header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De chiazadenmarkt voedt de toekomst met opkomende trends, een groei van 8,86% CAGR en kansen voor belangrijke spelers

Apr 22, 2024 11:00 PM ET

Overzicht van de chiazadenmarkt

Er wordt verwacht dat de chiazaden markt zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,86% van 2024 tot 2030, of USD 0,54 miljard. Vanwege hun vele voedingsvoordelen worden chiazaden steeds vaker gebruikt in een breed scala aan voedingsmiddelen en dranken. De groeiende kennis van de consument over de gezondheidsvoordelen van chiazaden, zoals hun hoge gehalte aan omega-3 vetzuren en voedingsvezels, stimuleert de groei van de markt. Bovendien kan de toenemende vraag naar chiazaden worden toegeschreven aan hun aanpasbaarheid in een breed scala aan culinaire toepassingen. Om te profiteren van de groeiende trend naar gezonde voeding, concentreren de grote spelers in de markt zich op de uitbreiding van het productaanbod en de distributiekanalen.

Chiazaden zijn een van de meest geëxporteerde goederen uit de voedingsindustrie omdat ze slechts op een paar plaatsen worden geproduceerd. Omdat chiazaden steeds vaker worden gebruikt in cosmetica en producten voor persoonlijke hygiëne, wordt verwacht dat de markt voor chiazaden zal groeien. Slechts een paar gebieden mogen chiazaden produceren en de afsluitwetten belemmerden de export en import, waardoor de marktvraag in 2020 afnam. De uitbraak van de pandemie heeft echter de interesse van de consument gewekt voor superfoods en andere voedingsmiddelen die de gezondheid bevorderen, wat een lucratief potentieel heeft gecreëerd voor bedrijven in de chiazaadsector. Verwacht wordt dat deze factor de markt gedurende de prognoseperiode zal doen groeien. Chiazaden volgen de trend van commoditisatie niet vanwege hun kleine markt.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4299

Maar omdat meer mensen zich bewust zijn geworden van de voordelen van chiazaden, zal de industrie binnenkort waarschijnlijk een snelle wereldwijde expansie doormaken. Hoewel de vraag naar chiazaden en op chia gebaseerde producten in markten als het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Chili en Spanje nog steeds aanzienlijk toeneemt, blijven de Verenigde Staten en Australië de landen met de grootste vraag. De gezondheidsvoordelen van chiazaden zijn een van de belangrijkste redenen voor de groei van de markt. Rijk aan vezels, mineralen, omega-3 vetzuren en antioxidanten worden chiazaden steeds populairder in de superfoods industrie. Om zich aan te passen aan de veranderende smaak van de consument, introduceren sommige topvoedingsbedrijven nieuwe producten op basis van chiazaden, zoals chia melk en olie. Er wordt verwacht dat deze initiatieven veelbelovende mogelijkheden voor marktuitbreiding zullen opleveren. Deze trend zou kunnen aanhouden omdat de voorkeur van consumenten voor natuurlijke en biologische ingrediënten in cosmetica verandert.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Navitas Organics (VS)
  • Spectrum Organics Products LLC (VS)
  • Garden of Life (VS)
  • Mamma Chia LLC (VS)
  • Benexia Europa S.A. (België)
  • The Chia Co. (VS)
  • Chia Bia Slovakia s.r.o. (Slowakije)
  • Naturkost Übelhoer GmbH & Co. (Duitsland)
  • ChiaCorp (VS)
  • Bob’s Red Mill (VS)
  • Glanbia plc (Ierland)
  • Mother India Organics and Naturals Pvt. Ltd. (India) (India)
  • Organisch India (India)
  • Agropecuaria Chia Corp Bolivia SA. (Bolivia)
  • Bagrrys India Limited (India)
  • Sakata Seed Corporation (Japan)

Marktsegmentatie

De markt is onderverdeeld in twee categorieën voor chiazaden: conventioneel en biologisch. Op basis van vorm is de chiazaadindustrie onderverdeeld in drie segmenten: heel, in poedervorm en olie. De marktgegevens voor chiazaden zijn onderverdeeld in segmenten op basis van hun gebruik in voeding en dranken, farmaceutica en nutraceutica, cosmetica en persoonlijke hygiëne, en andere industrieën.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/chia-seeds-market-4299

Regionaal inzicht

Tijdens de onderzoeksperiode was Noord-Amerika de grootste gebruiker van chiazaden. De verandering van junkfood naar voedzame snacks, de gemeenschappelijke levensstijl, gezondheidsbewustzijn en veganistische dieetwensen zijn de drijvende krachten achter de vraag naar chiazaden op de markt in Noord-Amerika.” Om klanten te trekken vermelden de meeste retailers de inhoud aan vitaminen, mineralen en antioxidanten van de zaden op hun verpakking, omdat ze in de VS als “superfoods” op de markt worden gebracht. Chiazaden zijn daar de afgelopen jaren populairder geworden vanwege hun substantiële gehalte aan eiwitten, omega-3 vetzuren, vetzuren en vezels.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport Bruine Rijst Markt – Prognose tot 2027

Onderzoeksrapport overStremselmarkt – Prognose tot 2023

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten biedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Chia seeds Market,Chia seeds Industry,Chia seeds Market Size,Chia seeds Industry Share,Chia seeds Market Trends,Chia seeds Market Research Report