header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markten voor minitrekkers: omvang, belangrijkste trends, dynamiek, SWOT-analyse, onderzoeksrapport 2032 | AGCO Corporation, CNH Industrial N.V., Agro Tractors S.p.A., Deere and Company

Apr 19, 2024 11:56 AM ET

Marktvooruitzichten voor minitrekkers:

De geschatte omvang van de minitractormarkt zal tegen 2022 gewaardeerd worden op USD 8,1 miljard. Er wordt voorspeld dat de wereldwijde minitractorindustrie zal stijgen van 8,4 miljard dollar in 2023 tot 11,7 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de voorspellingsperiode van 2023-2032. Verhoogde overheidsuitgaven voor nieuwe infrastructuur en bouwprojecten zullen de vraag naar transporttractoren stimuleren.

Volgens de laatste gegevens van de Association of Equipment Manufacturers (AEM) steeg de gecombineerde verkoop in de VS van januari tot juli 2022 met 10,6%. Dit is een belangrijke trend omdat minitrekkers Markt geschikt zijn gebleken voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Zo kunnen veel vormen van landbouw met succes worden uitgevoerd. Er is ook veel vraag naar minitrekkers op kleine boerderijen en ze zijn een van de grootste motoren voor de groei van de markt voor minitrekkers naarmate de technologie voortschrijdt en miniboerderijmachines zoals landbouwtrekkers en telematica worden geïntroduceerd.

Krijg gratis voorbeeld link: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16082

Debelangrijkste spelers op de markt voor minitrekkers zijn

AGCO Corporation,

CNH Industrial N. V.,

Agro Tractors S.p.A.,

Deere and Company,

Kubota Corporation,

Iseki and Co. Ltd.,

Deutz Fahr,

L.S. Tractors,

Yanmar Holdings Co. Ltd., Mahindra and Mahindra Ltd .

Steunprogramma’s of overheidsbeleid zullen niet zo gunstig zijn als ze zouden moeten zijn. Overheden over de hele wereld hebben steeds meer financiering beschikbaar gesteld via verschillende kanalen. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld zijn leningprogramma’s van het USDA nu specifiek gericht op steun aan kleine en middelgrote boeren. De marktinkomsten van compacttrekkers nemen toe dankzij grote landbouwbedrijven, ondersteuningsprogramma’s en meer overheidsbeleid en -financiering, waardoor de inkomsten toenemen.

Een uitgebreide analyse van de markt voor minitrekkers is beschikbaar op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mini-tractors-market-16082

Marktsegment:

De segmentatie van de minitractormarkt naar vermogen omvat minder dan 20 pk, 21 tot 30 pk, 31 tot 40 pk, 41 tot 50 pk en 51 tot 60 pk; dit segment is goed voor meer dan de helft (58%) van de gegenereerde inkomsten ($ 4,69 miljard).

Een hydrostatische of mechanische transmissie wordt gebruikt in het geval van minitractor transmissiemarkten. De machine sector domineert de markt met een aandeel van bijna zestig procent.

De markt voor minitrekkers is gesegmenteerd naar aandrijvingstype: tweewielaandrijving versus vierwielaandrijving.Tweewielaandrijving is goed voor zes op de tien dollar die in de sector wordt uitgegeven.

De compacte minitrekkermarkt is gesegmenteerd op basis van toepassing in ondiep maaien, landbouw, sneeuwverwijdering en landschapsverzorging. Met een aandeel van ongeveer zestig procent beheerst de landbouwsector deze lijn.

Regionale analyse

Noord-Amerika is onderverdeeld in markten in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De groei van de Noord-Amerikaanse markt kan worden toegeschreven aan een aantal belangrijke factoren. Compacte en veelzijdige machines zoals minitrekkers genieten de voorkeur van Noord-Amerikaanse boeren.

De regio Azië en de Stille Oceaan zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 2023-2032. Er zijn veel landen, waaronder India, in de regio Azië-Pacific die snel groeien. Daarentegen is de kleinschalige landbouw en de zelfvoorzieningslandbouw gegroeid. In India is de meerderheid van de plattelandshuishoudens afhankelijk van de landbouw om in hun levensonderhoud te voorzien; zo’n 70% is betrokken bij dit soort activiteiten. Belangrijk is dat 82% van alle boeren in het land kleine of marginale boeren zijn. Vooral voor deze kleinere volken worden de voordelen van minitractoren, die klein en praktisch zijn, heel zichtbaar. De toenemende behoefte aan mechanisatie binnen dergelijke landbouwbedrijven verklaart de toenemende vraag naar minitrekkers. Van de landen in Azië en de Stille Oceaan die minitrekkers gebruiken, heeft China een aanzienlijk marktaandeel, terwijl India bovenaan staat met het hoogste groeipercentage in de minitrekkerindustrie.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Verenigde Staten Car Wash Service Markt

Verenigde Staten Automotive Halfgeleidermarkt

Indiase markt voor elektrische riksja’s

Europese markt voor autonome bestuurderloze auto’s

Europese markt voor connected auto’s

Europa markt elektrische bussen

Contact VS

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Mini Tractor Market,Mini Tractor Market size,Mini Tractor Market Share,Mini Tractor Market Growth,Mini Tractor Market trends,Mini Tractor Market Report,Mini Tractor Market insights,Mini Tractor Market overview