header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de markt voor landbouwontsmettingsmiddelen, op basis van omvang, aandeel, trends en kansen (2024 – 2032) | MRFR

Apr 21, 2024 8:00 PM ET

Marktvooruitzichten landbouwontsmettingsmiddelen

De markt voor landbouwfumiganten zal de komende jaren gestaag groeien als gevolg van de toenemende behoefte om gewassen te beschermen tegen ongedierte, ziekten en onkruid. Dit rapport van Market Research Future gaat dieper in op de belangrijkste factoren die de marktdynamiek beïnvloeden, segmentatieanalyse, regionale trends en toekomstige kansen.

Marktomvang en prognose

Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor fumiganten voor de landbouw tegen 2032 USD 2,8 miljard zal bedragen, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,40% tijdens de voorspellingsperiode (2024-2032). Deze groei kan worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar voedselzekerheid, de toenemende landbouwproductiviteit en de behoefte aan effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding.

Wat zijn landbouwfumiganten?

Fumigatiemiddelen voor de landbouw zijn chemische of fysische middelen die worden gebruikt om ongedierte, ziekteverwekkers en onkruid in de landbouw te bestrijden. Ze worden meestal in gasvorm op de bodem of gewassen toegepast om ongewenste organismen die de oogst aanzienlijk kunnen beschadigen of verminderen, te elimineren of te onderdrukken.

Factoren die de marktgroei stimuleren

  • Stijgende vraag naar voedselzekerheid: Met een groeiende wereldbevolking blijft de noodzaak om de landbouwproductie te verhogen van het grootste belang. Fumiganten spelen een cruciale rol in het beschermen van gewassen tegen plagen en ziekten, en zorgen zo voor een betrouwbare voedselvoorziening.
  • Verhoogde landbouwproductiviteit: Doeltreffende plaagdierbestrijdingsmaatregelen zoals begassing dragen bij tot hogere oogstopbrengsten en een verbeterde landbouwproductiviteit. Dit vertaalt zich in economische voordelen voor boeren en helpt te voldoen aan de groeiende vraag naar voedsel.
  • Strenge fytosanitaire voorschriften: Internationale handelsvoorschriften schrijven vaak het gebruik van fumigatie voor om de verspreiding van invasieve plagen en ziekteverwekkers over de grenzen te voorkomen. Naleving van deze voorschriften is cruciaal voor een naadloze export en import van landbouwproducten.
  • Focus op het minimaliseren van verlies na de oogst: Een aanzienlijk deel van de gewassen gaat na de oogst verloren door plagen. Fumigatie tijdens opslag en transport helpt deze verliezen te minimaliseren, wat leidt tot een beter economisch rendement voor boeren.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen:@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5113

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor landbouwontsmettingsmiddelen kan worden gesegmenteerd op basis van type, vorm en toepassing:

  • Type: Fosfine, Methylbromide, Chloorpikrine, Metaarnatrium (onder andere)
  • Vorm: Vast, Vloeibaar, Gas
  • Toepassing: Bodemontsmetting, Magazijnontsmetting

Regionale analyse

  • Noord-Amerika: Deze regio heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege de uitgebreide landbouwindustrie in de VS en Canada. De grootschalige productie van veldgewassen, fruit en groenten stimuleert de vraag naar effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding zoals fumigatiemiddelen.
  • Europa: Strenge regelgeving met betrekking tot het gebruik van pesticiden beïnvloedt de fumigatiepraktijken in Europa. De regio blijft echter een belangrijke markt voor landbouwfumiganten.
  • Azië-Stille Oceaan: Deze regio kent de snelste groei in de markt, gedreven door factoren zoals snelle bevolkingsgroei, toenemende verstedelijking en de behoefte aan een verbeterde voedselproductie.
  • Rest van de wereld: Latijns-Amerika, met zijn gevarieerde klimaat en extensieve teelt van gewassen, vormt een belangrijke markt voor landbouwfumiganten. Landen als Brazilië, Argentinië en Mexico zijn belangrijke spelers in deze regio.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor landbouwfumiganten zijn Syngenta, ADAMA, Trinity Manufacturing, Inc., Bayer AG, Solvay, Merck KGaA, FMC Corporation, Anhui Guangxin Agrochemical Co. Ltd., UPL Limited, Rentokil Initial plc en Chemtura Corporation.

Belangrijkste bevindingen

  • Verwacht wordt dat de markt tegen 2032 USD 2,8 miljard zal bedragen en zal groeien met een CAGR van 4,40%.
  • Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege de uitgebreide landbouwindustrie.
  • Bodemontsmetting en magazijnontsmetting zijn de twee belangrijkste toepassingssegmenten.
  • Strenge regelgeving en de focus op het minimaliseren van verliezen na de oogst stimuleren de groei van de markt.

Kansen voor de toekomst

Blader door het diepgaande marktonderzoek Full Access Agricultural Fumigants Market Report : https://www.marketresearchfuture.com/reports/agricultural-fumigants-market-5113

  • Ontwikkeling van milieuvriendelijke fumigatie technieken
  • Toenemende toepassing van precisielandbouwpraktijken die het gebruik van fumigatie optimaliseren
  • Toenemende focus op biologische landbouw kan vraag creëren naar alternatieve oplossingen voor ongediertebestrijding

Conclusie

De markt van fumigatiemiddelen voor de landbouw biedt veelbelovende groeivooruitzichten voor de komende jaren. Het toenemende bewustzijn over voedselzekerheid, in combinatie met de behoefte aan efficiënte oplossingen voor ongediertebestrijding, zal de expansie van de markt blijven stimuleren. Bezorgdheid over de milieueffecten van fumigatiemiddelen kan echter de ontwikkeling van duurzamere praktijken en alternatieve methoden noodzakelijk maken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de landbouwindustrie, door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over de markt voor gemechaniseerde irrigatiesystemen: Informatie per type (druppelirrigatiesysteem, sproeisysteem en andere), per type gewas (granen, peulvruchten, oliehoudende zaden, fruit, groenten en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Agrochemicaliën Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Pesticiden en Meststoffen), per Producttype (Kaliumhoudend, Stikstofhoudend en Fosfaathoudend), per Gewastype (Voedselgranen, Gewassen voor Kasgewassen, Plantagegewassen en Tuinbouwgewassen), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Marktanalyse & vanhuisdiervoedsel , omvang, aandeel in onderzoeksrapport informatie per huisdiertype (kat, hond, vis en andere), per producttype (droogvoer, natvoer en snacks &), per distributiekanaal (winkelbasis en niet-winkelbasis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport Biostimulanten Marktinformatie per actieve ingrediënten (humusstoffen, zeewierextracten, microbiële amendementen, aminozuren en andere), toepassingswijze (bladbehandeling, bodembehandeling en zaadbehandeling), gewas (fruit & groenten, granen & granen, oliehoudende zaden & peulvruchten en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

Fruit & Groentezaden Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (Brassica, Cucurbitaceae, Solanaceae, Amaryllidaceae, Citrusfamilie en andere), eigenschap (Genetisch gemodificeerd en Niet-Genetisch Gemodificeerd), categorie (Biologisch en Conventioneel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) Website: https://www.wantstats.com

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America Sales:
+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764(UK)
Website: https://www.wantstats.com