header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europese markt voor elektrische schepen staat op het punt te exploderen: Voorspelde groei tot USD 15,703 miljard in 2030

Apr 19, 2024 12:00 PM ET

Inzicht in de Europese markt voor elektrische schepen

De Europese markt voor elektrische schepen werd in 2022 geschat op USD 5,9 miljard. De Europese markt voor elektrische schepen zal naar verwachting groeien van USD 6,78559 miljard in 2023 tot USD 15,703 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,01% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De Europese markt voor elektrische schepen verwijst naar de markt voor schepen die geheel of gedeeltelijk gebruik maken van elektrische aandrijfsystemen in Europese landen. Dit omvat een breed scala aan schepen zoals passagiersschepen, vrachtschepen, veerboten, jachten en marineschepen die elektriciteit als belangrijkste energiebron gebruiken. De markt omvat de productie, de verkoop en het onderhoud van deze schepen, evenals de ondersteunende infrastructuur zoals oplaadstations en elektriciteitsnetten die hun werking mogelijk maken. De vraag naar elektrische schepen in Europa wordt gedreven door factoren zoals toenemende milieuregelgeving, stijgende brandstofkosten en groeiende interesse in duurzame transportoplossingen. De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de Europese markt voor elektrische schepen. Enerzijds heeft de pandemie geleid tot verstoringen van de wereldwijde toeleveringsketens, wat heeft geleid tot vertragingen en tekorten in de productie en levering van elektrische schepen. Aan de andere kant heeft de pandemie ook het bewustzijn van de behoefte aan duurzame transportoplossingen vergroot, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar elektrische schepen. Drijfveren zijn milieuregelgeving, kostenbesparingen, technologische vooruitgang, bewustwording, stimuleringsmaatregelen van de overheid en duurzaamheid op lange termijn. Hoge aanloopkosten, beperkte actieradius, infrastructurele beperkingen, onzekerheid rond regelgevende kaders, beperkte technische expertise en concurrentie van alternatieve technologieën zullen naar verwachting de belangrijkste factoren zijn die de groei van de markt beperken.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9516

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste bedrijven zijn BAE Systems plc (VK), Kongsberg Maritime (Noorwegen), Wärtsilä (Finland), Siemens (Duitsland), ABB (Zwitserland), General Electric (VS), Leclanché (Zwitserland), AKASOL AG (Duitsland), Norwegian Electric Systems (Noorwegen), Volvo Penta (Zweden).

Markt Segmentatie

De Europese markt voor elektrische schepen kan worden gesegmenteerd op basis van het type, het systeem, het scheepstype, het vermogen, het bereik, de werking en het eindgebruik. Per scheepstype kan de markt voor elektrische schepen worden onderverdeeld in commercieel en defensie. Op basis van type kan de markt worden onderverdeeld in volledig elektrisch en hybride. Op basis van vermogen kan de markt worden onderverdeeld in <75 kW, 75-150 kW, 151-745 kW en 746-7560 kW. Op basis van systeem wordt de markt voor elektrische schepen onderverdeeld in energieopslagsystemen, stroomopwekking, stroomomzetting en stroomdistributiesystemen. Op basis van actieradius kan de markt worden onderverdeeld in 1000 km.

Nu kopen @https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD& report_id=9516

Regionale analyse

Noorwegen is een leider in de markt voor elektrische schepen, met enkele van de grootste elektrische veerboten ter wereld. Het land heeft zich ten doel gesteld dat alle nieuwe schepen en veerboten die in Noorse wateren varen in 2025 emissievrij moeten zijn. Duitsland is een andere belangrijke speler op de markt van elektrische schepen, met een aantal elektrische veerboten en onderzoeksprojecten in de sector. Het land heeft zich ten doel gesteld om zijn scheepvaartemissies tegen 2050 met minstens 50% te verminderen.

Gerelateerd rapport

Prognose voor demarkt van elektrische drones tot 2030

Autonome Schepen Marktonderzoek Rapport Informatie Prognose tot 2030

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Electric Ships Market