header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grootte, aandeel en groeianalyse van de Indiase commerciële vastgoedmarkt voor 2024-2032

Apr 22, 2024 7:00 PM ET

Overzicht van deIndiase commerciële vastgoedmarkt:

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de India Commercial Real Estates Market Research Report Information by Product, End Users, Application, and Region – Forecast Till 2032, de India Commercial Real Estates markt waarschijnlijk aanzienlijk zal groeien gedurende de waarderingsperiode van 2022 tot 2032 met een voorname CAGR van bijna 21,60%. De onderzoeksrapporten geven voorspellingen met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die naar verwachting een marktwaarde van USD 241,82 miljard zal verwerven tegen het einde van 2032. De rapporten vertellen ook dat de markt in 2023 bijna USD 50,59 miljard waard was. De Indiase commerciële vastgoedmarkt is recentelijk vooruitgegaan. De belangrijkste factor die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de toenemende verstedelijking. Bovendien zal het groeiende overheidsbeleid, samen met de economische groei, de komende jaren waarschijnlijk ook een stijging van de prestaties van de wereldwijde markt veroorzaken.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20709

Analyse van de concurrentie

  • Prestige Estate Projects Ltd
  • DLF Ltd
  • Supertech Ltd
  • Godrej Vastgoed Ltd
  • HDIL Ltd
  • Huisvesting Ontwikkeling en Infrastructuur Ltd (HDIL)
  • Brigade Groep
  • Oberoi Vastgoed
  • Unitech Vastgoed Pvt Ltd.
  • IndiaBulls Vastgoed

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20709

Drivers vande markt

De Indiase commerciële vastgoedmarkt is recentelijk vooruitgegaan. De belangrijkste factor die een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de toenemende verstedelijking. Bovendien zal het groeiende overheidsbeleid, samen met de economische groei, de prestaties van de wereldwijde markt de komende jaren waarschijnlijk doen toenemen. Daarnaast zullen de snel groeiende directe buitenlandse investeringen de ontwikkeling van de Indiase commerciële vastgoedmarkt in de beoordelingsperiode waarschijnlijk katalyseren.

Beperkingen in de markt

Er zijn echter verschillende parameters die de prestaties van India Commercieel Vastgoed op de wereldmarkt kunnen belemmeren. Een van de belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt beperken, zijn de hoge grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor commercieel vastgoed in India is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van type, eindgebruikers en regio.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor commercieel vastgoed in India onderverdeeld in Industrie en logistiek, Detailhandel, Kantoren en Horeca.

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-commercial-real-estate-market-20709

Regionale analyse

De Indiase commerciële vastgoedsector heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De belangrijkste parameter die de ontwikkeling van de markt in de hele regio ondersteunt, zijn de optimistische vooruitzichten van de markt. Moderne werknemers hebben kantoorruimtes nodig die aanzienlijk verschillen van conventionele werkplekken. Toekomstige werkplekken moeten net zo eigentijds zijn en coworking spaces behoren nu al tot de meest gewilde categorieën van commercieel vastgoed op de markt. Bangalore zal naar verwachting een gewilde locatie blijven voor IT-bedrijven en aanverwante industriële sectoren vanwege het stabiele economische klimaat, de voortdurende instroom van nieuwe bedrijven en de beschikbaarheid van hoogopgeleide werknemers.

Gerelateerde rapporten:

Polyolefin Battery Separator Films Marktomvang, Aandeel & Prognose 2030

Verstelbare dozen marktomvang, aandeel & prognose 2030

Statische Kraanmarkt Grootte, Aandeel & Industrie Rapport 2030

Slimme kleinhandelsverpakkingen marktgrootte, aandeel prognose 2030

Bedrijfslogistiek Marktgrootte, Aandeel & Industrie Rapport 2032

Isobuteen Marktgrootte, Aandeel & Trends | Industrie Rapport 2032

Bouwcomposieten marktgrootte, aandeel & prognose 2032

Flexibele Isolatie Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

OLED Materialen Marktomvang, Aandeel Prognose 2032 | MRFR

Koude Keten Verpakkingsmarkt Grootte, Aandeel & Prognose 2032 Rapport

Tweede generatie biobrandstoffen marktomvang, aandeel & prognose tot 2030

Marktgrootte, marktaandeel & prognose 2032 | Verslag

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  India Commercial Real Estate Market,India Commercial Real Estate Market Size,India Commercial Real Estate Market Growth,India Commercial Real Estate Market Analysis,India Commercial Real Estate Market Trends,India Commercial Real Estate Market Demand,India Commercial Real Estate Market Price,India Commercial Real Estate Market Report,India Commercial Real Estate Market Research Report