header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Droogijsmarkt groeit met een CAGR van 6,40% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032)

Apr 20, 2024 12:59 PM ET

Marktoverzicht

De waarde vande droogijsmarkt bereikte USD 365,2 miljoen. Verwacht wordt dat de sector zal groeien van USD 397,2 miljoen in 2024 tot USD 763,50 miljoen in 2032. Deze groei betekent een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,75% over de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032. Er is een toenemende voorkeur voor droge producten in de markt in vergelijking met producten op basis van water en ijs. Zelfs in zijn fundamentele vorm heeft droogijs een relatief lage temperatuur in vergelijking met ijs op waterbasis. Dit maakt het product perfect en geschikt voor gebruik in plaats van andere producten op waterbasis met hun nadelen. Een van de grootste voordelen van het product is dat het bij verhitting geen resten achterlaat, waardoor het een perfect neveningrediënt is met niet-giftige eigenschappen. De meeste dranken zoals frisdrank en dranken zonder koolzuur hebben voordelen, die de belangrijkste drijvende factoren zijn van de droogijsmarkt. Er is een voortdurend stijgende vraag naar droge producten in verschillende entertainment- en farmaceutische industrieën. De voordelen van het product ten opzichte van ijsproducten op waterbasis zorgen voor een stijging van de markt.

Droogijs verwijst naar de vaste versie van kooldioxide (CO2). Het staat erom bekend dat het geen resten achterlaat. Droogijs wordt geproduceerd door kooldioxide af te koelen en samen te persen onder zeer hoge druk, waardoor de vloeibare versie van de verbinding ontstaat. De eerste fase van de compressie vereist altijd expansie onder druk. Het proces begint met een handige hydraulische druk die wordt uitgeoefend op de basisverbinding, en vervolgens wordt er voldoende druk uitgeoefend om te komen tot de vorming van plakken, blokken en pellets. De temperatuur van de verbinding kan dalen tot -75 graden van ijs, en wanneer het het proces van sublimatie ondergaat, wordt droog ijs geproduceerd.

De pandemie bracht echter een groot nadeel met zich mee voor de gehele productie van de droogijsmarkt. De toeleveringsketens werden verstoord, waardoor er een probleem ontstond met de import en export van grondstoffen. Desondanks werd er een gezonde groei voorspeld voor de markt in de prognoseperiode.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8610

Droogijsmarkt: Een overzicht van groei en uitdagingen

De wereldwijde droogijsmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door verschillende factoren. Van het traditionele gebruik in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie tot de groeiende toepassingen in de gezondheidszorg, het transport en de entertainmentsector, droogijs is een veelzijdige grondstof geworden. Naast kansen zijn er echter ook uitdagingen en beperkingen die de marktdynamiek bepalen. Laten we dieper in het marktlandschap duiken en de drijvende krachten, kansen, beperkingen en uitdagingen onderzoeken, samen met de segmentatie en regionale analyse.

Marktdrivers:

Groeiende vraag naar conservering van voedsel: Met de stijgende vraag naar diepvriesproducten en bederfelijke producten is droogijs de oplossing bij uitstek geworden voor het behoud van versheid tijdens transport en opslag. Het vermogen om lage temperaturen te handhaven zonder residu achter te laten, maakt het ideaal voor deze toepassing.

Steeds meer toepassingen in de gezondheidszorg: Droogijs wordt op grote schaal gebruikt in de gezondheidszorg, met name voor het transport en de opslag van medische monsters, vaccins en geneesmiddelen. De toenemende focus op logistiek in de koudeketen en de behoefte aan temperatuurgevoelige productbehandeling hebben de vraag naar droogijs in dit segment gestimuleerd.

Stijgende vraag in industriële reiniging: De unieke eigenschappen van droogijs, zoals het vermogen om te sublimeren zonder resten of vocht achter te laten, maken het tot een effectief reinigingsmiddel in industriële omgevingen. Aangezien industrieën milieuvriendelijke en niet-schurende reinigingsmethoden prioriteit geven, blijft de vraag naar droogijsstralen groeien.

Mogelijkheden:

Opkomende toepassingen in koolstofopname: Met de toenemende bezorgdheid over koolstofemissies en klimaatverandering is er een toenemende interesse in technologieën voor het afvangen van koolstof. Droogijs, een vaste vorm van koolstofdioxide, biedt mogelijkheden voor het gebruik ervan in initiatieven voor koolstofafvang en -opslag.

Innovaties in de logistiek van de koudeketen: Technologische vooruitgang in de koudeketenlogistiek, waaronder de ontwikkeling van geavanceerde verpakkingsoplossingen en temperatuurbewakingssystemen, biedt kansen voor de droogijsmarkt. Fabrikanten onderzoeken manieren om de efficiëntie en betrouwbaarheid van processen in de koudeketen te verbeteren, wat de vraag naar droogijs stimuleert.

Beperkingen en uitdagingen:

Beperkingen in de toeleveringsketen: De productie van droogijs is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en de kosten van kooldioxide, die kunnen worden beïnvloed door factoren zoals industriële productietrends en wijzigingen in de regelgeving. Schommelingen in de aanvoer van kooldioxide kunnen uitdagingen vormen voor de marktspelers.

Milieuproblemen: Hoewel droogijs zelf niet giftig en milieuvriendelijk is, kan er bezorgdheid ontstaan over het productieproces en het vrijkomen van kooldioxide in de atmosfeer tijdens de sublimatie. Het aanpakken van deze milieuproblemen en het garanderen van duurzame praktijken zal cruciaal zijn voor de groei van de markt.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/dry-ice-market-8610

Markt Segmentatie

De droogijsmarkt is voornamelijk onderverdeeld in type en toepassing.

Afhankelijk van het type is de droogijsmarkt onderverdeeld in blokken, pellets en andere. Afhankelijk van de toepassing is de markt weer onderverdeeld in opslag, transport, gezondheidszorg, industriële reiniging en voedingsmiddelen.

Regionale analyse

Uit een recente geografische analyse blijkt dat de droogijsmarkt recentelijk een enorme wereldwijde groei heeft laten zien in Zuid-Amerika en Azië-Pacific als gevolg van de groeiende economieën. Europa loopt ook voorop met een wereldwijde vraag naar droogijs.

e droogijsmarkt is gestaag gegroeid dankzij de diverse toepassingen, waaronder conservering van voedsel, medisch transport en industriële processen. De markt werd grotendeels gedomineerd door een paar belangrijke spelers, waarbij bedrijven als Air Liquide, Continental Carbonic, Linde plc en Praxair een aanzienlijk marktaandeel hadden. De exacte verdeling van het marktaandeel onder deze en andere spelers kan sindsdien zijn veranderd. Voor de meest recente en nauwkeurige informatie over het marktaandeel van droogijs raad ik aan om actuele industrierapporten en marktanalyses te raadplegen.

De belangrijkste spelers zijn:

Ice (VS), Air Liquide (Frankrijk), Dry Ice UK Ltd (VK), Dry Ice Corp. (VS), Tripti Dry Ice Co (India), Pacific/Reliant Dry Ice (VS), Continental Carbonic Products, Inc. (VS), Single India Limited (India), Linde plc (VS), Chuan Chon Enterprise (Taiwan), CryoCarb (VS).

Blader door gerelateerde rapporten:

Chocolade-ijs markt onderzoeksrapport informatie per product type (Sticks / bars, hoorntjes, en cups, kuipjes & bakstenen), distributiekanaal (supermarkten & hypermarkten, Convenience Stores, en speciaalzaken), en regio – Forecast tot 2030

Artisanaal ijs – onderzoeksrapport informatie per type (conventioneel en lactosevrij), per distributiekanaal (supermarkten, speciaalzaken en online) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Dry Ice Market,Dry Ice Market Analysis,Dry Ice Industry,Dry Ice Market Growth