header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hydraulische cilinders zal naar verwachting groeien met 5,20% CAGR in 2032

Apr 20, 2024 11:35 AM ET

Overzicht van de markt voor hydraulische cilinders:

De markt voor hydraulische cil inders zal naar verwachting groeien van USD 15,5 miljard in 2023 tot USD 23,35 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,20% tijdens de prognoseperiode 2024 – 2032. Het gebruik van hydraulische cilinders op gebieden zoals intern transport, bouw en infrastructuur, scheepvaart en grondverzet zal naar verwachting een van de belangrijkste factoren zijn die de vraag naar dit product stimuleren.

Hydraulische cilinders met een diameter van meer dan 151 mm worden op grote schaal gebruikt in de auto-industrie. machines, waaronder transportmiddelen, gerobotiseerde laders en graafmachines, vooral bij mijnbouwwerkzaamheden. Daarnaast zullen de sterke investeringen in infrastructuuractiviteiten in onder andere India en China de marktgroei stimuleren.

In de komende jaren zal de grotere vraag naar productie komen van kleine kranen en de ontwikkeling van luxueus toerisme, wat zal leiden tot stijgingen voor; lage hef- of transportvorken; tractoren of veldmachines. Dit heeft geleid tot een grotere behoefte aan drukvaten als gevolg van de groeiende nadruk op hoogwaardige landbouwapparatuur, voornamelijk gedreven door de bevolkingstoename. Een nieuwe fase van aan economische groei gerelateerde infrastructuurverbetering zou dus een positieve bijdrage moeten leveren aan beter zakendoen.

Gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/10179

Marktsegmentatie hydraulische cilinders

De op functie gebaseerde segmentering van de markt voor hydraulische cilinders omvat enkelwerkende en dubbelwerkende categorieën). De dubbelwerkende groep was groter en controleerde meer dan 58% (8,5 miljard) van het markttotaal.

De segmentering van de markt voor hydraulische cilinders gebeurt op basis van specificaties voor gelaste, trekstang-, telescopische en gefreesde types. Het gelaste segment domineerde de sector met een marktaandeel van 58%.

Naar toepassing is de markt voor hydraulische cilinders onderverdeeld in industriële en mobiele apparatuur. De mobiele categorie leidde deze bedrijfstak met een aandeel van 60% in de omzet.

De segmentatie van hydraulische cilinders naar boorgatgrootte omvat 150 mm. Zo was het segment 50-150 mm dominant met ongeveer 60% van de wereldwijde verkoop in termen van waarde. De marktsegmentatie naar bedrijfstak omvat de bouwnijverheid, ruimtevaart, materiaalverwerking, landbouw, mijnbouw, automobielindustrie, scheepvaart, olie, gas, enz. De landbouwsector was goed voor ongeveer 60% van de totale verkoop in de periode 2011-2012.

Belangrijke spelers op de markt voor hydraulische cilinders zijn onder andere:

  • Parker-Hannifin Corporation (VS),
  • Caterpillar (VS),
  • KYB Corporation (Japan),
  • Bosch Rexroth (Duitsland),
  • Eaton (Ierland),
  • Enerpac Tool Group (VS),
  • SMC Corporation (Japan),
  • HYDAC (Duitsland),
  • Wipro Enterprises (India),
  • Jiangsu Hengli Hydraulic Co. (China) .

Nu kopen @: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10179

Dynamiek in de markt voor hydraulische cilinders:

De dynamiek van de markt voor hydraulische cilinders wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder technologische innovaties, economische omstandigheden, regelgevingsnormen en industrietrends. Technologische vooruitgang in het ontwerp van hydraulische systemen, zoals het gebruik van geavanceerde materialen, precisietechniek en voorspellende onderhoudsoplossingen, verbetert de prestaties, betrouwbaarheid en levensduur van hydraulische cilinders. Bovendien wordt de groei van de markt gestimuleerd door de toenemende nadruk op energie-efficiënte hydraulische systemen en de invoering van slimme productiepraktijken. Economische schommelingen en geopolitieke spanningen kunnen de marktdynamiek beïnvloeden en zo de investeringspatronen en de vraag naar hydraulische apparatuur in verschillende regio’s beïnvloeden. Er wordt echter verwacht dat de toenemende aandacht voor infrastructuurontwikkelingsprojecten, verstedelijkingstrends en de uitbreiding van industriële activiteiten de marktgroei in de nabije toekomst zullen stimuleren.

Regionale analyse van de markt voor hydraulische cilinders

Het onderzoek biedt regionale marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Er zijn verschillende sleutelfactoren die de verwachte expansie van de markt voor hydraulische cilinders in Noord-Amerika zullen stimuleren. De Noord-Amerikaanse markt voor hydraulische cilinders is klaar voor groei als gevolg van de toegenomen investeringen in industriële toepassingen. Daarnaast wordt verwacht dat intensievere overheidsinspanningen ter ondersteuning van de lucht- en ruimtevaartindustrie en de defensie-industrie de productpenetratie in deze regio zullen verhogen.

De VS is gerangschikt als de grootste producent en exporteur van defensiematerieel ter wereld. De militaire uitgaven stegen vorig jaar met 2,9% tot USD 801 miljard, goed voor 38 procent van de wereldwijde uitgaven. In het fiscale jaar 2022 bedroeg het geautoriseerde budget van het ministerie van Defensie ongeveer 722 miljard USD, wat betekent dat het met 17 miljard USD is gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar. Het budgetverzoek van de president voor 2023 bedraagt 773 miljard dollar. Bovendien zullen de toenemende investeringen in de voedingsmiddelensector en de groeiende voorkeur van consumenten voor verpakte voedingsmiddelen de omvang van de industrie in de Verenigde Staten doen escaleren. Dientengevolge is intern transportmaterieel op grotere schaal gebruikt omdat er veel industrieën zijn, zoals lucht- en ruimtevaart, defensie, militaire petrochemie en onder andere de bouw.

Voor gedetailleerde inzichten in deze markt, vraag hier de methodologie aan: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/hydraulic-cylinders-market-10179

Vooruitzichten:

De hydraulische cilindermarkt zal de komende jaren blijven groeien, gedreven door de toenemende toepassing van hydraulische systemen in diverse eindgebruikerssectoren en de voortdurende technologische vooruitgang in het ontwerp van hydraulische cilinders en productieprocessen. De markt zal naar verwachting een toename zien in de vraag naar op maat gemaakte hydraulische oplossingen die zijn afgestemd op specifieke toepassingsvereisten, samen met de integratie van IoT-sensoren en mogelijkheden voor voorspellend onderhoud om de prestaties en betrouwbaarheid van apparatuur te verbeteren. Bovendien zullen initiatieven gericht op duurzaamheid, energie-efficiëntie en de ontwikkeling van milieuvriendelijke hydraulische vloeistoffen naar verwachting het toekomstige landschap van de markt voor hydraulische cilinders vormgeven. Marktspelers moeten zich richten op innovatie, productdifferentiatie en strategische samenwerkingen om in te spelen op nieuwe kansen en een voorsprong te behouden op de concurrentie in de wereldwijde markt voor hydraulische cilinders.

Gerelateerde rapporten:

India Color Sorter Market Research Report Informatie per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Verpakt waterbehandelingssysteem marktonderzoeksrapport per type, per toepassing en per regio – wereldwijde prognose tot 2032

Stalen windtorens: per hoogtebereik, toepassing en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Lager Marktonderzoek Rapport Informatie Per Producttype , Toepassing En Per Regio – Marktvoorspelling Tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor poederverwerkingsapparatuur: Informatie per technologie, per eindgebruik en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future :

Market Research Future® (onderdeel van Wants tats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Défense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor. Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Email: [email protected]

Contactgegevens:

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 United States of America Sales: +1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK) Email: [email protected]
Keywords:  Hydraulic Cylinder Market,Hydraulic Cylinder Market Share,Hydraulic Cylinder Market Size,Hydraulic Cylinder Market Growth,Hydraulic Cylinder Market Trends,Hydraulic Cylinder Market Analysis