header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sportieve vrijetijdsbesteding, nieuwste innovaties, opkomende trends, topbedrijven, CAGR van 10,33%, regionale analyse en prognose voor 2030

Apr 20, 2024 7:00 PM ET

In het dynamische modelandschap is één trend naar voren gekomen als een krachtpatser die de manier waarop we ons kleden en leven opnieuw vormgeeft: athleisure. Deze samensmelting van sport- en vrijetijdskleding is de modegril ontstegen en is een wereldwijd fenomeen geworden dat een revolutie teweegbrengt in de voorkeuren van de consument en de dynamiek van de sector. Met zijn naadloze mix van stijl, comfort en functionaliteit heeft de markt voor athleisure een ongekende groei doorgemaakt en de harten en kasten van miljoenen over de hele wereld veroverd.

De omvang vande markt voor sportieve vrijetijdsbesteding werd in 2021 geschat op USD 3.79.489,6 miljoen. De markt voor sportieve vrijetijdsbesteding zal naar verwachting groeien van USD 4.18.690,88 miljoen in 2022 tot USD 8.33.199,16 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,33% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Athleisure-for-women-ForwardVia (1)

De belangrijkste bedrijven in de markt voor athleisure zijn

Under Armour Inc. (VS)

Lululemon Athletica (Canada)

Adidas AG (Duitsland)

Hennes & Mauritz AB (Zweden)

Nike Inc (VS)

Puma SE (Duitsland)

Eysom (VS)

Outdoor Voices (VS)

Ten Thousand Inc. (VS)

Isaora (VS), onder andere

“Gratis proefexemplaar” – Vraag een gratis proefexemplaar van ons voorbeeldrapport aan om te proeven van onze onderzoeksexpertise.

Belangrijkste redenen voor aankoop

 • Om inzichtelijke analyses van de markt te krijgen en een uitgebreid begrip van de markt en het commerciële landschap te hebben.
 • Beoordelen van de productieprocessen, belangrijkste problemen en oplossingen om het ontwikkelingsrisico te beperken.
 • De drijvende en remmende krachten in de markt en de impact ervan op de markt begrijpen.
 • Leren over de marktstrategieën die worden aangenomen door toonaangevende organisaties.
 • De toekomstverwachtingen en vooruitzichten voor de markt begrijpen.
 • Naast de standaard structuurrapporten bieden we ook onderzoek op maat volgens specifieke eisen.

Regionale vooruitzichten

Geografisch gezien is de wereldwijde markt voor sportieve vrijetijdsbesteding onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific (APAC) en Rest-van-de-Wereld (RoW).

Europa domineerde de wereldmarkt met het grootste aandeel in 2019. Duitsland domineerde de Europese markt, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De grote hoeveelheid zakgeld die kleuters en tieners krijgen, kan de penetratie van de markt voor Athleisure beïnvloeden. Dit kan worden toegeschreven aan de gemakkelijke toegang tot internet en online aanwezigheid van kinderen van 10 jaar en ouder.

Noord-Amerika had in 2019 het op één na grootste aandeel in de wereldmarkt, waarbij de VS de grootste markt op landniveau was, die naar verwachting dominant zal blijven tijdens de prognoseperiode.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR van 7,15% registreren tijdens de prognoseperiode. Dit kan worden toegeschreven aan de grote consumentenbasis in de regio, vooral in China en India. Het op de markt brengen van producten zoals parfums voor de Alpha-generatie zal tot 2026 waarschijnlijk leiden tot hoge opbrengsten voor de wereldwijde markt voor sportieve vrijetijdsbesteding. De oprichting van schoonheidssalons voor kinderen, zoals geïllustreerd door Shiseido, vanwege de aankoop van schoonheids- en huidverzorgingsproducten en de enorme koopkracht kan de markt positief beïnvloeden.

Ontwikkelingen in de sector van sportieve vrijetijdsbesteding

Augustus 2022: Met de lancering van zijn nieuwste lijn, “ONLY PLAY”, is het gerenommeerde Europese modelabel voor jonge vrouwen ONLY toegetreden tot de markt voor vrijetijdskleding. Uitstekend vakmanschap, vrouwelijke accenten en uitzonderlijke bruikbaarheid worden allemaal aangeboden door ONLY PLAY, dat ook een opmerkelijke fusie biedt van de nieuwste sportkleding en modetrends.

Februari 2022: Damesmerk Aastey is er trots op “inclusief” te zijn. De kledingfabrikant heeft tien miljoen dollar ontvangen van CXXO, een project van Kalaari Capital. Het CXXO-programma van 10 miljoen dollar, dat vrouwelijke ondernemers wil ondersteunen, ontving financiering van Kalaari Capital.

Februari 2022: Lululemon introduceerde schoenen, waarmee atleten een uniform van top tot teen krijgen. De samenwerking van het merk in 2017 met APL, die de athleisure gigant liet zien dat zijn klanten geïnteresseerd zijn in schoenen, diende als motivatie voor het nieuwe initiatief.

“Blader door het rapport” – Ontdek de inhoud, secties en belangrijkste inzichten van het rapport door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Belangrijke vragen beantwoord in het rapport:

 1. Welke zijn de vijf topspelers van de markt voor Athleisure?
 2. Hoe zal de markt voor sportieve vrijetijdsbesteding de komende vijf jaar veranderen?
 3. Welk product en welke toepassing zullen het leeuwendeel van de markt voor sportieve vrijetijdsbesteding innemen?
 4. Wat zijn de drijfveren en beperkingen van de markt voor vrijetijdsartikelen?
 5. Welke regionale markt zal de grootste groei vertonen?
 6. Wat zal de CAGR en de omvang van de markt voor sportieve vrijetijdsbesteding zijn tijdens de prognoseperiode?

Onderzoeksdoelstellingen:
– Richt zich op de belangrijkste fabrikanten, om de waarde, het verkoopvolume, het marktaandeel, het marktconcurrentielandschap, de SWOT-analyse en de ontwikkelingsplannen voor de komende jaren te definiëren, uit te spreken en te onderzoeken.
– Om uitgebreide informatie te delen over de belangrijkste factoren die de groei van de markt beïnvloeden (kansen, drijfveren, groeipotentieel, branchespecifieke uitdagingen en risico’s).
– Het analyseren van de betreffende individuele toekomstperspectieven, groeitrends en hun betrokkenheid bij de totale markt.
– Om redelijke ontwikkelingen zoals overeenkomsten, uitbreidingen, nieuwe productlanceringen en overnames in de markt te analyseren.
– Het bewust profileren van de belangrijkste spelers en het systematisch onderzoeken van hun groeistrategieën.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

DeIndiase FMCG-markt werd in 2022 gewaardeerd op 112,5 miljard dollar. De FMCG-marktindustrie zal naar verwachting groeien van 121,8 miljard USD in 2023 tot 230,6 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,30% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De omvang van de wasmachinemarkt werd in 2022 geschat op 57,2 miljard dollar. De wasmachinemarkt zal naar verwachting groeien van 59,77 miljard dollar in 2023 tot 85,00 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Deomvang van de markt voor industriële plafondventilatoren werd in 2022 geschat op USD 3,9 miljard. De markt voor industriële plafondventilatoren zal naar verwachting groeien van USD 4,134 miljard in 2023 tot USD 6,588 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

DeHigh Fashion-markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 4,5 miljard. De High Fashion-markt zal naar verwachting groeien van USD 5,34 miljard in 2023 tot USD 21,08 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,72% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America.