header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse van diervoeders naar verwachting meer dan USD 7.80.427,2 miljoen in 2030

Apr 19, 2024 8:00 PM ET

Marktomvang en verwachte groei

Volgens een rapport van Market Research Future (MRFR) werd de omvang van de diervoedermarkt in 2021 geschat op maar liefst USD 5.48.784,8 miljoen. Dit cijfer zal naar verwachting nog grotere hoogten bereiken, met schattingen die wijzen op een stijging tot USD 7.80.427,2 miljoen in 2030. Dit komt neer op een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,72% tijdens de prognoseperiode (2024-2030). De diervoederindustrie speelt een cruciale rol in de wereldwijde voedselketen. Ze voorziet vee van voedsel en levert een aanzienlijke bijdrage aan de vlees-, zuivel- en eierproductie. Deze markt heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt en er wordt verwacht dat deze trend zich zal voortzetten.

Belangrijkste drijvende krachten achter de marktgroei

Verschillende factoren stimuleren de expansie van de diervoedermarkt

Stijgende vraag naar vlees en dierlijke producten: Een belangrijke drijfveer is de toenemende wereldwijde vraag naar vlees, zuivel en eieren. Naarmate de bevolking groeit en het besteedbaar inkomen stijgt, vooral in ontwikkelingslanden, nemen consumenten meer dierlijke eiwitten op in hun dieet. Dit maakt een overeenkomstige toename van de veeproductie noodzakelijk, wat zich op zijn beurt vertaalt in een grotere vraag naar diervoeder.

Gezondheidsbewustzijn en focus op voedingsstoffen: Consumenten worden steeds gezondheidsbewuster en zien het belang in van de consumptie van verschillende voedingsstoffen voor een evenwichtige voeding. Gelukkig zijn vlees en zuivelproducten rijke bronnen van essentiële eiwitten, vitaminen en mineralen. Dit groeiende bewustzijn heeft een positieve invloed op de vraag naar diervoeder, omdat het de productie van gezond vee ondersteunt.

Uitbreiding van de veeteeltproductie: Om aan de groeiende vraag naar producten op dierlijke basis te voldoen, is de veehouderijsector getuige van een aanzienlijke expansie. Dit omvat een toename van de productie van vee, pluimvee, varkens en aquacultuur (vis- en garnalenkweek). Als gevolg hiervan blijft de vraag naar hoogwaardig en voedzaam voer om de groei en het welzijn van deze dieren te ondersteunen stijgen.

Gratis monster aanvragen :@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1611

Marktsegmentatie en trends

De diervoedermarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder:

Type vee: De markt richt zich op verschillende soorten vee, waaronder pluimvee, rundvee, varkens, aquacultuur en andere. Pluimveevoer heeft momenteel het grootste marktaandeel door de toenemende populariteit van kippenvlees en eieren.

Type voer: Diervoeders zijn er in verschillende vormen, zoals mengvoeders, krachtvoer, premixen en voedergewassen. Mengvoer, een compleet mengsel van alle essentiële voedingsstoffen, is het meest gebruikte type.

Functionele toevoegingsmiddelen: De toenemende focus op diergezondheid en prestaties stuwt de vraag naar functionele additieven in diervoeder. Deze additieven omvatten probiotica, prebiotica, enzymen en antioxidanten, die de gezondheid van dieren kunnen verbeteren, de voederbenutting kunnen verbeteren en een betere groei kunnen bevorderen.

Biologisch en duurzaam voer: Consumenten zijn steeds meer geïnteresseerd in biologische en duurzame voedselproductiepraktijken. Deze trend vertaalt zich in een groeiende vraag naar biologische en duurzame diervoedingsproducten. Biologisch voer wordt geproduceerd zonder synthetische meststoffen, pesticiden of genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s). Duurzame voederproductie richt zich op het minimaliseren van de impact op het milieu en het gebruik van hernieuwbare bronnen.

Uitdagingen en kansen

Ondanks de positieve vooruitzichten wordt de diervoedermarkt geconfronteerd met een aantal uitdagingen:

Schommelingen in grondstofprijzen: De kosten van grondstoffen zoals granen en oliezaden, die belangrijke bestanddelen zijn van diervoeder, kunnen volatiel zijn. Deze prijsschommelingen kunnen de winstgevendheid van voederproducenten en -boeren aanzienlijk beïnvloeden.

Milieuproblemen: Grootschalige veeteelt kan bijdragen aan milieuproblemen zoals de uitstoot van broeikasgassen en watervervuiling. De veevoederindustrie moet zich aanpassen door duurzame praktijken toe te passen om haar ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Antibioticaresistentie: Het routinematig gebruik van antibiotica in diervoeding kan leiden tot de ontwikkeling van antibioticaresistente bacteriën. Dit vormt een aanzienlijke bedreiging voor de gezondheid van mens en dier. De industrie onderzoekt alternatieven zoals prebiotica en probiotica om de gezondheid van dieren te bevorderen zonder afhankelijk te zijn van antibiotica.

Vooruitkijkend biedt de diervoedermarkt spannende mogelijkheden:

Technologische vooruitgang: Technologische vooruitgang zoals precisievoeding, waarbij de voederrantsoenen worden afgestemd op de behoeften van individuele dieren, kan het voedergebruik optimaliseren en de dierprestaties verbeteren.

Nieuwe voeringrediënten: De ontwikkeling van nieuwe voeringrediënten zoals insecteneiwit en eenceleiwit kan duurzame en kosteneffectieve alternatieven bieden voor traditionele ingrediënten.

Focus op functionele voeders: De toenemende vraag naar functionele voeders die de gezondheid en het welzijn van dieren bevorderen, creëert kansen voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en productie van dergelijke voederproducten.

Blader door diepgaand marktonderzoek diervoeders Full Access Report : https://www.marketresearchfuture.com/reports/animal-feed-market-1611

Conclusie

De diervoedermarkt is een vitaal radertje in het wereldwijde voedselsysteem en de groei ervan is nauw verbonden met de vraag naar dierlijke eiwitbronnen. Aangezien de wereldbevolking blijft groeien en de voorkeuren van consumenten veranderen, zal de markt naar verwachting verder groeien. Door uitdagingen aan te gaan en in te spelen op opkomende trends, kan de diervoederindustrie

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Automated Irrigation Market Research Report Information per Component (Controllers, Sensors, Valves, Sprinklers, and Others), per Type (Time-based, Volume-based, Real-time-based, and Computer-based), per Toepassing (Water Resource Management, Soil Management, and Ground Water Management), per Eindgebruiker (Agricultural, and Non-Agricultural), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Of The World) – Forecast Till 2030.

Onderzoeksrapportmarkt voor druppelirrigatie: Informatie per type Emitter (Inline Emitters en Online Emitters), Toepassingstechniek (Oppervlakte en Sub-Surface), Eindgebruik (Akkerbouwgewassen, Boomgaardgewassen, Plantagegewassen, Landschap en andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportSprinkler Irrigatiesystemen Markt: Informatie per Type (Center Pivot, Lateral Move, Solid Set en anderen), Gewastype (Granen, Oliezaden en Peulvruchten, Groenten en Fruit en anderen), Mobiliteit (Stationair en Sleepbaar) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Email: [email protected]