header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gemberextract zal tegen 2032 USD 1,76 miljard bereiken met een CAGR van 5,40%.

Apr 22, 2024 7:00 PM ET

De omvang vande gemberextractmarkt werd in 2022 geschat op USD 1,1 miljard. De markt voor gemberextract zal naar verwachting groeien van USD 1,15 miljard in 2023 tot USD 1,76 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,40% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De Europese markt had in 2024 een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde Gember Extract Market Share. Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland behoren tot de top importeurs van gember. Gezond leven is een belangrijke trend in Europa die naar verwachting de verkoop van gemberextract de komende jaren zal stimuleren.

Gember extract is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder poeder, vloeistof en pasta. Het gebruik van gemberextract neemt snel toe in kant-en-klare voedingsproducten. Vooral gemberpasta wint aan populariteit onder voedselfabrikanten. Het gemberextract wordt ook gebruikt in verschillende niet-alcoholische dranken. Kruidenthee met gember geniet wereldwijd een grote voorkeur. Ook de consumptie van voedingssupplementen is de afgelopen jaren gestegen en er wordt verwacht dat de markt in de nabije toekomst exponentieel zal groeien, wat de groei van de Gember Extract Market Share zal stimuleren.

Analyse per segment

De wereldwijde Gember Extract Market Share is gesegmenteerd op basis van categorie, vorm, toepassing en regio.

Per categorie is de markt onderverdeeld in biologisch en conventioneel. Het conventionele segment is goed voor een groter marktaandeel in 2024. Conventioneel gemberextract wordt gewonnen uit gember die geteeld wordt met conventionele landbouwmethoden. Vanwege de lage adoptie van biologische landbouwpraktijken in verschillende ontwikkelingslanden, heeft het conventionele segment een groter aandeel in de inkomsten. Het biologische segment zal naar verwachting echter een hogere CAGR vertonen tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de vorm is de markt onderverdeeld in poeder en vloeibaar. Het poedersegment had een groter marktaandeel in 2024 als gevolg van de hoge consumptie van gemberpoederextract als smaakstof in onder andere ontbijtkoek, koekjes, crackers, gebak, gemberbier en gemberbier. Het vloeibare segment zal naar verwachting echter een hogere groei vertonen tijdens de evaluatieperiode vanwege de toenemende voorkeur voor gemberolie-extract in de voedingsindustrie, omdat het stabiel, vrij van verontreiniging en schoon is.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8813

Regionale analyse

Geografisch gezien is de wereldwijde gemberextractmarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Volgens de analyse van MRFR nam Azië-Pacific in 2024 het grootste deel van de wereldmarkt voor zijn rekening, met China als de grootste consument van gemberextract. De Europese gemberextractmarkt heeft ook een aanzienlijk aandeel in 2024. De stijgende vraag naar kruidengeneesmiddelen en supplementen zal naar verwachting de groei van de Gember Extract Market Share in Noord-Amerika stimuleren. In het Midden-Oosten zullen de landen van de Samenwerkingsraad van de Golf naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de groei van het marktaandeel in gemberextract.

Segmentale analyse:

De gember extract markt kan worden gesegmenteerd op basis van type, toepassing en distributiekanaal. Soorten gemberextract zijn onder andere extracten in poedervorm, vloeibare extracten en olie-extracten, die elk unieke voordelen en toepassingen bieden. Qua toepassing wordt gemberextract gebruikt in verschillende industrieën, zoals voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, cosmetica en voedingssupplementen. De distributiekanalen voor gemberextract omvatten supermarkten/hypermarkten, speciaalzaken, online detailhandel en andere.

Drivers van de vraag:

Verschillende factoren dragen bij aan de toenemende vraag naar gemberextract. Consumenten zijn in toenemende mate op zoek naar natuurlijke en functionele ingrediënten in hun eten en drinken, gedreven door een verlangen naar een gezondere levensstijl. Daarnaast stimuleert de stijgende populariteit van traditionele en alternatieve geneeswijzen de vraag naar gemberextract vanwege de potentiële voordelen voor de gezondheid. Bovendien vergroot de culinaire veelzijdigheid van gemberextract de vraag in de voedingsmiddelenindustrie, waar het wordt gebruikt in een breed scala aan producten, waaronder sauzen, specerijen, dranken en gebakken producten.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ginger-extract-market-8813

Uitdagingen:

Ondanks de groeiende populariteit wordt de gemberextractmarkt geconfronteerd met bepaalde uitdagingen. De variabiliteit in kwaliteit en kracht van gemberextract vormt een uitdaging voor fabrikanten om consistent te blijven en aan de verwachtingen van de consument te voldoen. Daarnaast kunnen schommelingen in de grondstofprijzen, met name de kosten van gember wortelstokken, invloed hebben op de winstmarges en de betaalbaarheid van het product. Bovendien vormen wettelijke vereisten en de naleving van kwaliteitsnormen uitdagingen voor marktspelers, vooral in regio’s met strenge regelgeving.

De belangrijkste spelers zijn:

Naturex SA (Frankrijk), Hornsea Sunshine Biotech (China), Greenutra Resource Inc. (China), KANEGRADE (VK), Naturalin Bio-Resources Co. Ltd (China) en Nutra Green Biotechnology Co. Ltd (China) onder andere.

Blader door gerelateerde rapporten:

Weipermeaat Marktonderzoeksrapport Informatie Per Toepassing (Voedingsmiddelen en Dranken, Diervoeder en Andere) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportFunctioneel IJs per Smaaktype (Chocolade, Vanille, Mixen en Andere), per Claim (Lactosevrij, Vetarm, Caloriearm en Andere), per Distributiekanaal (Winkelbasis {Supermarkten & Hypermarkten, online detailhandel en andere), per claim (lactosevrij, suikervrij, veganistisch, meerdere claims en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Ginger Extract Market,Ginger Extract Market Research,Ginger Extract Market Analysis