header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toekomstperspectieven bouwmarkt Bahrein (2024-2032), trends, omvang, vraag, concurrentiestudie, per regio, belangrijkste spelers

Apr 22, 2024 7:00 PM ET

De bouwsector in Bahrein heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangedreven door infrastructuurprojecten van de overheid, investeringen van de particuliere sector en de strategische ligging van het land als zakencentrum in de Golfregio. De bouwmarkt in Bahrein wordt gekenmerkt door een mix van residentiële, commerciële en infrastructurele ontwikkelingen, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bouwbedrijven als investeerders.

De waarde van de bouwmarkt in Bahrein bedroeg US$ 8,96 miljard in 2022 en zal naar verwachting US$ 12,56 miljard bedragen in 2032, met een CAGR van 4,30% tijdens de prognoseperiode.

Een van de belangrijkste drijfveren voor de bouwmarkt in Bahrein is de focus van de overheid op de ontwikkeling van infrastructuur. De Bahreinse Economische Visie 2030, gelanceerd in 2008, schetst een uitgebreide strategie om de economie te diversifiëren en het concurrentievermogen van het land te verbeteren. Als onderdeel van deze visie heeft de regering zwaar geïnvesteerd in infrastructuurprojecten zoals wegen, bruggen, luchthavens en openbaar vervoersystemen. Deze projecten hebben niet alleen een vraag naar bouwdiensten gecreëerd, maar hebben ook de algemene infrastructuur van het land verbeterd, waardoor het aantrekkelijker is geworden voor bedrijven en inwoners.

Een andere factor die de bouwmarkt in Bahrein stimuleert, is de groei van de vastgoedsector. In het land is de vraag naar woningen en commercieel en winkelvastgoed gestegen als gevolg van de bevolkingsgroei, de verstedelijking en de toename van het besteedbaar inkomen. Dit heeft geleid tot een toename van de bouwactiviteit, waarbij ontwikkelaars nieuwe projecten lanceren om aan de groeiende vraag te voldoen.

De bouwmarkt in Bahrein is niet zonder uitdagingen. Een van de grootste uitdagingen voor de sector is het tekort aan geschoolde arbeidskrachten. Ondanks de inspanningen van de overheid en de privésector om lokaal talent op te leiden, is men nog steeds afhankelijk van buitenlandse werknemers om het tekort aan geschoolde arbeidskrachten op te vullen. Dit heeft geleid tot hogere arbeidskosten en vertragingen bij projecten, wat zijn weerslag heeft op de winstgevendheid van bouwbedrijven.

Download het voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21331

Een andere uitdaging voor de bouwmarkt in Bahrein is de impact van de COVID-19 pandemie. Net als veel andere landen in de wereld is Bahrein getroffen door de pandemie, wat heeft geleid tot verstoringen in de toeleveringsketens, personeelstekorten en vertragingen bij projecten. De regering heeft echter maatregelen genomen om de bouwsector te ondersteunen, waaronder stimuleringspakketten en stimuleringsmaatregelen voor ontwikkelaars.

Ondanks deze uitdagingen biedt de bouwmarkt in Bahrein verschillende kansen voor groei en investeringen. Een van de belangrijkste kansen is de focus van de overheid op duurzaamheid en groene bouwpraktijken. Met een toenemend bewustzijn over klimaatverandering en milieuduurzaamheid is er een groeiende vraag naar groene gebouwen in Bahrein. Dit biedt bouwbedrijven een kans om zich te onderscheiden door duurzame en energie-efficiënte oplossingen aan te bieden.

Een andere kans in de bouwmarkt van Bahrein is de groei van de toeristische sector. Het land heeft de afgelopen jaren een stijging van het toerisme gezien, gedreven door zijn rijke geschiedenis, culturele attracties en luxe horeca-aanbod. Dit heeft geleid tot een toename in de vraag naar hotel- en resortontwikkelingen, waardoor bouwbedrijven kansen hebben gecreëerd om deze groeiende markt aan te boren.

Concluderend kan worden gesteld dat de bouwmarkt in Bahrein klaar is voor aanhoudende groei, gedreven door infrastructuurprojecten van de overheid, investeringen van de particuliere sector en de strategische ligging van het land. Hoewel er uitdagingen zijn, zoals een tekort aan geschoolde arbeidskrachten en de impact van de COVID-19 pandemie, zijn er ook kansen voor groei en investeringen, met name in duurzame bouwpraktijken en de toeristische sector. Naarmate het land zich verder ontwikkelt en zijn economie diversifieert, zal de bouwsector naar verwachting een sleutelrol spelen in het stimuleren van economische groei en het creëren van werkgelegenheid.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21331

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Prefab-bouwmarktomvang en aandeel in 2024 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2024 – 2030)

Construction IoT MarketOmvang en aandeel in 2024 Trend zal nieuwe groeikansen genereren (2024 – 2032)

Demarkt voor bevestigingsmiddelen voor debouw – Groei en marktaandeel in 2024 – Trend biedt nieuwe groeikansen (2024 – 2032)

Markt voor bouwglasOmvang en marktaandeel in 2024 – Trend biedt nieuwe groeikansen (2024 – 2030)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Bahrain Construction,Bahrain Construction Market,Bahrain Construction Market Value,Bahrain Construction Industry,Bahrain Construction Sector