header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel in de markt voor koffiemachines, groei, vraag, uitdagingen, 13,12 miljard dollar in 2030, regionale analyse

Apr 20, 2024 8:00 PM ET

Marktanalyse

De omvang van de markt voor koffiemachines werd in 2021 geschat op USD 7,23 miljard. De markt voor koffiemachines zal naar verwachting groeien van USD 7,88 miljard in 2022 tot USD 13,12 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,57% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Dit rapport richt zich op fabrikanten vankoffiemachines en analyseert hun verkoop, waarde, marktaandeel en toekomstige ontwikkelingsplannen. Het definieert, beschrijft en voorspelt Koffiemachines Marktgroei op basis van type, toepassing en regio met 115 Pagina’s. Het doel is om wereldwijd en de belangrijkste regionale marktpotentieel, voordelen, kansen, uitdagingen, evenals beperkingen en risico’s te onderzoeken. Het rapport identificeert significante trends en factoren die de groei van de markt voor koffiemachines stimuleren of belemmeren, waarvan belanghebbenden profiteren door snelgroeiende segmenten aan te wijzen. Bovendien beoordeelt het rapport strategisch de groeitrend van elke deelmarkt en de bijdrage ervan aan de totale markt voor koffiemachines.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor koffiemachines zijn

Keurig Green Mountain Inc. (VS)

Panasonic Corporation (Japan)

Nestlé S.A. (Zwitserland)

Newell Brands (V.S.)

De’Longhi Groep (Italië)

Electrolux AB (Zweden)

Melitta (Duitsland)

Morphy Richards (Verenigd Koninkrijk)

Koninklijke Philips N.V. (Nederland)

Hamilton Beach Brands Inc. (V.S.)

Voorbeeldrapport aanvragen@: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/8411

Methodologie van het onderzoek

Het rapport is absoluut gebaseerd op grondige strategieën van deskundige gegevensanalisten. De onderzoeksmethodologie omvat het verzamelen van informatie door analisten om deze vervolgens grondig te bestuderen en filteren in een poging om significante voorspellingen te doen over de markt tijdens de onderzoeksperiode. Het onderzoeksproces omvat verder interviews met toonaangevende marktbeïnvloeders, wat het primaire onderzoek relevant en praktisch maakt. De secundaire methode geeft een direct inzicht in de verbinding tussen vraag en aanbod. De in het rapport gebruikte marktmethodologieën bieden nauwkeurige gegevensanalyses en geven een rondleiding door de hele markt. Er zijn zowel primaire als secundaire benaderingen voor het verzamelen van gegevens gebruikt. Daarnaast hebben de data-analisten gebruik gemaakt van openbaar beschikbare bronnen zoals jaarverslagen en whitepapers voor een inzichtelijk begrip van de markt.

view-coffee-making-machine_23-2150698665

Segmentatie

Koffiemachines Type Vooruitzichten

Filtermachines

Capsules of Pod Koffiemachines

Traditionele espressomachine

Boon-op-kop koffiemachines

Technologische Vooruitzichten Koffiemachines

Handmatig

Halfautomatisch

Volledig geautomatiseerd

Vooruitzichten koffiemachines voor eindgebruikers

Particulier

Commercieel

Kantoor

Hotels & Restaurants

Vooruitzichten distributiekanaal koffiemachines

Speciaalzaken

Hypermarkten & Supermarkten

Online winkels

Overige

Voor meer inzicht kunt u de volledige rapportgegevens bekijken op @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/coffee-machines-market-8411

Koffie heeft een dominante positie binnen de markt voor koffieservices op kantoor en vertegenwoordigt een aanzienlijk aandeel. Deze dominantie komt voort uit de veranderende voorkeuren van werknemers die op zoek zijn naar hoogwaardige en premium koffie-ervaringen op hun werkplek. Met name de vraag naar koffiespecialiteiten neemt toe, wat duidt op een verschuiving naar een meer verfijnde koffiecultuur op kantoor. Het gebruik van koffiepads voor eenmalig gebruik is opmerkelijk gestegen, voornamelijk vanwege hun ongeëvenaarde gebruiksgemak. Deze pods, die compatibel zijn met populaire machines, bieden een probleemloze koffiezetervaring en spelen in op de snelle kantooromgeving.

Ontwikkelingen in de koffiemachine-industrie

In juli 2022 kondigen Keurig en BLK & Bold Coffee een nieuw partnerschap voor K-Cup Pods aan. Nieuwe functies in het Keurig brouwsysteem waarvan BLK & Bold zal profiteren zijn onder andere de MultiStream-technologie, die vijf waterstromen gebruikt om de koffiedrab grondig te verzadigen en de volle smaak en aroma uit elke K-Cup pod te halen.

COVID 19 Invloed

De COVID-19 pandemie veroorzaakte verstoringen in de toeleveringsketen en financiële onzekerheid door onderbrekingen in de productieactiviteiten wereldwijd. De nadruk kwam te liggen op onmiddellijke aandachtspunten zoals gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, personeelsbeheer en financiële stabiliteit. De uitbraak van COVID-19 verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens en beïnvloedde de beschikbaarheid en levering van koffiemachines. Door de sluiting van cafés en restaurants tijdens de lockdown-periode daalde de verkoop van commerciële koffiemachines. Maar omdat meer mensen thuis bleven, steeg de vraag naar koffiemachines voor thuisgebruik omdat consumenten de caféervaring wilden nabootsen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

De brillenmarkt werd in 2021 gewaardeerd op 168,4 miljoen USD. De brillenmarkt zal naar verwachting groeien van 182,8 miljoen dollar in 2022 tot 325,82 miljoen dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,60% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De omvang vande waterflessenmarkt werd in 2022 geschat op USD 4,7 miljard. De waterflessenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 4,93 miljard in 2023 tot USD 7,29 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De omvang vande markt voor wegwerphygiëneproducten werd in 2022 geschat op USD 175,6 miljard. De markt voor wegwerphygiëneproducten zal naar verwachting groeien van 188,94 miljard USD in 2023 tot 339,49 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Onderzoeksrapport yogakleding marktinformatie per type (bovenkleding, onderkleding en overige), per eindgebruiker (mannen en vrouwen), per distributiekanaal (offline winkels en e-commerce winkels) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Coffee Machines Market Size,Coffee Machines Market Share,Coffee Machines Market cagr,Coffee Machines Market analysis