header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gummisupplementen zal tijdens de prognoseperiode (2024 – 2030) groeien met een CAGR van 9,17%.

Apr 21, 2024 8:00 PM ET

De wereldwijde markt voor gummisupplementen heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, gedreven door een toenemend bewustzijn van de consument van gezondheid en welzijn, een voorkeur voor handige doseringsvormen en de wens naar smakelijkere alternatieven voor traditionele pillen en capsules. Dit artikel gaat dieper in op de markt voor gummisupplementen en onderzoekt de omvang, reikwijdte, segmentanalyse, vraagtrends, uitdagingen, marktaandeel, regionaal overzicht en belangrijkste spelers.

Omvang en reikwijdte van de markt

De omvang van de markt voor gummisupplementen is sterk gegroeid, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van meer dan 9,17% in de afgelopen jaren. Deze groei wordt toegeschreven aan verschillende factoren:

De markt voor gummisupplementen zal naar verwachting groeien van USD 6,004 miljard in 2024 tot USD 10,2 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,17% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2030). Voorkeuren van de consument: Gummysupplementen zijn smakelijker dan traditionele pillen of capsules, waardoor ze de voorkeur genieten van zowel kinderen als volwassenen. Deze verschuiving in consumentenvoorkeuren heeft de vraag op de markt gestimuleerd.

Trends op het gebied van gezondheid en welzijn: Een groeiend bewustzijn van het belang van voeding en welzijn heeft consumenten ertoe aangezet om voedingssupplementen te zoeken. Gummiesupplementen bieden een smakelijke en gemakkelijke manier om voedingsgaten op te vullen.

Gemak: Gummiesupplementen zijn handig en vereisen geen water voor consumptie, waardoor ze geschikt zijn voor een levensstijl onderweg.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8795

Analyse per segment

De markt voor gummisupplementen kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren:

Type: Gummisupplementen zijn verkrijgbaar in verschillende types, waaronder vitaminen, mineralen, kruidensupplementen en multivitaminen.

Leeftijdsgroep: De markt richt zich op verschillende leeftijdsgroepen, waaronder kinderen, volwassenen en senioren, elk met unieke voedingsbehoeften.

Distributiekanaal: Gummisupplementen worden verkocht via verschillende kanalen, waaronder online detailhandel, apotheken, supermarkten en gezondheidswinkels.

Regio: De marktdynamiek kan per regio verschillen en wordt beïnvloed door culturele voorkeuren en voedingsgewoonten.

Trends in de vraag

De vraag naar gummisupplementen neemt om verschillende redenen toe:

Immuungezondheid: Door de wereldwijde bezorgdheid over de gezondheid is er een verhoogde interesse in producten die de gezondheid van het immuunsysteem verbeteren, wat de vraag naar vitamine C en andere immuunversterkende gummisupplementen stimuleert.

Schoonheid en gezondheid van de huid: Gummiesupplementen met collageen, biotine en andere schoonheidsverbeterende ingrediënten hebben aan populariteit gewonnen, gedreven door het verlangen naar een jeugdige huid en sterk haar.

Gezondheid van kinderen: Ouders zijn op zoek naar aantrekkelijke manieren om hun kinderen te voorzien van essentiële voedingsstoffen, waardoor gummivitamines een populaire keuze zijn.

Uitdagingen

Hoewel de markt voor gummiesupplementen veelbelovend is, heeft hij ook te maken met een aantal uitdagingen:

Kwaliteitscontrole: Het garanderen van consistente kwaliteit en accurate doseringen in gummiesupplementen kan een uitdaging zijn vanwege de aard van het product.

Concurrentie: De markt wordt steeds competitiever, met nieuwkomers die strijden om een deel van de taart.

Naleving van regelgeving: Voldoen aan wettelijke vereisten voor etikettering en gezondheidsclaims is cruciaal, maar kan complex zijn in de supplementenindustrie.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gummy-supplements-market-8795

Marktaandeel en regionaal overzicht

Noord-Amerika heeft momenteel het grootste marktaandeel in gummisupplementen, waarbij de Verenigde Staten een belangrijke rol spelen. Dit is te danken aan een gezondheidsbewuste bevolking, een hoog besteedbaar inkomen en een robuuste markt voor voedingssupplementen.

Europa kent ook een significante groei, gedreven door de toenemende adoptie van gummisupplementen in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door een stijgend gezondheidsbewustzijn en een stijgend besteedbaar inkomen in landen als China en India.

Belangrijkste spelers

Verschillende belangrijke spelers domineren de markt van de gummisupplementen. Enkele van de prominente namen zijn:

Nature’s Bounty

Church & Dwight Co., Inc. (Vitafusion)

Herbaland Naturals Inc.

SmartyPants Vitaminen

The Nature’s Bounty Co.

Bayer AG

Gimbal’s Fijne Snoepjes

Zanon Vitamec

Deze bedrijven concurreren door middel van productinnovatie, marketingstrategieën en fusies en overnames om hun marktaandeel te behouden en hun klantenbestand uit te breiden.

Blader door gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportpeulvruchtenmarkt: Informatie per bron (linzen, bonen, erwten en andere), per categorie (conventioneel en biologisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Sugar-Free Gummies Market Research Report Informatie per type (gummibeertjes, gummiwormen, gummikersen, gummiringen en andere), per eindgebruiker (kinderen en volwassenen), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika PH nr.: 1 646 845 9312 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
PH no.: +1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Gummy Supplements Market,Gummy Supplements Market Research Report,Gummy Supplements Market Forecast