header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor brandbluspompen voorspelt een groei van 4,30% CAGR tegen 2032

Apr 20, 2024 12:16 PM ET

Overzicht vande markt voor brandbluspompen :

De markt voor brandbluspompen zal naar verwachting groeien van USD 0,54 miljard in 2023 tot USD 0,75 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,30% tijdens de prognoseperiode 2024-2032. De behoefte aan brandsprinklersystemen zal naar verwachting aanzienlijk worden gestimuleerd door het toenemende gebruik van deze technologie in industriële omgevingen zoals fabrieken, terminals en luchthavens, evenals de voortdurende toepassing van nieuwe technologieën en strenge brandveiligheidsvoorschriften opgelegd door overheden.

De toenemende handhaving van strenge brandveiligheidsregels in woonwijken, commerciële en industriële sectoren heeft de behoefte aan brandpompen aangewakkerd. Dit omvat de installatie van brandpompen samen met andere apparatuur die brand kan voorkomen, zoals voorzien in dergelijke wetten. Daarnaast is er een toenemende vraag naar waterpompen vanwege de toename van het aantal gevallen van brand, zowel thuis als in de industrie. Deze gebeurtenissen geven aan hoe belangrijk effectieve brandbestrijdingssystemen zoals brandspuiten zijn, waardoor het gebruik ervan toeneemt.

De wereldwijde markt voor brandbluspompen maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van strenge brandveiligheidsvoorschriften, toenemende verstedelijking en de ontwikkeling van infrastructuur in de residentiële, commerciële, industriële en institutionele sectoren. Brandbluspompen spelen een cruciale rol in brandbestrijdingssystemen door water onder hoge druk te leveren om branden effectief te blussen en mensenlevens en eigendommen te beschermen. De markt wordt gekenmerkt door een groeiend bewustzijn met betrekking tot brandveiligheidsnormen en de toepassing van geavanceerde technologieën om brandbeveiligingsmaatregelen in gebouwen, industriële faciliteiten en openbare ruimten te verbeteren. Daarnaast zorgt de toename van het aantal brandongelukken, in combinatie met de expansie van industrieën zoals olie, gas, chemicaliën en productie, voor een grotere vraag naar betrouwbare en efficiënte bluspompsystemen.

Gratis monster aanvragen @: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11245

Belangrijke spelers op de markt voor brandbestrijdingsapparatuur, waaronder.

  • AMT Pump Company van Gorman-Rupp Company,
  • Armstrong Fluid Technology,
  • R.I. Pumps Private Limited,
  • Canariis Corporation,
  • Cet Fire Pumps MFG Inc,
  • Eaton Corporation PLC,
  • Firefly Fire Pumps Pvt. Ltd.,
  • Grundfos Pompen Corporation,
  • IDEX Corporation,
  • Johnson Controls International PLC,
  • LUBI Industries LLP,
  • NAFFCO Groep,
  • Peerless Pump Company,
  • Pentair PLC,
  • Rosenbauer International AG.

Nu kopen @: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11245

Segmentatie van de markt voor brandbluspompen:

De marktsegmentatie op basis van producttype omvat onder andere horizontale split-case, verticale split-case, verticale in-line, verticale turbine en eindaanzuiging die worden gebruikt in sprinklerpompen. Met betrekking tot de inkomsten uit verkoop (58%) domineert de horizontale split-case de andere segmenten.

Op brandstofbasis omvatten de brandstoftypen onder andere benzine, diesel en elektriciteit, waardoor de marktspelers hun markten hebben gesegmenteerd in termen van beschikbare brandstofbronnen om hun brandbestrijdingsapparatuur, d.w.z. brandbluspompen, aan te drijven…. Diesel leidt met betrekking tot verdiende inkomsten (58%).

Veldbrandbestrijdingstoepassingen worden gegroepeerd in de categorie commerciële toepassingen op basis van marketingbehoeften. Commerciële toepassingen presteren met 60% beter dan alle andere sectoren wat betreft marktomzet.

Regionale analyse:

Het rapport biedt ook regionale informatie over de markten van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Enkele van de belangrijkste factoren achter deze verwachte groei in de Noord-Amerikaanse markt voor brandpompen zijn als volgt; De regio wordt voornamelijk gedreven door het feit dat deze landen zwaar leunen op regels en voorschriften die zijn opgesteld om de brandveiligheidsnormen te beschermen.

Voor de vaststelling van dergelijke regels en de uitvoering ervan zijn belangrijke verenigingen nodig, zoals de National Fire Protection Association (NFPA). Bovendien heeft een bloeiende bouwsector ook invloed op de vraag naar brandweerpompen in het gebied. Met name de woningbouwsector is aanzienlijk gegroeid door de toename van het aantal huishoudens. Naarmate mensen zich meer bewust worden van brandveiligheidsmaatregelen, maken ze vaker gebruik van brandbluspompen. De exploitatie en het gebruik van aardoliebronnen leiden tot emissies die aanzienlijk bijdragen aan de uitstoot van broeikasgassen, waarbij de olie- en gasindustrie de hoofdverantwoordelijke is. Als reactie op dit probleem neemt de regering van de VS stappen om een infrastructuur voor hernieuwbare energie te creëren die gericht is op het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen als gevolg van het gebruik van aardolie, waardoor de afhankelijkheid van conventionele vormen van op olie en gas gebaseerde energiebronnen binnen de VS wordt geminimaliseerd.

Meer weten over deze marktstudie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-pump-market-11245

Vooruitzichten:

De markt voor brandbluspompen zal de komende jaren blijven groeien als gevolg van de toenemende aandacht voor brandveiligheidsmaatregelen, infrastructuurontwikkelingsprojecten en industriële expansie wereldwijd. De markt zal naar verwachting een toename zien in de vraag naar geavanceerde brandpompsystemen die zijn uitgerust met slimme technologieën, mogelijkheden voor bewaking op afstand en energiezuinige functies om de brandbestrijdingscapaciteit te verbeteren en een snelle reactie in noodsituaties te garanderen. Bovendien wordt verwacht dat de toepassing van milieuvriendelijke brandbestrijdingsmiddelen en de ontwikkeling van duurzame brandbeveiligingsoplossingen het toekomstige landschap van de brandpompenmarkt zullen bepalen. Marktspelers moeten investeren in onderzoek & ontwikkeling, innovatie en strategische partnerschappen om de veranderende markteisen aan te pakken en effectief in te spelen op nieuwe kansen.

Gerelateerde rapporten:

Analyse van deindustriële vloerschrobmachine markt: Groeitrends & Prognoses 2032

Marktaandeelindustriële stofafscheiders: Concurrentielandschap & Strategische analyse tot 2032

Trillingsbesturingssysteem Markttrends: Opkomende innovaties & Vooruitzichten industrie tot 2032

Omvanginductieovenmarkt: Marktdynamiek & Vooruitzichten tot 2032

Marktvoorspelling voor coatingapparatuur: Wereldwijde inzichten & Voorspellingen tot 2032

Over Market Research
Future:

Market Research Future® (onderdeel van Wants tats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Défense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor. Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Email: [email protected]
Keywords:  Fire Pump Market,Fire Pump Market Share,Fire Pump Market Growth,Fire Pump Market Trends,Fire Pump Market Analysis