Type

Tawny: Tawny Port wordt gerijpt in houten vaten, wat resulteert in een nootachtige smaak en een lichtere kleur vergeleken met Ruby Port. Het wordt vaak gecategoriseerd op leeftijd, zoals 10 jaar, 20 jaar of 40 jaar Tawny.

Ruby: Ruby Port wordt gerijpt in roestvrij staal of betonnen tanks, waardoor de dieprode kleur en fruitige smaken behouden blijven. Het is meestal minder duur dan Tawny Port en wordt vaak jong gedronken.

Naar prijsklasse

Premium: Premium portwijnen rijpen vaak langer en zijn van hogere kwaliteit, waardoor ze een hogere prijs opbrengen.

Massa: Portwijnen voor de massamarkt zijn betaalbaarder en worden meestal in grotere hoeveelheden gedronken.

Naar verkoopkanaal

Handel: Deze categorie omvat de verkoop aan cafés, restaurants en hotels. Portwijn wordt hier vaak geserveerd als aperitief of dessertwijn.

Off-Trade: Verkoop buiten de handel om is de verkoop via de detailhandel, zoals supermarkten, slijterijen en online retailers.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/port-wine-market-21321

Regionale analyse

Europa

Portugal is de belangrijkste producent en consument van portwijn in Europa, de grootste markt voor deze wijn. Vanwege de gewoonte om portwijn te consumeren en de aantrekkingskracht van versterkte wijnen, hebben landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland ook een aanzienlijke markt voor portwijn.

Noord-Amerika

Noord-Amerika is een groeiende portwijnmarkt door de stijgende vraag van klanten naar luxe en lokaal geproduceerde alcoholische dranken. Vanwege de kenmerkende smaak en het vermogen om goed te mengen met een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, is portwijn steeds populairder geworden, vooral in de Verenigde Staten.

Azië-Stille Oceaan

De portwijnindustrie in het Aziatisch-Pacifisch gebied breidt zich snel uit door het stijgende besteedbare inkomen van consumenten en de groeiende trend van wijnconsumptie. Portwijn wordt steeds populairder in landen als China, Japan en Zuid-Korea, vooral onder jonge, stedelijke klanten.

Gerelateerde rapporten:

Eiwitrepen Marktonderzoeksrapport Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport schimmelremmers markt — voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Port Wine Market,Global Port Wine Market,Port Wine Market Size,Port Wine Market Share,Port Wine Market Trends,Port Wine Market Overview,Port Wine Market Insights,Port Wine Market Research