header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktsegmentatie, marktaandeel, toekomstig toepassingsgebied, CAGR van 10,90%, bedrijfsstatistieken, innovatieve strategie en prognose voor 2032

Apr 22, 2024 8:00 PM ET

De omvang van de markt voor slimme matrassen werd in 2022 geschat op USD 1,47 miljard. De markt voor slimme matrassen zal naar verwachting groeien van USD 1,552 miljard in 2023 tot USD 3,552 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor slimme matrassen vormt een dynamische grens binnen de slaapindustrie en biedt een revolutionaire benadering van slaapcomfort en welzijn. Deze matrassen maken gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder sensoren, actuatoren en connectiviteitsfuncties, om een gepersonaliseerde slaapervaring te bieden en de algehele slaapkwaliteit te optimaliseren. Met een toenemende focus op gezondheid en welzijn, neigen consumenten naar slimme matrassen vanwege hun vermogen om slaappatronen te monitoren, de stevigheid aan te passen en real-time feedback te geven voor meer comfort en ondersteuning. Dit marktsegment maakt een snelle groei door dankzij een verhoogd consumentenbewustzijn, voortdurende technologische vooruitgang en de integratie van smart home ecosystemen. Toonaangevende bedrijven innoveren voortdurend en integreren AI-algoritmen, biometrische sensoren en geavanceerde analyses voor het volgen van de slaap om geavanceerde slaapoplossingen te bieden. De markt voor slimme matrassen blijft zich ontwikkelen en heeft een aanzienlijk potentieel om de slaaptechnologie een nieuwe vorm te geven en onze nachtelijke routines te herdefiniëren voor een meer verjongende en rustgevende slaapervaring.

1636471752-screen-shot-2021-11-09-at-10-27-01-am-1636471681 (1)

De belangrijkste bedrijven op de markt voor slimme matrassen zijn

Coway Co Ltd.

Sleep Number Corporation

Tempur Sealy

Acht Slapen

Paarse innovatie

Sleepace

Nectar Slapen

Bedgear

Johnson & Johnson Inc

Kingsdown

Responsieve oppervlaktechnologie

Serta Simmons beddengoed

Schuilplaats Anders

Recticel

Derucci

Voorbeeldrapport aanvragen@:: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12290

Methodologie van het onderzoek

Het rapport is absoluut gebaseerd op grondige strategieën van deskundige gegevensanalisten. De onderzoeksmethodologie omvat het verzamelen van informatie door analisten om deze vervolgens grondig te bestuderen en te filteren in een poging om significante voorspellingen te doen over de markt tijdens de onderzoeksperiode. Het onderzoeksproces omvat verder interviews met toonaangevende marktbeïnvloeders, wat het primaire onderzoek relevant en praktisch maakt. De secundaire methode geeft een direct inzicht in de verbinding tussen vraag en aanbod. De in het rapport gebruikte marktmethodologieën bieden nauwkeurige gegevensanalyses en geven een rondleiding door de hele markt. Er zijn zowel primaire als secundaire benaderingen voor het verzamelen van gegevens gebruikt. Daarnaast hebben de data-analisten gebruik gemaakt van openbaar beschikbare bronnen zoals jaarverslagen en whitepapers voor een inzichtelijk begrip van de markt.

Marktsegmentatie slimme matrassen

Smart Matrassen Type Vooruitzichten

Schuim

Hybride

Innerspring

Latex

Water Bed

Luchtbed

Verstelbare bodems

Overige

Distributiekanaal voor slimme matrassen

Offline

Online

Voor meer inzicht kunt u de volledige rapportgegevens bekijken op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-mattresses-market-12290

COVID 19 Impact

De COVID-19 pandemie veroorzaakte verstoringen in de toeleveringsketen en financiële onzekerheid door onderbrekingen in de productieactiviteiten wereldwijd. De nadruk kwam te liggen op onmiddellijke aandachtspunten zoals gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, personeelsbeheer en financiële stabiliteit. De uitbraak van COVID-19 verstoorde de wereldwijde toeleveringsketens en beïnvloedde de beschikbaarheid en levering van koffiemachines. Door de sluiting van cafés en restaurants tijdens de lockdown-periode daalde de verkoop van commerciële koffiemachines. Maar omdat meer mensen thuis bleven, steeg de vraag naar koffiemachines voor thuisgebruik omdat consumenten de caféervaring wilden nabootsen.

Ontwikkelingen in de slimme matrassenindustrie

Maart 2023: Tempur Sealy en Eight Sleep hebben een partnerschap aangekondigd voor de integratie van de technologie van Eight Sleep voor slimme matrassen in de matrassen van Tempur Sealy. Hierdoor kan Tempur Sealy zijn klanten een slim matras aanbieden dat hun slaap kan volgen, gepersonaliseerde inzichten kan bieden en hen kan helpen hun slaapkwaliteit te verbeteren.

April 2023: Purple Innovation heeft Sleepace overgenomen, een maker van slimme slaapproducten. Door de overname kan Purple Innovation haar productaanbod uitbreiden en de markt voor slimme slaapproducten betreden. De producten van Sleepace omvatten een slim matras, een slim slaapmasker en een smartwatch die slaapgegevens bijhoudt.

Mei 2023: Nectar Sleep neemt Bedgear over, een bedrijf dat slimme matrassen en slaapaccessoires maakt. De overname geeft Nectar Sleep toegang tot de technologie en producten van Bedgear, waarmee Nectar Sleep zijn aanbod van slimme matrassen kan uitbreiden.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Industrial Ceiling Fan Market Size werd in 2022 gewaardeerd op USD 3,9 miljard. De markt voor industriële plafondventilatoren zal naar verwachting groeien van USD 4,134 miljard in 2023 tot USD 6,588 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

DeHigh Fashion-markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 4,5 miljard. De High Fashion-markt zal naar verwachting groeien van USD 5,34 miljard in 2023 tot USD 21,08 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,72% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor gietijzeren kookgerei zal naar verwachting groeien van USD 2,39 miljard in 2023 tot USD 3,33 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Deomvang van de markt voor vakantieverhuur in Azië-Pacific werd in 2022 geschat op USD XX miljard. De vakantieverhuursector zal naar verwachting groeien van USD XX miljard in 2023 tot USD 1700 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  smart mattresses Market,smart mattresses Market size,smart mattresses Market share,smart mattresses Market trends,smart mattresses Market cagr